MoneyMoney, Noel Has Got Some Money

sok777

New member
MoneyMoney, Noel Has Got Some Money

נואל טען לאחרונה שיש לו [תקשיבו טוב] לא פחות ולא יותר מאשר - 14 מיליון פאונד[!! בחשבון הבנק שלו. פאונד! אם אני לא טועה, הליש"ט עומד על היום על משהו כמו 8.2 ביחס לשקל. מה שאומר שאפילו אם ליש"ט אחד שווה לכ-8 שקלים, סכום הכסף של נואל מסתכם ב112 מיליון שקל. עני של ממש!
פשוט לא יאמן. כל זה ממכירות, הופעות וכד'. מדהים. איזה הצלחה כבירה. אסור לשכוח שלנואל יש גם המון רכוש נוסף שהיקר בו הם השטחים שלו. הבתים שלו. חוץ מזה, אני בטוח שיש לו עוד חפצי ערך.. אני בטוח שכל הרכוש שלו שווה לבד עוד לפחות 4 מיליון פאונד.. בלי הגזמה. איזה עשיר. אני לא יכול!
הנה הכתבונת [כי זה כתבה קצרה]: Noel Gallagher has £14 million in the bank, he has revealed. The Oasis songwriter, who is also understood to own lucrative property in numerous European locations, made the claim in a new interview. Noel was asked if had lost his enthusiasm for the music industry. He replied: "Yeah. But at the last count, I've got 14 million quid in the bank account - that keeps me interested." He then commented: "By the way, if anyone's reading this - particularly the Inland Revenue - I haven't got 14million in the bank…not in cash anyway."
אגב, האלבום, Stop The Clocks, נמצא במקום ה10 בטבלה הבריטית כרגע.

מורני666

New member
יו לגמרי ! ../images/Emo12.gif ../images/Emo60.gif

כל-כך יחסר לו מליון או שניים? T-T

RoySupernova

New member
פשש כבוד..

מסתפקת במועט..
אגב לא היה לו פעם סכומים של 50 אולי אפילו 80 מיליון? אפילו בדולרים הסכום העכשווי לא הגיוני במיוחד.. יכול להיות שהוא סתם סיפר פעם סיפורים? נואל שלנו? ואני יודע שלפני עשרה ימים סטופ דה קלוקס היה מקום 2 בבריטניה. מקום 2 לאלבום אוסף זה באמת כבוד.

sok777

New member
50 מיליון פאונד? 80 מיליון פאונד??

נראה לי מופרז מדי. מה יש? 14 זה לא הרבה?!

YOasis

New member
אם עכשיו יש לו כאלו סכומים אז

תהיה בטוח שבתקופה ההיא היה לו הרבה הרבה יותר... ואלו הסכומים שיש לכוכבי רוק אמיתיים, מה לעשות... חח וזה לא מופרז, תחשוב שיש שחקנים ממש מוצלחים שמקבלים סכומים כאלו על סרט אחד. חח קשה להאמין אבל זה בהחלט אולי אמיתי...

sok777

New member
את מגזימה..

ממצב של עוני הוא הגיע ל80 מיליון פאונד? או 50? וזה אומר שהוא בזבז לפחות 36 מיליון פאונד לפי מה שאת אומרת. זה קצת מופרז. ברור שהוא עשה מלא כסף אבל לא צריך לצאת מפרופורציה. יכול להיות שהיה לו 20 מיליון. מקסימום 25 מיליון פאונד. אבל אל תשכחי שחוץ מזה שהוא קנה דברים והרוויח מלא מאלבומים הוא היה עני לפני זה.. בכל אופן, לא להגזים.. 14 מיליון פאונד על פאקינג סרט?! קרוב, אבל עדיין לא. בעצם.. אולי ממש במקרים הכי הכי נדירים. בקהאם מרוויח לעונה בלוס-אנג'לס גלאקסי 50 מיליון $. ככה הוא ירוויח יותר נכון. מטורף! מישהו חישב את זה וזה יוצא משהו כמו 3000 פאונד לשעה [כולל השעות בהן הוא נח או לא עובד].

YOasis

New member
לא קשור לזה שהוא היה עני...

ואני בטוחה שזה לא קרה בין לילה אבל זה קרה די מהר אצלם והייתה לו גיטרה חשמלית והוא עבד באותה תקופה והוא לא היה "עני" בהגדרה של זה. הוא כולה היה ממעמד הפועלים והחיים שלו לא היו כמו החיים של דיימון אלבארן נגיד אבל זה לא קשור לזה שהוא היה עני. גם בנאדם בינוני וגם בן אדם עני יהיו באותו מצב אם הם ירוויחו מליונים... ואואזיס תוך שנתיים בערך של עבודה עם הלהקה... שזה די מעט התגלגלו מהר מאוד להצלחה. ואני לא יודעת לגבי בקהאם אבל אני יודעת לגבי שחקנים כמו בראט ואנג'לינה שמדברים עליהם הרבה בקשר לסכומים העצומים שהם מרוויחים. ואואזיס שמכרו כמעט 100 מליון אלבומים ברחבי העולם הסיבובי הופעות שלהם סופר רווחיים והם עשו המון כאלו + עוד כסף שולי שמגיע מהצד... לי זה בהחלט נשמע הגיוני שסכומי כסף כמו שנאמר כאן יגיעו לנואל, גם יש לו רוב גדול בהכנסות של הלהקה וב96' אני מאמינה שהוא היה סופר מליונר כמו שאמרו פה... הסיבובי הופעות שהיו להם בתקופה ההיא היו ענקיים והטירוף שהיה סביבם היה בלתי יאומן באותה תקופה. לא נראה לי שיש לנואל סיבה סתם להמציא. הוא אחרי הכל שוויצר, אבל תהיה בטוח שלא על ריק.

למעלה