Moonwalker

Marty McFly

New member
איפה את רוצה שיראו אותו?

איזה ערוץ?? לחבר שלי יש אותו, וראיתי אותו לפני שלושה חודשים בערך... ומה שלא אמרתי בהודעה הקודמת: ברוכה הבאה לפורום! אני המנהל, דניאל. שהייה נעימה!

smooth criminal

New member
קודם כל תפנו עליי בלשון זכר

ושנית לא הראו את הסרט הזה כבר הרבה זמן בטלוויזיה:לא בערוץ הסרטים ולא בערוצים 2 ו 1

Marty McFly

New member
המממ... סליחה...

לא מראים סרטים מסוג כזה, כי אין בדיוק עלילה וזה לא סרט שמראים בערוצי הסרטים. תגיד לי, מתי פעם אחרונה הראו אותו באחד הערוצים שכתבת למעלה?ובבקשה תשרשר (תגיב להודעה מתחתה, ולא כהודעה חדשה), תודה!

rita 1

New member
הראו אותו גם פעם בערוץ 6

ערוץ הילדים, אבל לפני הרבה זמן ואני הקלטתי אותו

Marty McFly

New member
הו, יש ויש קשר!

ואני יודע את זה בגלל ש"בחזרה לעתיד" זה הסרט שאני הכי אוהב בעולם... -השיר beat it מופיע כאשר מרטי מקפלי (הדמות הראשית) נכנס לבית-קפה "קפה אייטיז" בשנת 2015, והשיר מנוגן בזמן הזה. -מייקל הוא כמלצר שכזה (בתוך טלויזיה) באותו בית קפה (והוא לבן שם). -כשמרטי חוזר ל1985, ונכנס לבית שאמור להיות שלו, אבל הוא לא שלו, כל החדר שאליו הוא נכנס מלא פוסטרים של מייקל כשהוא שחור. וזהו... ושמע, 1993 זה קצת שונה מ2002... לא נראה לי שיראו את זה בערוץ הסרטים, אלא אם תשלח להם אימייל ותבקש...

omer feller

New member
איזה סרט זה?

על מה הסרט הזה ואם מישהו מכיר את כל הסרטים שלו שיגיד לי בדיוק איזה

bana

New member
אז ככה,

מה שאני יודעת: מייקל השתתף ב- הקוסם מארץ עוץ עם דיאנה רוס מונווקר (Moonwalker) רוחות רפאים שמעתי שהוא ישתתף ב "גברים בשחור 2 ו-3 " בסרט על חייו של הסופר אדגר פו מישהו שמע על עוד?

Marty McFly

New member
היה עוד אחד...

שכחתי איך קוראים לו... כבר אמרו אותו פה פעם... סרט בשלושה מימדים ביורודיסני... וצירפתי תמונה של MoonWalker... זה בעיקר עליו, על קליפים שלו... זה העיקרון של הסרט... למשל, יש שם את הקליפ של Smooth criminal, ויש גם את של bad עם ילדים...

AS2000

New member
זה לא ממש סרט

Moonwalker זה פשוט אוסף של קליפים מתוך האלבום BAD זה לא ממש סרט למרות שזה גם שם של ספר אוטוביוגרפי שמייקל רשם לפני שהאלבום BAD יצא לחניות

rita 1

New member
זה דווקע כן סרט

לפני ההתחלה של הסרט עצמו יש את הקטע של השירים אבל הם קטעים נחמדים איך שהוא בורח ומתחפש לארנב ורוקד. זה ממש חמודץ אחר כל יש את הסרט עצמו. אז מה שהוא קצר. יש לזה את העיקרון של הסרט. יש עלילה תוכן וסוף. לדעתי הוא הפגין בסרט הזה את הכישורים האמיתיים שלו. ראיתי את הסרט רק לפני כמה ימים בפעם הראשונה, ופשוט התאהבתי בזה. הסרט הזה גרם לאנשים שראו אותו להעריך את מייקל יותר.

shourka

New member
הסרט היה לא מזמן בטלויזיה

הסרט היה לפני קצת פחות מחצי שנה בערוץ 23. לפי דעתי זהו סרט בלי השקעה מתחילת שנות השמונים והסרט ממש ממש התישן!

rita 1

New member
לא נכון

לדעתי ואני מכבדת דעה של כל אחד הסרט נורא יפה. בהתחשב בעובדה שהוא משנות ה- 80 . אני אישית אהבתי אותו ומה הקשר התישן לא הראו אותו כל כך כדי שהוא יתישן. הוא שונה מכל סרט אחר ובכך הוא מיוחד.

למעלה