Missing Israel

SHIRAMIR

New member
Missing Israel

I feel like its forever im here in USA , We are here for about 5.5 years and just now when our son Ben is 19 months we feel the seperation and the lonleyless from our family and friends. He is alone! geowing up alone and not surrounded with family like we grew up in israel. Its very sad for him and for us too. Those who had the choice and decided to stay did the right thing. What you told me Dafna, long time ago is burning now. i hope you do appriciate your luck to raise your son around his family, get the help and support from them every day face to face - ITS PRICELESS. I MISS YOU A LOT HERE ! I DO!

dafgol

New member
קבלו את אחות שלי - שירה ../images/Emo24.gif

אוי שירה אני כל כך שמחה שסוף סוף הצטרפת אלינו.
אני בטוחה שתמצאי פה בית חם וחברות תומכות. ותמצאי שיש פה בנות מארה"ב גם ( טוטי שלנו את כבר מכירה
) אני יודעת כמה קשה לך " שם " וכולנו מתגעגעים אליכם. את חייבת לשים עכשיו תמונה של בן , אחרת אני שמה תמונה שלו..... ברוכה הבאה ל
ינו . אוהבת ומתגעגעת מאוד ים של
ים ו
ות מבר גולן ממני ומהמשפחה כולה.

טוטי30

New member
שיר שיר שור!!! אני לא מאמינה שהגעת!

יו.. איך אני מאושרת לראות אותך סופסוף כאן קודם כל ברוכה הבאה ל
נו החם והנעים. דבר שני, אני מתגעגעת לבן-בן כל כך! תראי תמונה... וקצת (הרבה...) בעניין: אני יודעת בדיוק מה את מתכוונת, לגדל ילדים בלי משפחה, סבים, סבתות, בני דודים, וכל שאר הקרובים זה מחיר ע-נ-ק שאנחנו משלמים כשאנחנו כאן והם שם. אני מרגישה את זה מאוד ביומיום, ומתגעגעת כפליים הביתה. הלב לעולם נשאר בבית, בארץ. אבל אני משתדלת לחשוב על הפלוסים ולהתעסק פחות במינוסים... זה יותר בריא לי ובעיקר לרועי. אני לא רוצה שהוא יגדל בהרגשה שהוא מפספס הכל, וזה מאוד קשה כשאני בעצמי קצת מאמינה בזה... בן קצת יותר גדול מרועי כמובן וזה הרבה יותר משפיע עליו כעת, מאשר לפני שנה, תחבקי אותו בשביל כולם. תשאבי ממנו כוח לחבק אותו שוב ושוב ולהשלים לו ולעצמך את החסך. ולגבי הכאב והגעגוע - למדתי לחבק דרך הטלפון את כולם, וכולם למדו לחבק את רועי בחזרה דרך המייל וחבילות בדואר... אין הרבה ברירות. בחרנו לחיות כאן על הטוב ועל הרע. תהיי חזקה אחותי, ואני כאן בשבילך, את יודעת! מתי שתרצי!!!! מרחק טלפון בלבד. חייבת להגיד לך משהו בנימה מאוד פורומנית.... הפורום הזה נותן לי המון כוח ומבטל בהרבה את הרגשת הלבד שלי כאן. אני מחשבה את החברות בפורום כחברות אישיות ממש, אני מכירה את הילדים, יודעת מה שלום כולם וכולם יודעים בדיוק מה שלום רועי תמיד. זה ממלא המון חסכים אצלי. מקווה שתמצאי כאן עניין ומקום טוב בשורה הראשונה. אוהבת אותך, מתגעגעת אליך, מנשקת אותך ואת בן תמיד!!!

osnatyD

New member
שלום אחות של דפנה

קבלי
ענק וברוכה הבאה. אני מאמינה שתמצאי פה משפחה וירטואלית לפחות וחמה ואוהבת מאוד מאוד. אסנת

מתרגשת

New member
אוי אני כל כך מצטערת שלבד לכם שם

תהיי איתנו ותרגישי בבית. אני מבטיחה לך שכולם פה יתנו לך הרגשה שאת כאן לפחות לכמה דקות ביום. שווה. ובן פשוט יפהפה... לא כל כך דומה לבן דוד שלו אבל.. ממש מהמם

למעלה