MoBot- אפליקציה חדשה ~!

CodeNinja

New member
MoBot- אפליקציה חדשה ~!

שלום לכולם!

כולכם מוזמנים להוריד ולדרג אפליקציה חדשה שפיתחתי- MoBot !
האפליקציה תעזור לכם לנהל שליחת הודעות,מיילים וביצוע שיחות אוטומטית ! לפי זמן או מיקום שהוגדר מראש.
כך למשל תוכלו לשלוח SMS למישהו אוטומטית ברגע שהגעתם למקום מסויים (שאותו הגדרתם מראש).
קיימים עוד הרבה שימושים והאפליקציה כרגע מוצאת בחינם וצפויה להשתדרג בהמשך עם עוד פיצ'רים.

הורדה

שיהיה אחלה שבוע!
[URL='http://www.cn-apps.net']www.cn-apps.net[/URL]

BobboVilla

New member
אני רק שאלה - לגבי הרשאות

מה זו ההרשאה של "Read Google service configuration"? איזה מידע נקרא, ומאיזו סיבה?

CodeNinja

New member
מממ

אולי כי יש באפליקציה שימוש באנשי הקשר שבמכשיר שלך- זו על מנת שתוכל לבחור איש קשר מהרשימה כדי לשלוח אליו הודעה,להתקשר אליו וכו'.

BobboVilla

New member
לא, זו הרשאה אחרת

פשוט את ההרשאה הזו אני לא מכיר, ולא נתקלתי בה לפני כן.

amitp

New member
גוגל...

אין הרבה התייחסות להרשאה הזאת ברשת מעבר לכמה תוהים נוספים. ההתייחסות המועילה ביותר מופיעה כאן:
"Your accounts - read Google service configuration": This permission allows the app to read configuration data for the presentation of Google maps."

משמע - קריאת ההגדרות של שירותי גוגל השונים שלך (אני מניח שג'ימייל ושות כלולים בסיפור). אין לי מושג, עם זאת, עד לאיזו רמה מגיע המידע הנ"ל - למשל, האם סיסמאת ג'ימייל שלך תופיע שם? לא ברור...

BobboVilla

New member
ניסיתי לחפש את זה אתמול, אבל גלשתי מהטלפון

אז נוח זה לא היה
.

הנקודה היא שתיאור ההרשאה לא ברור. לדעתי זה מתקשר למה שהעליתי אתמול לגבי ה"סגירה" של הקוד של אנדרואיד על ידי גוגל, והוצאת רכיבים מה-AOSP והכנסתם לקוד קנייני כמו ה-Google Play Services. אין לי בעיה עקרונית לאשר אפליקציה עם ההרשאה הזו, אבל אני צריך לדעת קודם מה ההרשאה הזו אומרת. בהקשר הזה אני דוגל בשיטת "יש ספק - אין ספק".

אני לא חושב שבעזרת ההרשאה הזו אפשר לראות את הסיסמא של חשבון הג'ימייל, כי יש הרשאות אחרות של authentication וגישה לחשבונות שמוגדרים על המכשיר.

מה שיותר מטריד אותי זה שגם כותב האפליקציה לא ידע מה ההרשאה הזו עושה. זה אומר (כנראה) שהוא לקח קוד ממקור אחר (שזה לגיטימי לחלוטין, וזה גם יהיה צבוע מצידי לטעון אחרת
) מבלי לדעת מה בדיוק הקוד הזה עושה.

etal2

New member
סיסמאות זה בטוח לא

אין אף הרשאה שנותנת למישהו את הסיסמה שלך ככה לא עובדת המערכת.

למעלה