mom client for image master

mom client for image master

בוקר טוב לכולם. קצת דחוף האם מישהו יודע איך להתקין MOM CLIENT על מחשב שאני רוצה לעשות IMAGE? לדוגמא בSMS וSAV צריך לתת הגדרה מיוחדת שאומרת שהוא לא מנוהל אחרת הוא עושה מאוחר יותר תקלות. האם מישהו יודע? או יש לינק בעניין? תודה רבה

antidot

New member
------->

לפי WDS, את הagent מתקינים לאחר פריסת הimage. את סקריפט ההתקנה תוכל למצוא כאן יחד עם עוד המון דוגמאות לביצוע התקנות בשלב הpost-install. מיועד במקור לASD, אבל העיקרון זהה. חפש את momagent.vbs תחת Windows Server Deployment Solution Accelerator\Sample Scripts\WSD_Imaging_Scripts\Unattend\Master $OEM$\$OEM$\$1\Local

דרוש לי פתרון אחר

אני מעוניין להכניס את הMOM לתוך הIMAGE של המחשבים ברשת מכוון שיש לי דרישה לנטר את כל הדיסקים שמוכנסים לרשת. אין באפשרותי להכניס את הכלי ששלחת לי לינק אליו (לפחות נכון לעכשיו) ומעבר לכך הרצוי בשבילי זה מצב שבו הIMAGE שלם ורק צריך לתת לו שרת ניהול מסויים. בעייתי העיקרית היא שאני גם לא יודע איך MOM AGENT מגיב תחתIMAGE - האם הוא משתמש במזהה עצמאי של התוכנה כמו SMS או שהוא מתבסס על המזהה של מערכת ההפעלה ואז אחרי שאני מסיים את הRESEAL גם הMOM SERVER יכיר בו בתתור מחשב חדש? תודה רבה

antidot

New member
איך מוגדר הMOM ?

הוא דורש mutual authentication עם הagent ? בכל מקרה, מנגנון הdiscovery של MOM די קלוקל. אתה יכול להגיד לMOM לחפש agent-ים חדשים בתוך דומיין X ו/או לפי השם של המחשב. שים לב מה ענו לי בזמנו: http://lab.msdn.microsoft.com/productfeedback/viewfeedback.aspx?feedbackid=636a4cbc-723c-4c42-b926-40557ce78a02 (חכה לגירסה הבאה) בכל מקרה, הקליינט לא יכול להצטרף לבד, הMOM צריך "לגלות" אותו בשביל לצרף אותו.

למעלה