monstar basement

מקס6

New member
עם הגרזן שוברים את ,,,,,,

הדלת , אחרי שמתקשרים מקבלים בקומה השניה מעטפה עם עין באותה קומה תקפלו את הצד השמאלי של המודעה הימנית יש מפתח

נתקעתי../images/Emo58.gif

אחרי שהרגתי את המפלצת בדלת השבורה מהגרזן -- לקחתי את המפתח מעל המקרר ופתחתי את הכלוב . לקחתי את השמיכה וכיסיתי את השולחן מה עכשיו?

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo58.gif

לוקחים מהשולחן עם הצנצנות כלי כזה צהוב, מתחת לשולחן לוקחים נייר וספריי, את הספריי ממלאים בחומר מהצנצנת הימנית ביותר.[ עם הספריי הורגים עם היתושים שעל השולחן ולוקחים את הגרזן. פותחים את המגירה השניה ולוקחים משם דף עם מספר, מחייגים את המספר ופונים למדרגות, אמור להגיע מכתב ובתוך המכתב מברג. באותו מקום עם המדרגות יש פוסטר, מתחת לימני בקצה השמאלי יש מפתח. מכבים את האור ועם המברג מורידים את המנורות ואז לוקחים את הנורות. עם הגרזן שלקחנו שוברים את הדלת החומה, ושמים למעלה את הנורות שלקחנו, הורגים את המפלצת עם הגרזן, על השידות הלבנות למעלה יש מפתח, בצד של השידה יש חלק צהוב (המשך לחלק שלקחנו בהתחלה) עם המפתח פותחים את הכלוב ולוקחים מהפלצת את השמיכה, את השמיכה שמים על השולחן שריססנו מיתושים. את החלקים הצהובים שמים על העיגול הצהוב במדף שבספריה, בצד של הספריה משמאל יש עוד חלק. במדף למעלה יש יומן שצריך לקחת, הוא נפתח עם המפתח שלקחנו מהפוסטר, בסופו יש עוד מפתח, הוא פותח את המגירה האחרונה, משם לוקחים את החלק האחרון (העין) שמים אותה על המדף וזה פותח לנו עיין שמהבהבת אור. ופה אני תקועה. (מקווה שרשמתי הכל בסדר הנכון, עשיתי את זה אתמול ואני לא בבית בכלל, אם זה לא הולך לכם תגידו)

תודה עזרת לי עם החלק

האחרון של המנורה המוזרה
לחצתי עליה ויש עין שמאירה ואני שוב תקועה

tomb boy

New member
פתרון מלא זהירות|זהירות../images/Emo58.gifספוילר|../images/Emo41.gif

תוספת והמשך למה שכתבה כבר Sweet Fantasy
פתרון מלא זהירות|זהירות
ספוילר|
לוקחים מהשולחן עם הצנצנות כלי מזהב. מהארגז שמתחת לשולחן לוקחים נייר וספריי. את הספריי ממלאים בחומר מהצנצנת הימנית ביותר. (בוחרים את הספריי ולוחצים על הצנצנת הימנית עם הנוזל האדום) עם הספריי הורגים עם היתושים שעל השולחן ולוקחים את הגרזן. פותחים את המגירה השניה ולוקחים משם דף צהוב, עליו ישנו מס' טלפון, מחייגים את המספר (944521644) פונים למדרגות, תגיעה מעטפה ובתוכה מברג בצורת גלגל עין. על הנייר הלבן המקומט שלקחנו מהארגז כתוב: Call salvation מחייגים את המספרים כפי שמציינות האותיות על לחצני הטלפון: 725828466 ושוב פונים למדרגות, תגיעה עוד מעטפה ובתוכה מתכת כסופה בצורת דג. באותו מקום עם המדרגות יש 2 פוסטרים, מתחת לפוסטר הימני, בקצה השמאלי יש מפתח ירוק. מכבים את האור ועם המברג מורידים את המנורות ואז לוקחים את הנורות. עם הגרזן שלקחנו שוברים את הדלת החומה, ושמים למעלה את הנורות שלקחנו. הורגים את המפלצת עם הגרזן. על השידות הלבנות למעלה יש מפתח אפור, בצד של השידה יש חלק מוזהב (המשך לחלק שלקחנו בהתחלה) עם המפתח האפור פותחים את הכלוב ולוקחים מהפלצת את השמיכה, את השמיכה שמים על השולחן שריססנו מיתושים. בצד של הספריה משמאל יש עוד חלק. במדף למעלה יש יומן שצריך לקחת, הוא נפתח עם המפתח הירוק שלקחנו מהפוסטר, בסוף היומן יש מפתח זהב, הוא פותח את המגירה האחרונה, משם לוקחים את החלק האחרון (העין). את החלקים הזהובים מרכיבים על העיגול הצהוב במדף שבספריה, ולבסוף את המתכת האפורה/כסופה בצורת דג. לוחצים על העיגול (העין) והיא מתחילה להבהב. מסתובבים לקיר ורואים את התמונות שהשתנו לפתע... והיכן שמסומן עם הצללית, ללחוץ כמה פעמים. יפתח הקיר ומשם לוקחים את הצנצנת והלב. את הלב, תולים על אחד הווים שבחדר המדרגות. (הימני ביותר) ואז תפתח הדלת...... את הצנצנת לתת למפלצת שבתוך הכלוב..... ואז... הפתעה....

Sweet Fantasy

New member
איזה משחק מטומטם ../images/Emo6.gif

ולא הבנתי איך הגעת לזה שהcall... הוא המספר?!?!

tomb boy

New member
לא הCALL הוא המספר../images/Emo41.gif

Call.. פירושו להתקשר... לחייג... והאותיות SALVATION שאומנם פירושן "הצלה". אם תסתכלי בספרות של הטלפון, או אפילו הנייד, או שלט של ממיר HOT או YES תראי שמתחת, מעל או ליד הספרות ישנן אותיות באנגלית. זה נראה כך: 3 2 1 ABC DEF 6 5 4 GHI JKL MNO 9 8 7 PQRS TUV WXYZ כך שבשביל להגיע ל SALVATION לאות S נקיש 7 לאות A נקיש 2 לאות L נקיש 5 לאות V נקיש 8 לאות A נקיש 2 לאות T נקיש 8 לאות I נקיש 4 לאות O נקיש 6 לאות N נקיש 6 פשוט מאוד

Sweet Fantasy

New member
כן אני יודעתש לא ה call

פשוט לא היה לי כח לרשום את כל המשפט XD אבל שם בטלפון לא היו אותיות על הטלפון, אז איך אנשים אמורים לעלות על זה, בכל מקרה תודה על הפתרון. משחק משעמם.

למעלה