אתה ממש ממש לא האקר! אתה בא ``ופורץ`` בעזרת נט-באס ואתה קורה לעצמך האקר ?? ממש בושה! על תוכנת הControl Basic שמעת? שעובדת דרך ה Telnet... בטח שלא שמעת, כי יש לך את הנט באס. אורי
לצערי הרב אינני יודע על מה אתה מדבר, מממ m לא השתמש בתוכנה העלובה הזאת שנים, וגם כאשר הוא השתמש בה הוא בדק אותה על מחשבים ששיכים לו. אנא הסבר עצמך. BY mE
MMM אתה ממש לא האקר, באמת נט באס ? כל ה``האקרים`` המגניבים משתמשים היום בסאב7 לא שמעת ? עוד מעט תגיד לי שאתה משתמש במסטרז פארדייז, באמת... N0 שממש לא אהב את ההתיחסות להאקרים בבגרות היום...
Telnet נועד לבני אדם - לא לתוכנות. Telnet הוא ממשק ידידותי לבני אדם, שמאפשר להם לתקשר ישירות ברמת ה- TCP/IP עם תוכנות/מחשבים. תוכנות לא אמורות לעבוד דרך Telnet, הן אמורות לעבוד ישירות ב- TCP/IP (או UDP/IP וכו`).
מה לעזעזל זה אמור להביע ?!??! - אם הייתי מממ היית חותף חתיכת תגובות !!! אבל הוא קצת בוגר יותר אז הינה : לפי דרך ההשפלה שלך אני רואה שאין אתה מבין על מה אתה מדבר - כאילו אם הירידות שלך הם ברמת נטבאס אז זה אומר שאתה לא יודע דברים יותר חזקים כלומר אתה אפס ! - לא יכלת להגיד משהו כמו : ואו ממש האקר כלי ! טוב שסיסמת ה redhat שלך היא mmm או כגון OWNED !!!