moby dick drum solo

rookie biker

New member
moby dick drum solo

לגביי הקטע הנ"ל של לד זפלין- מי זה ג'ון בונהאם, ואיפה הקטע הזה מופיע?

ThE RhythM

New member
moby dick...

ממ קודם כל, לא הבנתי אם אתה מתכוון מיזה ג'ון בונהאם סתם ככה, או שיותר בהרחבה בקיצור- ג'ון בונהאם הוא המתופף של לד זפלין, אבל אני לא בטוח אם את זה כבר ידעת או לא! וחוצמזה, הקטע מובי דיק מופיע באלבום led zeppelin II וגם באלבום הלייב the song remains the same בגירסא ארוכה ומייגעת של 20 דקות או משו :) יומטוב

ThE RhythM

New member
חח תקשיב...

זה לא שאני מזלזל ממש ממש ממש לא! לד זפ בין הלהקות האהובות עליי, אם לא הכי אהובה ולדעתי ג´ון בונהאם גאון אבל אתה חייב להודות שסולו תופים של 20 דקות זה לא ממש מעניין או מהנה! אולי מעניין מתופפים, אבל באמת, אתה לא יכול להגיד לי שזה כ"כ מהנה לך לשמוע 20 דקות של רק סולו תופים!

CaerBannog

New member
מצד שני

על אותו אלבום, יש גירסה אדירה של dazed and counfused שמשתרעת על גבי 27 דקות שלמות, ואמנום צריך להיות במצב רוח מאוד מסויים כדי לשמוע אותה (כי עם כל הכבוד, זה עדיין לא יצרת פרוג אדירים כזאת, שנורא זורמת ולא מרגישים אותה) אבל שאתה במצב הזה, אוי זה פשוט ענק, קטע פסיכדלי מדהים

miromiro

New member
כל אחד וטעמו-

אם תיכנס לאתרי מתופפים תמצא שם מבחר ענק של דיסקים וDVD בהם יש תופים וכלי הקשה בלבד!!! אז חחח או לא חחח כל אחד וההעדפות שלו. אותי אף פעם לא שיעמם הסולו הזה, מופתע?

למעלה