MOJO של אויד

cRaZyFuNk

New member
MOJO של אויד ../images/Emo101.gif

היי, הפתיח הבנאלי: אני מעוניין לרכוש כרטיס עריכה ושמעתי על הMOJO. הבנתי שהוא מותאם לAVID ולPRO TOOLS ומתחבר לFIREWIRE ויש שם כניסות ויציאות אנלוגיות ודיגטליות. א. מה רמת המוצר ביחס לכרטיסים אחרים. ב. מה מחירו בערך בארץ. ג. מה רמת התאימות עם תוכנות מבית אדובי PREMIERE PRO\AFTER ד. האם מומלץ לקנות את הכרטיס הזה. התקציב הוא 4000 ש"ח בערך.

cRaZyFuNk

New member
מקפיץ - חבר'ה זו שאלה לגיטימית

באמת שניסיתי לחפש אם יש התייחסות לMOJO בדפים קודמים של הפורום אך לא מצאתי. -בבקשה תענו!!

cRaZyFuNk

New member
אני לא מאמין שאף אחד לא התעסק פה עם

אני לא מאמין שאף אחד לא התעסק פה עם ה-MOJO של AVID כי אם כן הוא יכל לענות לי על השאלה.. וידאו קיד לאן נעלמת? אולי אתה - צדיק אחד בסדום?

טל רום

New member
זה יקר ועוד לא הוכיח את עצמו

בחו"ל מוג'ו עולה 1700 דולר הוא מעביר קומפוזיט וסופר. כדי להעביר בו קומפוננט צריך לשלם עוד כמה מאות דולרים לחיווט נוסף, עד כמה שאני יודע אגב, בארה"ב ב2000 דולר ניתן לקנות ציוד איכותי יותר ובעל יכולות גבונות יותר ממנו, שוב, תלוי בצורך טל

OrlyNL

New member
מה שאני יודעת על המוג'ו

אני לא יודעת הרבה, אבל בבי"ס שלי יש אויד אדרנלין ומחובק אליו מוג'ו כדי שתהיה אפשרות להעברת קומפוזיט וקומפוננט. לגבי מחיר בארץ - אין לי מושג. בעיקרון, עד עכשיו אם רצית קומפוזיט וקומפוננט היית צריך לקנות מדיה קומפוזר שעולה עשרות אלפי דולרים. המוג'ו מאפשר לך לעשות את ההעברות הנ"ל בכל אויד.

טל רום

New member
אצלך זה שונה בגלל האנדרנלין

במערכות גבוהות גמו האנדרנלין המוג'ו משמש רק כממשק אנלוגי - כי המערכת עושה את כל השאר

למעלה