ML MEN

מ ח י י ך

New member
ML MEN

להלן פרסומת חדשה בתהליכי הפקה בכיכובו של גאי גודס. עם כל הכבוד (ויש כבוד) לשחקן הפצוע בדימוס של מכבי תל אביב, שמן הוא לא. שוב מתאים לי עושים את זה בשימוש דמות לא שמנה לפרסום קולקציה שמיועדת ל42 ומעלה... אז מה אתם אומרים ? :)

../images/Emo99.gif חתיך!!!!!

אם שמעת את הכתבה, הם אמרו שם שלא בחרו בבחור שמן אלא בחור גדול מימדים והוא אכן כזה.. שנית, מתאים לי יצאה מזמן מדימוי "רשת אפנה לשמנות" והקולקציה שלה היא למידות 42+ כך שאין סיבה לבחור בדוגמן שמן..

עופר 123

New member
מתאים לי יצאה מדימוי אופנה לשמנות?

ממש לא יצאו... הם מנסים לברוח מהתדמית הזו, אבל מסתבר שבביגוד ואפנה יש לציבור זכרון ארוך.
עופר

הם כן יצאו

הם שינו את השם ואת המשפט שלהם בקיצור ML הורידו את המשפט "אפנה למידות גדולות" בשילוט שלהם והורידו מידות ל42 שזו מידה די ממוצעת.. אין כוונה אחרת כאן פרט ליציאה מהדימוי

chicka

New member
הם אכן מנסים לצאת מהדימוי

אבל לא בהכרח מצליחים. הכוונה בכתבה היא שהציבור שרכש בגדים ב"מתאים לי" של פעם עדיין זוכר אותם כחנות לבגדים לנשים שמנות, אם תעשי סקר בקרב נשים על האסוציאציה הראשונה שעולה להן כשהן שומעות "מתאים לי" או "ML" - זה עדיין יהיה חנות למידות גדולות ולא חנות למידות ממוצעות. זה קצת כמו מקדונלדס, שעכשיו מנסים לעבור ל"תזונה נכונה" אבל עדיין מוכרים צ'יפס והמבורגר.

הייתי בחנות

והבגדים ממש מושקעים ומהדברים הבודדים שהצצתי בהם המחירים היו נורמלים ביחד לחנויות מידות גדולות של גברים לדעתי הוא כן במידה שפויה התמודדו לתפקיד דוגמנים הרבה יותר רזים ממנו

מ ח י י ך

New member
יש כבר חנות פתוחה?

איפה ??????????? אני הייתי בחנות רגילה שלהם ושאלתי ורק נתנו לי כרטיס חבר כזה. לא ידעתי שכבר יש חנויות פתוחות. אז איפה ראית ? :)

מ ח י י ך

New member
טוב ביררתי בשירות לקוחות שלהם

יש חנויות פתוחות ב: קניון מלכה ירושלים קניון חיפה בת ים קניון הזהב ראשון :)

צחו'שה, הייתי בקניון מלחה בירושלים

ונכנסתי לחנות הזאת, יש שם בגדים מדהימים בעיניי... שווה ביותר לנסות. לגבי המחירים לא ממש שמתי לב, אבל הבגדים בהחלט שווים הצצה...

../images/Emo53.gif../images/Emo92.gifנצל"ש באיתור תמונות

שהופיעו בפורום.... הי לכולן/ם! לפני כמה חדשים גלשתי בפורומכם החביב (ומעורר ההשראה:) ומישהי/ו הציב קישור לתמונות אמנותיות בשחור לבן של צלם/ת כלשהו/י בתמונה אחת הופיעה תמונה של קבוצת נשים בעלות גווני עור מגוונים עירומות ורוקדות/עומדות ובתמונה השנייה הן היו במעין תצלום קבוצתי. אז ניסיתי לערוך חיפוש בקישורים ובקבצים של הפורום אבל זה קצת בלתי אפשרי כשאני לא זוכרת מילות מפתח תאריך ואת שם הצלמ/ת...... אז אם מישהי כאן זוכרת ותוכל לסייע לי,זה יהיה נפלא בעליל (-: אלו תמונות מאוד חזקות ומקסימות במיוחד הראשונה- ונורא בא לי להשתמש בהן כבסיס לציור..... תודה רבה מראש על כל עזרה, והפורום שלכן מקסים!

יש לו עתיד מובטל להיות שמנמן../images/Emo13.gif

אבל שוב, ML ידוע כבר ממזמן כאחת שלאט לאט יורדת מה"סטיגמה" של חברה לרשת מידות גדולות בלבד. עכשיו השאלה שנשאלת עד איזו מידה יהיה להם בחנות וכרגיל רובם יהיו במחסן

למעלה