חולה על חברים2
New member
Mitch Hansen band
דבר ראשון אל תהרגו אותי כי פתחתי שרשור חדש פשוט לא ידעתי לאן להכניס את זה. אם כבר היה שרשור עליהם אז תמחקו פשוט בדקתי בחיפוש ולא יצא כלום אז חשבתי שזה מקום טוב להציג אותם XD הלהקה של מיטצ' הנסון זאת להקה (שלדעתי הם מעולים בלי קשר לשירים שלהם) שכל השירים שלהם הם על הtwilight saga (!!!) יש להם שירים ממש מגניבים וגם יצא להם דיסק... זה הבלוג שלהם: http://www.themitchhansenbandblog.com/ למעטה יש את השירים והסבר אבל יש מלא ספויילרים על סוף eclipse כולל
A World Without You שיר נורא עצוב על הפרידה של אדוארד ובלה בNM. מסופר מהזווית של אדוארד. מהיומולדת 18 של בלה עד שהוא מתקשר לבדוק אם היא מתה וג'ייק עונה ואומר שצ'רלי בלוויה והוא מחליט להתאבד. שיר מעולה By You גם שיר נורא עצוב... גם על הפרידה של אדוארד ובלה ב NM אבל מהזווית של בלה. על החור שיש לה בלב וכמה שהיא מתגעגעת לאדוארד והכל. Flower In The Shade שבלה רצה באיטליה להציל את אדוארד (שלא יכנס לשמש) I Don't Know באקליפס כשבלה רואה את ברי, זאת מהצבא של ויקטוריה שקרלייל החליט להציל, והיא מפחדת שגם היא תיהיה ככה אחרי שהיא תהפוך לערפד, ואם זה שווה את זה. Jacob Black שיר ענק לדעתי (אלא אם אתם TEAM JACOB) זה כאילו אדוארד שר לג'ייקוב על זה שבלה בחרה אותו ולא אותו. שהוא נישק אותה אבל אדוארד פוקח עליו עין ושגם אם הוא חושב שהיא הולכת לאהוב אותו הוא סתם ילד ושהוא אמר לו תודה על זה שהוא הציל אותה אבל דוגרי אתה סתם כלב! XDDD שיר קורע! Number 3 שיר שבלה שרה. זה נראה לי הכי מתאים כשהם במסעדה בפורט אנג'לס ואחר כך במכונית כשהיא מגלה שהוא ערפד. היא כאילו אומרת שהיא צריכה לפחד ממנו אבל היא יודעת שהיא רוצה להיות איתו שארית חייה וזה הכי מפחיד אותה. She Is Brighter שיר על אליס (המלכה והמדהימה שלי!!!). על זה שהיא כזאת מקסימה ומאושרת ועל היכולת שלה לראות את העתיד והכל. שיר מזה חמוד!!! Stay With Me על האהבה של אדוארד ובלה וכאלה
Sun's Lament ג'ייקוב "שר", על זה שכאילו אדוארד חזר ובלה הלכה ממנו, ושאם הוא ישנה אותה (יעני יהפוך אותה לערפד) זה יהרוג אותו וכאלה. The Last Thing אדוארד לבלה כשהו מציע לה נישואים והיא אומרת כן The Third Wife בלה בקרב בין סת' ואדוארד לויקטוריה וריילי. שהיא אומרת שהיא מוכנה להקריב את עצמה ממש כמו האישה השלישית בשביל להציל את אדוארד. Thorns שיר על רוזלי. כאילו בלה שרה לה על זה שרוז שונאת אותה אבל בעצם יש כאב מאחוריה והכל... חמודה רוז (= Twilight Hour בלה לאדוארד על זה שישנה אותה כבר ויהפוך אותה לערפד כי כל יום היא נגמרת יותר ויותר ומזדקנת lullaby מזה חמוד. אדוארד לבלה על זה שהוא חיכה לה 90 שנה ושהיא מוגנת בידיים שלו. ושהיא צריכה לישון אז הוא כתב לה שיר ערס. חמודי שלי (= אני מזה מתה עליהם עכשיו. יש את כל השירים שלהם ביוטיוב אז תחפשו שם אם אתם רוצים לשמוע. אוהבת, ליאור
דבר ראשון אל תהרגו אותי כי פתחתי שרשור חדש פשוט לא ידעתי לאן להכניס את זה. אם כבר היה שרשור עליהם אז תמחקו פשוט בדקתי בחיפוש ולא יצא כלום אז חשבתי שזה מקום טוב להציג אותם XD הלהקה של מיטצ' הנסון זאת להקה (שלדעתי הם מעולים בלי קשר לשירים שלהם) שכל השירים שלהם הם על הtwilight saga (!!!) יש להם שירים ממש מגניבים וגם יצא להם דיסק... זה הבלוג שלהם: http://www.themitchhansenbandblog.com/ למעטה יש את השירים והסבר אבל יש מלא ספויילרים על סוף eclipse כולל