mom's project-אסותא רמת החייל

EA8790

New member
mom's project-אסותא רמת החייל

היי,
יש לי מספר שאלות לגבי mom's project, אשמח אם מישהו יוכל לענות לי:
1.רופא מטפל- העלות של הרופא המטפל לא כלולה במחיר,
מה היא העלות הנוספת של רופא פרטי (משיח, זיידמן או שולמן)?
איזה טיפולים מלבד הביקור ראשוני, וההחזרה הרופא המטפל מבצע?
בנוסף, הבנתי שלהחזרה אפשר לקבל טופס 17 מהקופה
2. בחירת התורמת- דיברתי עם אשת הקשר, היא אומרת שאפשר לתת פרמטרים שחשובים לי, הם מחפשים תורמות מתאימות מהמאגר הנוכחי שלהם שמשתנה, מציעים לבחירה מספר תורמות, וברגע שבחרתי אני יכולה לראות תמונה.
מה קורה אם אין תורמות כרגע עם הפרמטרים שבחרתי? אני יכולה לבחור להמתין?
האם אני מקבלת את המידע על התורמות הקיימות כבר בפגישת הייעוץ? למשל תורמת עם נתון x ונתון Y נמצאת במאגר שלהם.
3. לא כ"כ מסתדר לי סדר הדברים קודם אני בוחרת תורמת מבלי לראות תמונת פנים ורק אז אני יכולה להחליט אם לראות או לא? התמונה היא לא אחד מהפרמטרים לבחירה?
4. עלות הפגישה- כמה עולה פגישת ייעוץ איתם?
5. אם מישהי עשתה איתם, איך החלטת על הרופא המטפל? פרופ, שולמן, זיידמן או משיח? האם כדאי להיפגש עם כל אחד מהם?

תודה רבה לכל העונות,
מרגישה ממש מבולבלת ואשמח אם תוכלו לעזור.

נינה1969

New member
mom's project

הי
לגבי רופאים, יש לך אפשרות לבחור רופא פרטי אשר יטפל בך בנושא הפרוטוקול והחזרת העוברים ואז תצטרכי לשלם לו בנפרד בסביבות 3000 ש"ח. אפשרות שנייה, להיות מטופלת על ידי אחד הרופאים מהצוות הקיים ללא עלות נוספת , אך אז לא תוכלי לבחור את הרופא. אני מאמינה שכל רופאי הצוות טובים ויודעים את העבודה.לכל אפשרות יתרונותיה. קופ"ח אכן מממנת את מרבית עלות ההחזרה.
גם אני כרגע בודקת את האפשרות לעשות דרכם.

EA8790

New member
פרטים על התורמת

תודה רבה! את יודעת פרטים לגבי התורמות. אם רואים את התמונה לפני או אחרי שבוחרים את התורמת? לא ממש הבנתי את האשת קשר והיא גם לא היתה ככ נחמדה בטלפון... קצת הוריד לי את החשק להמשיך איתם.

מנסה לענות מניסיוני

אני עשיתי את התהליך איתם לפני כשנתיים וחצי וייתכן שיש דברים שהשתנו. בתקופתי לא היתה אפשרות לראות תמונה והאמת שבכל מקרה לא הייתי רוצה. המתאמת היתה הדר והיא היתה מאוד בסדר. פגישת ייעוץ היתה ללא עלות. את ההצעות לתורמות קיבלתי אחרי שחתמתי על החוזה. הדר הציעה לי כמה אפשרויות וסיפרה לי נתונים מאוד כלליים. כל התורמות שהיא הציעה התאימו לפרמטרים שביקשתי אבל גם לא ביקשתי משהו "מיוחד". אחרי תהליך ההפריה קיבלתי ניירת מסודרת ובין היתר פרופיל קצת יותר מפורט אודות התורמת.
כל התהליך היה די מהיר, מאוד יעיל ומסודר. כשצצו אצלי שאלות קיבלתי מיד מענה מהדר.
לגבי הרופא: אני טופלתי ע"י רופא במסגרת הקופה. לדעתי את לא חייבת דווקא לקבל טיפול אצל אחד מהשלושה שהזכרת אך זה צריך להיות רופא שכן עובד עם החברה ועם אסותא. תפקיד הרופא הוא גם להתאים לך פרוטוקול להחזרה ולהחליט על מועד החזרה אופטימלי.
אני מציעה לך להגיע לפגישת ייעוץ , לבוא מוכנה עם השאלות שלך ואז לראות איזה מענה את מקבלת. ובסופו של דבר ( ואולי קודם כל)- תחושת הבטן חשובה. אם את מרגישה לא נוח, יש אופציות טובות מאוד נוספות.
בהצלחה!

מוסיפה

גם אני עשיתי לפני שנתיים בערך, עם פרו משיח.
בעיקרון כל פגישה אצלו עולה כסף (גם ייעוץ ראשוני), הסכום משתנה לפי סיבת הפגישה (יעוץ, החזרה וכו), על חלק קיבלתי החזרים ממכבי.
לגבי התורמת, אם אין מה שאת מבקשת, את יכולה לבקש לחכות לסבב הבא (גם אצלי לא היתה אופציה לתמונה)

למעלה