Monday

YogevLevi

New member
Monday

כבר 4 וחצי ואף אחד לא פתח.....-_-" שאלה יומית- מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר?

YogevLevi

New member
טופס ירוק זה מתיש ../images/Emo178.gif

כדי להתחיל ללמוד נהיגה צריך להוציא תופס ירוק אז נסעתי לבאר שבע כדי להוציא אחד.... ובחיי, זה מתיש. בערך מ-10 ועד 1 הסתובבתי לי ברחובות באר שבע בשביל תופס מזדרגג אחד. התעוררתי ב-7 כדי להספיק לאוטובוס של 7:30 (רק שאחר התברר לי שהוא בכלל ב-7:45 אז סתם ישבתי בתחנה איזה חצי שעה) כשעליתי על האוטובוס גיליתי שידידה שלי נוסעת לב"ש גם כדי לעשות איזה קורס לפסיכומטרי. היה נחמד רק שהאוטובוס עצר ***בכל*** תחנה ולקח לו יותר מדי זמן עד שהוא הגיע. כשהגעתי לתחנה המרכזית חיכיתי איזה חצי שעה לאוטובוס פנימי למרכז ביג (לא שזה כ"כ רחק מהתחנה אבל ממש לא היה לי כוח ללכת) שם הצטלמתי ועשיתי בדיקת ראייה (לא לפני שנכנסתי לכלי זמר כדי לראות אם יש להם רצועות שוות בשביל ידידה שלי). אחרי שסיימתי לי עם הבדיקה חיכיתי לעוד אוטובוס פנימי שיביא אותי לתחנה המרכזית כדי שאני אכנס לרופא שנמצא בקניון שנמצא ממש ליד התחנה המרכזית כדי להחתים אותו ולראות שהכל טוב איתי. משום מה האוטובוס לא בא אז החלטתי שאני הולך ברגל.....וההליכה פשוט לא נגמרה =\ וגם היה חם. טוב, אז אחרי שהגעתי לקניון בכוחות עצמי נכנסתי למשרד של הרופאה שאפילו לא בדקה אותי....המזכירה ביקשה ממני את הכרטיס ופשוט חתמה על הטופס >_<". משם הלכתי למשרד הרישוי שנמצא בבית נועם שנמצא קצת ליד ביג ברגל כדי להחתים את הטופס. אז הגעתי, לקחתי מספר וחיכיתי לתורי....ישבתי וישבתי עד שפתאום איזה מישהי אמרה שכל מי שצריך להחתים את הטופס ולחדש רישיון ללכת לאיזה חדר אחר. שם היה איזה מישהו שרב עם הפקידה והיה די מעניין. החתמתי את הטופס ואז הלכתי בחזרה לתחנה המרכזית ומשם חזרתי למצפה. כל הסיפור הזה בשביל טופס אחד קטן ומציק >_<". תעשו לעצמכם טובה ותלכו ברגל.

m i c k e y 15

New member
מסתכלת הישר על

הפוסטרים שתלויים לי בספריה.. ואז מצחצחת שיניים XD סתם אמממ עוד יום משעמם.. חברה שלי עוד מעט באה לפה לצרוב כמה שיריםם היא נוסעת לחודש וחצי לארה"ב!! מיום חמישי הזה
אוי הגעגוע....כיף לה.. בכל מיק....עפתי לנשנש משו....הרעב תקף אותי..

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif מסתובבת וחוזרת לישון ../images/Emo6.gif

תמיד אבל תמיד
בקיצור... עכשיו אני מתלבשת, אחרי שישבתי אכלתי ראיתי "מופע שנות השבעים" בVOD
ואני הולכת למורה הפרטי הניג'ס הזה
אח"כ יש מצב שאני הולכת לפגוש את חברה שלי סיגל בכפ"ס, ואז נשב איפשהו.. נראה
שיהיה יום טוב, אה?

linoy7

New member
קמה לקחת את הפלאפון ומכוונת אותו שיצלצל עוד 5

דקות
עד שאני כבר כמעט מאחרת
קניתי היום את הציוד לבי"ס
איזה כיף זה
ובגדים לחתונה של בנדוד שלי!

gorck

New member
מגיע לשבט....

ועולה על אוטובוס לנתב"ג... הקראדן חזרו.....

happy apple

New member
יום חמוד לאללה ../images/Emo9.gif

חיחי הלכתי לקנות ציוד לבית ספר עם אמא בהופיס דיפו ובתחושה עצבות פעם אחרונה וזה..... אז הלכנו לקנות מתנות באיזה חנות לכלי בית כזאת יפה עכשיו אמא שלי כזה צחקה כרגיל עם כול המוכרות והמוכרים שם ואז כזה שאלה עם צריכים עבודה אז יאיי יש לי עם חברה שלי נתחיל משבוע הבא אריזות מתנות לחג כמה שבועות ככה אז נחמד הלכתי לדלתא וקניתי כמעט את כול החנות יש להם דברים מדהימים בנות שווה ויש עכשיו 1+1(וזה לא פרסומת סמויה) וגל המנהלת החמודה עניתי על חידה בבוקר והפכתי לאדומה אני אראה שאני אשלח את ההודעה עם אני אדומה חח

happy apple

New member
אה ולשאלה היומית

פותחת טלויזיה טיפה חוזרת לישון קמה ומצחצחת שיניים

D a N i T a

New member
את אותם הדברים אבל לאט...

סתם... אני לוקחת את השמיכה וממשיכה לישון עד שאמא מתקשרת להעיר אותי שוב
אממ.. קמתי היום ב8 בשביל ללכת מוקדם לבנק
וסיימתי לארוז את הדברים למחר
אני טסה לבלגיה עד שבוע הבא... אולי אני אצליח להתחבר איכשהו מהמחשב נייד של אבא לאינטרנט ולכתוב פה אבל נראה...

למה זה לא שלח את התוכן?!../images/Emo6.gif

טוב אין לי כוח באמת לכתוב מה עשיתי היום,זה גם ככה לא מעניין XD

למעלה