mmm

morgen

New member
mmm

אתה ממש ממש לא האקר! אתה בא ``ופורץ`` בעזרת נט-באס ואתה קורה לעצמך האקר ?? ממש בושה! על תוכנת הControl Basic שמעת? שעובדת דרך ה Telnet... בטח שלא שמעת, כי יש לך את הנט באס. אורי

mmm

New member
על מה אנחנו מדברים?

לצערי הרב אינני יודע על מה אתה מדבר, מממ m לא השתמש בתוכנה העלובה הזאת שנים, וגם כאשר הוא השתמש בה הוא בדק אותה על מחשבים ששיכים לו. אנא הסבר עצמך. BY mE

N0

New member
אבל הוא צודק...

MMM אתה ממש לא האקר, באמת נט באס ? כל ה``האקרים`` המגניבים משתמשים היום בסאב7 לא שמעת ? עוד מעט תגיד לי שאתה משתמש במסטרז פארדייז, באמת... :) N0 שממש לא אהב את ההתיחסות להאקרים בבגרות היום...

MERD!

New member
wow, talnet...

אתה האקר רציני אני רואה... אווו מקווה שלא תגלה את הIP שלי ותעשה לי דברים. אתה יכול ללמד אותי גם? אני רוצה להיות האקר כמוך.

עוזי 2

New member
תוכנה שעובדת דרך Telnet?

Telnet נועד לבני אדם - לא לתוכנות. Telnet הוא ממשק ידידותי לבני אדם, שמאפשר להם לתקשר ישירות ברמת ה- TCP/IP עם תוכנות/מחשבים. תוכנות לא אמורות לעבוד דרך Telnet, הן אמורות לעבוד ישירות ב- TCP/IP (או UDP/IP וכו`).

S-G-T

New member
מה ?!?!?

מה לעזעזל זה אמור להביע ?!??! - אם הייתי מממ היית חותף חתיכת תגובות !!! אבל הוא קצת בוגר יותר :) אז הינה : לפי דרך ההשפלה שלך אני רואה שאין אתה מבין על מה אתה מדבר - כאילו אם הירידות שלך הם ברמת נטבאס אז זה אומר שאתה לא יודע דברים יותר חזקים כלומר אתה אפס ! - לא יכלת להגיד משהו כמו : ואו ממש האקר כלי ! טוב שסיסמת ה redhat שלך היא mmm או כגון :) OWNED !!!

למעלה