MoneyMoney, Noel Has Got Some Money
נואל טען לאחרונה שיש לו [תקשיבו טוב] לא פחות ולא יותר מאשר - 14 מיליון פאונד[!! בחשבון הבנק שלו. פאונד! אם אני לא טועה, הליש"ט עומד על היום על משהו כמו 8.2 ביחס לשקל. מה שאומר שאפילו אם ליש"ט אחד שווה לכ-8 שקלים, סכום הכסף של נואל מסתכם ב112 מיליון שקל. עני של ממש!
פשוט לא יאמן. כל זה ממכירות, הופעות וכד'. מדהים. איזה הצלחה כבירה. אסור לשכוח שלנואל יש גם המון רכוש נוסף שהיקר בו הם השטחים שלו. הבתים שלו. חוץ מזה, אני בטוח שיש לו עוד חפצי ערך.. אני בטוח שכל הרכוש שלו שווה לבד עוד לפחות 4 מיליון פאונד.. בלי הגזמה. איזה עשיר. אני לא יכול!
הנה הכתבונת [כי זה כתבה קצרה]: Noel Gallagher has £14 million in the bank, he has revealed. The Oasis songwriter, who is also understood to own lucrative property in numerous European locations, made the claim in a new interview. Noel was asked if had lost his enthusiasm for the music industry. He replied: "Yeah. But at the last count, I've got 14 million quid in the bank account - that keeps me interested." He then commented: "By the way, if anyone's reading this - particularly the Inland Revenue - I haven't got 14million in the bank…not in cash anyway."
אגב, האלבום, Stop The Clocks, נמצא במקום ה10 בטבלה הבריטית כרגע.
נואל טען לאחרונה שיש לו [תקשיבו טוב] לא פחות ולא יותר מאשר - 14 מיליון פאונד[!! בחשבון הבנק שלו. פאונד! אם אני לא טועה, הליש"ט עומד על היום על משהו כמו 8.2 ביחס לשקל. מה שאומר שאפילו אם ליש"ט אחד שווה לכ-8 שקלים, סכום הכסף של נואל מסתכם ב112 מיליון שקל. עני של ממש!