MORAD RIMS

ride red

New member
MORAD RIMS

בטבלה זו
ניתן לראות את הפרופיל של הגאנטים של MORAD מדוע מ "3.00 הם עוברים ל'מדרגה' במקום פרופיל מעוגל אבל מ "5.50 חוזרים לצורה המעוגלת אקסל לעומתם נשארים מעוגלים לכל אורך קשת הרוחבים

45degrees

New member
תשובות

1. זה לא ממש חשוב 2. בכל מקרה השיקולים ההנדסיים הם די דומים 3. יש עניין של איזה חישוק נראה יותר אסטתי לצרכי שיווק 4. הדבר היחיד שחשוב בחתך הוא שהשפתיים של החישוק צריכים להתאים לצמיגי טיובלס. אם השפתיים של החישוק לא מתאימות לטיובלס, אלא רק לצמיגים עם פנימית, אזי לא ניתן יהיה להתקין צמיגי טיובלס על אותו החישוק. הפוך הולך: ניתן להתקין צמיגים רגילים על חישוק שמותאם לטיובלס. כל שאר השיקולים של תכנון החתך לא חשובים עבורינו (אלא אם אנחנו עובדים בטגסקו או דימאג...) מה שחשוב לנו הוא: כמות החורים בחישוק, עמידותו בהתעללויות סופרמוטו!

ride red

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

אתה רוצה לומר לי שזה אך ורק משיקולים אסטתיים. זה לא מסתדר לי עם המעבר מחתך מעוגל לריבועי וחזרה ברוחבים שונים של הגאנט.

45degrees

New member
אם אותם מימדי חישוק

מגיעים מיצרן אחד בעגול, ומיצרן אחד בריבועי - האם לדעתך יש הבדל במשהו חוץ מאשר אסטתי? תסתכל על החתך של גלגלי כביש במידה זהה של אופנועים מיצרנים שונים - נניח גלגל יצוק 6 אינטש של R1 מול R1000 - תראה בעצמך ששני הגלגלים מתפקדים אותו דבר, אך בעלי חתך שונה.

ride red

New member
אז למה ../images/Emo35.gif

MORAD לא רצים לכל אורך הליין שלהם בחתך הריבועי זה מה שמעניין אותי ולא ההשוואה ליצרן אחר

למעלה