MOONLIGHT 1X13

NorthernStar

New member
../images/Emo58.gif Moonlight 1X13 Fated to Pretend

אחרי לילה ארוך מאוד עם האורחות שלי, שביחד צפינו בפרק החזרה של הסדרה, התעוררתי כדי לצפות שוב בפרק ולהצליח לכתוב ריוויו קצר. בעיקרון, אהבתי. אהבתי מאוד. אני לא אתקצר את העלילה. את הסיפור אפשר לקרוא כאן: http://blog.zap2it.com/ithappenedlastnight/2008/04/moonlight-the-c.html מה אהבתי בפרק: את סצינת הturning: ג'וזף הופך את מיק לערפד באחת הסצינות הסלשיות וההומואירוטיות ביותר שאני ראיתי בטלויזיה בשנים האחרונות. הסצינה הזאת, על המטענים הרגשיים שלה, הופכת את הפרק הזה למעולה באמת. את טאלבוט שהחליף את ג'וש. את חוש ההומור העצמי שסוף סוף הגיע לסדרה הזאת גם, במיוחד בvoiceovers (שימו לב לפתיחה ולסצינת המרדף). את החתול. חבל שמיק לא יוכל לאמץ אותו עכשיו, דווקא ראיתי שם בונדינג רציני. מה לא אהבתי: את הפאה של בת'. כן, זה לא השיער האמיתי של סופיה והפאה הזאת בחמש דולר נראית מגוכחת במיוחד. את הרומנטיקה הסכרינית שגורמת לי לרצות להרים טלפון לרופא השיניים שלי. את העלילה - לא ברור מי נגד מי, מה באמת קורה ואיך הגענו לנערה היבבנית שעומדת לקפוץ מהגג. גם לא ברור לי למה ג'וזף, אם הוא כ"כ מתחשב ברגשותיו של מיק, לא שולח כמה מחבר מרעיו הערפדיים לחלץ את בן ובת'. כך יכול היה מיק לשמור על אנושיותו וג'וזף היה מתגלה באמת כיצור נדיב ואלטרואיסטי. מצד שני, כמו שאמרתי, סצינת ההפיכה היא ה-סצינה הסקסית ביותר בסדרה עד כה. הנה שתיים וחצי הדקות האחרונות בפרק: http://youtube.com/watch?v=39Ijil6nWKs הנה הפרומו לפרק הבא: http://youtube.com/watch?v=O11z-WpMtgc

ייסאן

New member
כל מילה זהב!!!!../images/Emo210.gif|ספויילר|

אכן אכן ואכן, הסיכום שלך אומר הכל בעקרון! מסכימה עם כל מילה, הסצינה הזו הייתה מהטובות שראיתי אי פעם, מה גם שנדיר לראות סצינות דם בין בני אותו מין, ועוד כאלו טעונות... היו לי דפיקות לב מואצות ותופעות נוספות חצי פרק אחר כך
גרר.... ישנם חורים עלילתיים, והסוכרוז והמתיקות בפרק אכן עושים כאב בטן, אבל בחיי -התגעגעתי כל כך!!!!!!! אם הם מתכוונים לפנק בעוד סצינות משובחות כאלו מצידי שווה לסבול את כל החסרונות הקטנים, פשוט גררר, לגמריי. "סצינת ההפיכה היא ה-סצינה הסקסית ביותר בסדרה עד כה" הו כן...
בעקרון לא התאכזבתי, בכלליות, אבל אני מניחה שזה רק כי כל כך התגעגעתי לסדרה ולעלילה המדממת בה. אני אחכה להמשך ^_^ א.

ShAhArnavonXD

New member
וואו זה ממש דומה לסצנה

בסרט "מלכת הארורים"... כש..מה שמו נושך את לסטט... וואו אני חייבת ליראות ת'סרט שוב..חחחXD

ייסאן

New member
זה ברעיון עם ערפד.

לואי ולסטט, אם איני טועה
והסצינה של ג'וזף/מיק עוברת אותה. OMG סקסי

קרניjack

New member
לי דווקא מזכיר את הסצנה מבאפי

שהיא נותנת את הדם שלה לאנג'ל והם נופלים על הריצפה, סצנה יותר חזקה לטעמי.

NorthernStar

New member
או כמו שאמר מישהו בפורום אחר

הסלאש פיקשן פשוט כותב את עצמו.

ה צ פ ע

New member
יאמי! איזה קטע!../images/Emo45.gif

אחת הסיבות שהפסקתי להסתכל באינטרנט... שיהיה מספיק מותח/מסקרן לראות לראשונה ת'סדרה, למרות שראיתי את החמישה הראשונים (בלבד)

קרניjack

New member
תמשיך לראות../images/Emo3.gif

ואני רוצה לשמוע קצת ביקורות עמוקות יותר (חופרות בשבילכם) על הפרקים

Up To No Good

New member
אוקיי, ראיתי ../images/Emo3.gif ../images/Emo58.gif

התגעגעתי :] פרק טוב. וכן, סצינת ההפיכה היא ה- סצינה הכי סקסית עד כה בסדרה

sallyne

New member
סליחה שאני לא קשורה

אני יודעת שזה לא קשור אבל לא יכולתי להיתאפק=] הומואים זה כל כך סקסייייייייי]]]

קרניjack

New member
סוף סוף צפיתי בפרק!

