טופס ירוק זה מתיש ../images/Emo178.gif
כדי להתחיל ללמוד נהיגה צריך להוציא תופס ירוק אז נסעתי לבאר שבע כדי להוציא אחד.... ובחיי, זה מתיש. בערך מ-10 ועד 1 הסתובבתי לי ברחובות באר שבע בשביל תופס מזדרגג אחד. התעוררתי ב-7 כדי להספיק לאוטובוס של 7:30 (רק שאחר התברר לי שהוא בכלל ב-7:45 אז סתם ישבתי בתחנה איזה חצי שעה) כשעליתי על האוטובוס גיליתי שידידה שלי נוסעת לב"ש גם כדי לעשות איזה קורס לפסיכומטרי. היה נחמד רק שהאוטובוס עצר ***בכל*** תחנה ולקח לו יותר מדי זמן עד שהוא הגיע. כשהגעתי לתחנה המרכזית חיכיתי איזה חצי שעה לאוטובוס פנימי למרכז ביג (לא שזה כ"כ רחק מהתחנה אבל ממש לא היה לי כוח ללכת) שם הצטלמתי ועשיתי בדיקת ראייה (לא לפני שנכנסתי לכלי זמר כדי לראות אם יש להם רצועות שוות בשביל ידידה שלי). אחרי שסיימתי לי עם הבדיקה חיכיתי לעוד אוטובוס פנימי שיביא אותי לתחנה המרכזית כדי שאני אכנס לרופא שנמצא בקניון שנמצא ממש ליד התחנה המרכזית כדי להחתים אותו ולראות שהכל טוב איתי. משום מה האוטובוס לא בא אז החלטתי שאני הולך ברגל.....וההליכה פשוט לא נגמרה =\ וגם היה חם. טוב, אז אחרי שהגעתי לקניון בכוחות עצמי נכנסתי למשרד של הרופאה שאפילו לא בדקה אותי....המזכירה ביקשה ממני את הכרטיס ופשוט חתמה על הטופס >_<". משם הלכתי למשרד הרישוי שנמצא בבית נועם שנמצא קצת ליד ביג ברגל כדי להחתים את הטופס. אז הגעתי, לקחתי מספר וחיכיתי לתורי....ישבתי וישבתי עד שפתאום איזה מישהי אמרה שכל מי שצריך להחתים את הטופס ולחדש רישיון ללכת לאיזה חדר אחר. שם היה איזה מישהו שרב עם הפקידה והיה די מעניין. החתמתי את הטופס ואז הלכתי בחזרה לתחנה המרכזית ומשם חזרתי למצפה. כל הסיפור הזה בשביל טופס אחד קטן ומציק >_<". תעשו לעצמכם טובה ותלכו ברגל.