Misted Muppets יש לו דיסק חדש?

HooK

New member
חחח

Misted Muppets הם טל חסידי (הערס) ודגן ישראלי שני יוצרים שעם החומר החדש והמקורי שלהם, הם הולכים להטריף את היבשת. אלבום עדיין אין להם, אבל יגיע (בעזרת השם) בינתיים תוכל לשמוע שני קטעים שלהם על האוסף הראשון שיצא תחת הלייבל של "אמברוזיה" ו-"Trancelucent", AMPTY HAND בקרוב עומד לצאת אוסף חדש מ-Trancelucent שגם בו יופיעו השניים עם שני קטעים חדשים לצד אומנים ישראלים, לא מוכרים!, שם האוסף: Pneumatic Angles, ובישל לנו אותו האחד והיחיד אורן בלבוס! זה לקנות! BoomShankar

trancelover

New member
Psycho G

לא להתלהב יותר מידי הטראנס הישראלי ממש מתדרדר כל האטומיק פולסים, הסאפי קונקשנים, האסטריקסים וכל שאר החלשים.. וחבל שלא קמים הרכבים כמו NOMA, SON KITE וכו.. מה שכן, אם איי-אמ יחזרו לליין המלודי פסיכודלי הקלאסי שלהם, אני יהיה מאושר, אגב שאלה.. TEXAS FAGGOT מאיפה ההרכב המטוררררררררררררררף ?? "FROM ISRAEL WITH LOVEEEEEEEEEEEEEEEEE"

trancelover

New member
נראה לי..

נראה לי אני בעצמי יתחיל ללכת על הקו של NOMA הוא מקור ההשראה העכשווי שלי..

ELior

New member
TEXAS FAGGOT......

אחחחחח איזה הרכב ענק!!!! הם מפינלנד אחי

HooK

New member
ראבאק, אתה הורג אותי כל פעם מחדש!

Fuckin LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!

trancelover

New member
מה אתה מזייייייין לי תשכל..

לא אמרתי שהם בסגנון "אטומיק פולאון חלש", אם אתה עוד יותר רוצה להכנס לעניין, טל(PsyG) שלח לי כבר מעט מהחומר שבדרך.., אז אל תתלהב יותר מידי ואם כבר רמה מקצועית, ציוד כמו שצריך אין להם, לא חיצוני ולא נעליים,.. דיי אתה תופס מעצמך יותר מידי, ואני כלפעם מעמיד אותך במקום מחדש ואז אתה מתעלם, אז בבקשה ממך, תפסיק לזיין לי תשכל, ואל תגיב, סה"כ יש התדרדרות, במקום להתקדם, כל ההרכבים המשעממים שהזכרתי סטייל לינקר מעניינים ת´שיט,..

trancelover

New member
ד"א הלייבל של אמברוזיה ..

עשה אחלה עבודה בEMPTY\AMPTY HAND איך שהוגים את זה אנערף..

misted tal

New member
אה?

אפשר להבין מה הולך פה ? trancelover איזה טראקים שלחתי לך ? מאיפה אני מכיר אותך ? אתה מחולון ?

MidNight Flame

New member
Misted Muppets אצלנו בפורום?

ואנחנו תכננו לארח אומן... נו טוב שיהיו שניים
ברוך הבא!

trancelover

New member
אהלן טל..

1.לא אתה שלחת לי, אומן אחר מאמברוסיה שלא אזכיר את שמו, אם אתה רוצה אגיד לך באופן פרטי ואין פה שום ענין שלילי.. 2.אני מדבר איתך בDC Eye Ci אם אתה זוכר.. 3.אם שמת לב להודעות פה, אל תשים לב להקצנות שלי, לא נגדך ואין לי דעות שליליות על המוסיקה הבאה שלכם, פשוט כלדבר צריך להסביר 50 פעם כדי שמי שמכונה פה HOOK לא יצטרך להגיב.. ושום דבר נגד HOOK אגב..

misted tal

New member
מעניין...

MidNight Flame תודה על הקבלת פנים :) למרות שרק באתי לביקור כי חובב [HOOK] אמר לי שיש פה משו מעניין אז באתי לראות על מה הוא מדבר... trancelover כן זה אתה אני זוכר אותך... בתאכלס אני שמתי לב מה חובב [HOOK] רשם ואני לא רואה שום פוזה או התלהבות או שום השתחצנות בדיבור שלו הוא סך הכל פירגן לנו [אמנם קצת יותר מדי אבל לא נורא :) ] אני לא הבנתי למה זה היה מיועד... "הטראנס הישראלי ממש מתדרדר כל האטומיק פולסים, הסאפי קונקשנים, האסטריקסים וכל שאר החלשים.. וחבל" :\ בכל אופן...לא הבנתי מה התחלת פה אחי אבל מה שבטוח זה היה מיותר שלום עליך ועלינו ועל כל המדינה הזאת תיסלם !

למעלה