היה פרק טוב...התגעגעתי לסידרה אחרי חודשיים בערך. מעכשיו הולכים לשדר אותה כל שבוע? הפרק היה טוב, אבל לא הייתה איזו סצנה שממש עשתה לי את זה, גם הסצנה של מיק וג'וזף. אני לא יודעת למה, אבל היה נדמה לי שבסוף פרק 12 מיק חוזר להיות אנושי, ולפני שצפיתי בפרק הנוכחי ראיתי את סיום הפרק הקודם
אהבתי את החזירות של מיק בנוגע לאוכל, לא נמאס לו וההתלהבות כמו ילד קטן פשוט הייתה משעשעת. היו יחסית הרבה סצנות אוכל בסידרה. הרצח של מורין נראה כהתחלה מבטיחה לפרק, אבל העירבוביה של המקרים החשודים של חברת הדונאטס והמתמודד לראשות העיר היו בחלקם דיי סתמיים. ניסיון ההתאבדות לא הביא לשום מקום חוץ מלנסות להביא עוד קצת דמעות ורגש לפרק...מיותר וחבל על הזמן הזה. לעומת זאת הסיפור המקביל של המנתח הפלסטי היה בעל פוטנציאל, שאם הוא היה מורחב וזמן הפרק לא היה מבוזבז על תאונת הדרכים הוא יכל להיות יותר טוב! הרעיון של מאגר דם נדיר לערפדים הוא מיוחד. בנק הדם לעשירים בלבד. ההפיכה של מיק לערפד שוב לטעמי, גם עם כל הנגיעות והרמיזות ההומוסקסואליות שהיו שם לא היה מספיק. לא היה מספיק משום שזה היה מהיר מדיי, בלי יותר מדיי דיאלוג לפני כן. לוותר כך על האנושיות? כמו שכתבת, אם ג'וזף היה מספיק חבר טוב שהוא מוכן לצאת לקרב הוא היה מביא איתו כוח עזר, אבל כמובן שאף אחד לא יירצה לוותר על סצנה שכזאת! לראות את מיק וגוזף נלחמים בצוותא בצורה סקסית שכזאת היה נדיר. ממש התגלה לנו פאן חדש בג'וזף המרוחק. אהבתי גם את החלק שלקחו דמויות המשנה כמו גיק המחשבים והעובד בחדר המתים - לא זוכרת את השמות. היחסים בין בת' ומיק התקדמו, אבל שוב בסוף הפרק חוזרים לאותה נקודה- מיק צריך לעשות חושבים עם עצמו בגלל שהוא ערפד והיא בת אנוש, למרות ששניהם אוהבים אחד את השני. גם בת' וגם ג'וזף אמרו למיק שהוא חושש שהוא יפגע מהיחסים שלו, כשהוא טוען שהוא חושש שבת' תפגע. אני חושבת שמיק כבר צריך ללכת בעקבות העצות האלה ובטח שבעקבות ליבו. מי שהורגש בחסרונה, ובחסרון הסיפור שלה הוא קוראלין לאחר הפרק הקודם, אבל מן הסתם היא עוד תחזור. ופאה? פאה לבת'?
שמתי לב שחלק השיער שלה נראה מוזר או יותר ארוך אבל זה לא נראה לי כמו פאה. מהשם של הפרק Fated To Pretend והקצת תגובות שקראתי בריפרוף פה בלי להבין ממש חשבתי שהפרק יעסוק בין יחסים הומוסקסואלים בין ערפדים, כמו ערפד שנידון לצנח להעמיד פנים שזה לא מי שהוא ושהוא לא מקבל את עצמו. אני לא יודדעת, משהוא כזה...
ועם זאת לדעתי יהיה דרוש איזה פרק בסידרה שיציג את הנושא. סיום חפירה

NorthernStar

New member
כן, זאת פאה

לפני שבוע הבאתי לכאן תמונה שצולמה באחד האירועים האחרונים, והתפלאתי שאף אחת לא קפצה ואמרה משהו על זה שלסופיה יש שיער קצר. אז כן, יש לה שיער קצר במציאות, אבל בסדרה מכריחים אותה לחבוש פאה שנראית איום ונורא! גיק המחשבים = לוגן העובד בחדר המתים = גיירמו גם לי יש בעיה עם העלילה בפרק. הרובד הזה, די כרגיל, נשאר במצב גולמי ולא מעובד מספיק והדיאלוגים בסיסיים בלבד, וחבל. קצת מזכיר כמה מהprocedurals האחרות המשודרות באותה הרשת, CBS. מעתה אכן צפוי פרק חדש בכל שבוע לשלושת השבועות הקרובים (כלומר הערב ועוד שבועיים).

קרניjack

New member
ומה הלאה?

האם הסידרה תמשיך להיות מצולמת אחרי שלושת השבועות הקרובים? מה הוחלט בסופו של דבר?

למעלה