MOBY

Psycho MC

New member
MOBY

חחחחחחחח השקעתי הרבה כדי לכתוב ולעשות עיגולים חחחחח

tomoshe

New member
עצוב , ממש עצוב.

לפעמים אתה כותב מאמרים מאוד ארוכים מושקעים ומענינים, ולפעמים אתה יורד לרמת מעריץ מתלהם ומפגר. אתה הורס לעצמך, חבל. ורק להשכלה כללית - אמינם כותב ליריקס מעולים שמובי לא כותב (למרות שסבא של מובי היה הרמן מלוויל, הסופר המפורסם שכתב את הספר האלמותי - "מובי דיק" - וכן מכאן נובע הכינוי שבחר לעצמו). אמינם גם ראפר טוב מאוד ופרפורמר כמו שמובי לעולם לא יהיה. מצד שני חלק גדול מהמוסיקה של אמינם אינו עבודה שלו אלא של אחרים כמו דרה ועוד - ומובי עושה מוסיקה מורכבת יותר ועשירה יותר מאשר אמינם יעשה אי פעם. אחד מוכשר מוסיקלית והשני מוכשר בתחומים אחרים. קבל את זה כמו שזה ותרגיע.

Sparkie Dee

New member
נראה לי יש על היוזר שלו שניים !

או שהוא מביא אותה במשהו גאוני שאנחנו לא יודעים והמלצות ובלאגנים או שהוא מביא שטויות... זתומרת.. זה מצחיק אבל.. למה לך להשקיע בשטות הזאת? תכתוב המלצה במקום...

Psycho MC

New member
עכשיו תגובות!

מה אתם רוצים?! סתם רציתי לעשות משהו מצחיק שקשור לביף בין אמינם למובי ושמובי אמר על אמינם "מה הוא דלוק עליי?" ופשוט חשבתי שזה מצחיק... ומה קשור הורס לעצמי?! מה אני הורס את המוניטין בפורום?! מה אתם בסדר?! כאילו שמישהו שם זין על אחרים... ויש לי הרבה הודעות שלא קשורות לאמינם! תראו אפילו ב"מאמרים" יש את ההודעה על סטיקי פינגאז וזה שלי! ועוד הרבה! אבל אני כותב על אמינם יותר כי הוא מעניין אותי הכי הרבה וזהו! ואף פעם לא היה לי כלום נגד מובי, אין לי, וכנראה לא יהיה... אני לא שונא אותו ואני לא אוהב אותו - אני פשוט מתעלם מהמוזיקה שלו ומהאישיות שלו. כשאני כותב עליו אז זה משהו שקשור לאמינם... ועוד דבר אני לא אובססי לגבי אמינם!!! אני פשוט אוהב אותו, אוהב את המוזיקה שלו, את האישיות וכל השאר!!! זה לא נקרא אובססיות!

למעלה