Monday Morning!

noam270

New member
Monday Morning! ../images/Emo42.gif

בווווווקר טוב לכל השביעיסטים העייפים והמבואסים שהחופש לקראת סופו!
אז מה, שבוע חדש הא? (תעשו כאילו אנחנו בחו"ל, שם שני הוא ראשון) ואתם...? יש תוכניות מיוחדות?
מתי קמתם הבוקר?
מתי תלכו לישון?
תוכניות מיוחדות להיום?
תוכניות מיוחדות להמשך השבוע?
שיעורי בית, עשיתם?
מתכננים לעשות?
מה אכלתם בבוקר?
שותים הרבה? (הכוונה לא לשתייה חריפה
) קבלו שיר חמוד לבוקר יום שני-
http://www.youtube.com/watch?v=sG8QgSzY3nI
שיהיה לכווווולם יום נפלא!!!

asaf105

New member
עונה

מתי קמתם הבוקר? 13:10
מתי תלכו לישון? ב2-3 תוכניות מיוחדות להיום? אממ כלום תוכניות מיוחדות להמשך השבוע? כלום שיעורי בית, עשיתם? איזה? לא קיבלתי בכלל מתכננים לעשות? X מה אכלתם בבוקר? שתיתי שוקו
שותים הרבה? (הכוונה לא לשתייה חריפה) אממ אני שותה הרבה מים

noam270

New member
חחחחחח וואי

פתאום אני קולטת איזה סטלנים אנחנו בחופש, כי הכל כזה, "מה אתה הולך לעשות היום?" כלום. ><
רציני, צריך להשוות את התשובות האלה לתשובות בזמן לימודים XDDD

איזה כייף לך

כולי קנא שאת יכולה לא לעשות כלום,הביאו לנו כל כך הרבה שיעורים שזה אסון

JeykinsN

New member
שיט. שכחתי לגמרי מהשיעוריםםם ../images/Emo12.gif

והיי מישהו שם לב לסמיילים החדשים? (או שהם לא חדשים?)
דגל תמיד היה? יאוו איזה מגניבים הם

אוי השיר הזה, הוא פשוט...

גרוע משהו XD מתי קמתם הבוקר? 9 וחצי
מתי תלכו לישון? אחרי שאני מסיים את זה תוכניות מיוחדות להיום? לישון נראה לי תוכניות מיוחדות להמשך השבוע? להמשיך לישון שיעורי בית, עשיתם? לא מתכננים לעשות? כנראה מה אכלתם בבוקר? כריות XD (נושך כריות!) שותים הרבה? (הכוונה לא לשתייה חריפה) מים זה טעים, קולה זה מאוד. והנה שיר לסופ''ש, כי בעצם? אנחנו נמצאים בסופ''ש אחד גדול. http://www.youtube.com/watch?v=PY9g36_Ez4Y

supercoconut

New member
אללה בחזרה לשגרה.... >:

מתי קמתם הבוקר?
שבע וחצי,נשארתי ערה שעה וחזרתי לישון עד 12 וחצי (< מתי תלכו לישון?
תלוי מתי חברותיי ללילה ינטשו אותי, זה לא כיף להיות לבד XD בכ"א זה יהיה אחרי חצות (< תוכניות מיוחדות להיום?
ש"ב במת' XDD תוכניות מיוחדות להמשך השבוע?
סליפ אובר אצל נועם [; והרבה מתמטיקה >: שיעורי בית, עשיתם?
התחלתי XD ואני לקראת סוף החלק של הבוק בבוק ריפורט. מתכננים לעשות?
כע מה אכלתם בבוקר?
שתיתי קפה XD שותים הרבה? (הכוונה לא לשתייה חריפה)
יותר מידי קולה

הבוקר בא אז תגיד תודה..

מתי קמתם הבוקר?אחת וחצי מתי תלכו לישון?אני מקווה שלא מאוד מאוחר כי אני צריכה לקום ברבע לשש מחר,אבל זה בטח יהיה 3 4 כזה תוכניות מיוחדות להיום?שיעורים באזרחות תוכניות מיוחדות להמשך השבוע?המשך קורס ויום הולדת שיעורי בית, עשיתם?מנסים לא ממש עובד מתכננים לעשות?לא שיש לי כל כך בררה מה אכלתם בבוקר?יוגורט עם קורנפלקס שותים הרבה? (הכוונה לא לשתייה חריפה)בקושי =/

dolev45

New member
כבר לא בוקר אבל לא נורא ../images/Emo3.gif אני יענה D:

מתי קמתם הבוקר? הלכתי לישון בשש בבוקר וקמתי בעשר :| מתי תלכו לישון? כשאני אהיה עייפה
תוכניות מיוחדות להיום? קניון
תוכניות מיוחדות להמשך השבוע? לנצל אותו כמו שצריך >< שיעורי בית, עשיתם? ממשיכה לעשות :\ מתכננים לעשות? ברור שכן XD מה אכלתם בבוקר? שתיתי שוקו XD שותים הרבה? (הכוונה לא לשתייה חריפה) גם לא קצת :S

larisa125

New member
../images/Emo254.gif../images/Emo250.gif../images/Emo256.gif../images/Emo247.gif../images/Emo249.gif../images/Emo258.gif../images/Emo248.gif

מתי קמתם הבוקר? שבע וחצי מתי תלכו לישון? בערך בשתיים, כי ישנתי בצהריים XD תוכניות מיוחדות להיום? המממ...היום כבר נגמר
אז להתכתב עם סאשה ועם עוד כמה אנשים
תוכניות מיוחדות להמשך השבוע? לעבוד ו...לעבוד להשיג רשימת ספרי לימוד ללכת לים בסופ"ש שיעורי בית, עשיתם? אני אפילו לא יודעת אם יש
מתכננים לעשות? אם יש
מה אכלתם בבוקר? המממ...משהו שאמא שלי הכינה שותים הרבה? (הכוונה לא לשתייה חריפה) אה, הכוונה לא לשתייה חריפה?
אז אני שותה מלא מים בעבודה

אוו אנשים נירא לי אני הכי דוב כאן

כולם קמים כל כך מוקדם ורק אני ישנה כל היום אשכרה יום קמתי באחת וחצי אכלתי ראיתי שעתיים טלויזיה והלכתי לישון לעוד איזה חמש שעות...

הכי כייף

וגם הכי בזבוז זמן, ניבעת לך אני אנמית זה כבר לא הגיוני שאני ישנה כל כך הרבה. לקחת ספרים מהבית ספר?הבית ספר מביא לך את הספרים?

כן

ככה זה בבתי ספר קיבוציים, ביסודי שלי בכלל היה מעולה, היית בא ליום הראשון בבצפר וכל שיעור ''חדש'' היינו מקבלים ספר חדש

larisa125

New member
הלוואי והייתי כמוך ../images/Emo6.gif

אבל לפעמים אני עובדת במשמרות בוקר ואני צריכה לקום בשבע
אבל כשאני במבשרות ערב, אני ישנה עד שתיים, מתקלחת, אוכלת ויוצאת לעבודה D:

אז זהו שאני קמה בשביל משמרת בוקר

וכל פעם שזה קורה בפעם בה אני שואלת את עצמי חמש מאות פעם למה אני עושה את זה לעצמי. רק שאצלי משמשרת בוקר מתחילה בשש וחצי שזה אומר לקום בחמש ורבע כזה וחמש וחצי כזה

למעלה