mom's project-אסותא רמת החייל
היי,
יש לי מספר שאלות לגבי mom's project, אשמח אם מישהו יוכל לענות לי:
1.רופא מטפל- העלות של הרופא המטפל לא כלולה במחיר,
מה היא העלות הנוספת של רופא פרטי (משיח, זיידמן או שולמן)?
איזה טיפולים מלבד הביקור ראשוני, וההחזרה הרופא המטפל מבצע?
בנוסף, הבנתי שלהחזרה אפשר לקבל טופס 17 מהקופה
2. בחירת התורמת- דיברתי עם אשת הקשר, היא אומרת שאפשר לתת פרמטרים שחשובים לי, הם מחפשים תורמות מתאימות מהמאגר הנוכחי שלהם שמשתנה, מציעים לבחירה מספר תורמות, וברגע שבחרתי אני יכולה לראות תמונה.
מה קורה אם אין תורמות כרגע עם הפרמטרים שבחרתי? אני יכולה לבחור להמתין?
האם אני מקבלת את המידע על התורמות הקיימות כבר בפגישת הייעוץ? למשל תורמת עם נתון x ונתון Y נמצאת במאגר שלהם.
3. לא כ"כ מסתדר לי סדר הדברים קודם אני בוחרת תורמת מבלי לראות תמונת פנים ורק אז אני יכולה להחליט אם לראות או לא? התמונה היא לא אחד מהפרמטרים לבחירה?
4. עלות הפגישה- כמה עולה פגישת ייעוץ איתם?
5. אם מישהי עשתה איתם, איך החלטת על הרופא המטפל? פרופ, שולמן, זיידמן או משיח? האם כדאי להיפגש עם כל אחד מהם?
תודה רבה לכל העונות,
מרגישה ממש מבולבלת ואשמח אם תוכלו לעזור.
היי,
יש לי מספר שאלות לגבי mom's project, אשמח אם מישהו יוכל לענות לי:
1.רופא מטפל- העלות של הרופא המטפל לא כלולה במחיר,
מה היא העלות הנוספת של רופא פרטי (משיח, זיידמן או שולמן)?
איזה טיפולים מלבד הביקור ראשוני, וההחזרה הרופא המטפל מבצע?
בנוסף, הבנתי שלהחזרה אפשר לקבל טופס 17 מהקופה
2. בחירת התורמת- דיברתי עם אשת הקשר, היא אומרת שאפשר לתת פרמטרים שחשובים לי, הם מחפשים תורמות מתאימות מהמאגר הנוכחי שלהם שמשתנה, מציעים לבחירה מספר תורמות, וברגע שבחרתי אני יכולה לראות תמונה.
מה קורה אם אין תורמות כרגע עם הפרמטרים שבחרתי? אני יכולה לבחור להמתין?
האם אני מקבלת את המידע על התורמות הקיימות כבר בפגישת הייעוץ? למשל תורמת עם נתון x ונתון Y נמצאת במאגר שלהם.
3. לא כ"כ מסתדר לי סדר הדברים קודם אני בוחרת תורמת מבלי לראות תמונת פנים ורק אז אני יכולה להחליט אם לראות או לא? התמונה היא לא אחד מהפרמטרים לבחירה?
4. עלות הפגישה- כמה עולה פגישת ייעוץ איתם?
5. אם מישהי עשתה איתם, איך החלטת על הרופא המטפל? פרופ, שולמן, זיידמן או משיח? האם כדאי להיפגש עם כל אחד מהם?
תודה רבה לכל העונות,
מרגישה ממש מבולבלת ואשמח אם תוכלו לעזור.