mIRC v.6

• פותח הנושא Rul3R
  • פורסם בתאריך

Rul3R

New member
mIRC v.6

בגלל שאף אחד לא אמר משהו, אז אני יגיד: mIRC v.6 is out. לכו תורידו, הוסיפו שם חידושים מעניינים.

Rul3R

New member
רציתי לציין..

שהגירסא החדשה מכוערת, אני מתכוון ממש מכוערת, גועל נפש. אבל הוסיפו שם הרבה פונקציות חשובות וטובות (multi servers למשל) ככה ששווה לעדכן.

havlaz

New member
לדעתי מבחינה עיצובית

זה ממש מזעזע! אני ינסה לפנות זמן היום או מחר, לכתוב ביקורת על התוכנה, צריך רק לפנות קצת זמן בעבודה. הקטע עם המולטי סרבר קצת מטריד אותי, אני צריך לשבת לקרוא את הקבצים, לראות איך הכל יעבוד עכשיו שכן לא יכול להיות שפקודה כמו on *:text:!cow:#come: { תמשיך לעבוד סדיר, כי אם אני ב2 חדרי #come ב2 סרברים שונים?

havlaz

New member
מישהו שישב על התוכנה

אולי יוכל לספר על זה? אני התקנתי, ראיתי את העיצוב, ואז העורכת שלי התקשרה, ונאלצתי לעזוב הכל

PaShoshon

New member
אולי פשוט

להוסיף פקודת if פשוטה on *:text:!cow:#come:{if ($server == bla.chat.co.il) זה אחד הרעיונות שעולה לי כרגע בראש. ההתרשמות שלי לגבי המירק החדש, היא טובה מאוד, עיצוב לא משהו(אני משתמש באקס פי). ד"א אני חדש פה, שלום לכולם

Rul3R

New member
להפך הפוך

יש אנשים שחושבים שווינדוס XP גם נראה יפה.. זה הכל עניין של טעם ולדעתי העיצוב ממש מכוער. בקשר לפונקציות הנוספות, לא אמרתי שאין עוד הרבה, אך הקטע עם ה multi server זה הדבר הראשון שבדקתי (הורדתי את התוכנה היום לפני בית ספר ולא היה לי הרבה זמן לראות פונקציות חדשות), כעת לאחר שראיתי את הקובץ versions.txt אני יכול להגיד שהוסיפו הרבה פונקציות חשובות וטובות. (רק חבל על העיצוב..)

havlaz

New member
../images/Emo88.gif דיון, מירק 6 ../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif

אז מה לדעתכם גרוע במירק החדש?
מה טוב?
מה הייתם רוצים לראות ולא ראיתם?
דעה שלי. המולטי סרבר ממש חמוד, אופציה שווה ביותר, קיימת כבר מזמן באחרים, הגיע הזמן, עוד לא יצא לי לנסות אותה לעומק, לראות לאיזה בעיות
היא גורמת (תמיד גורם בעיות). האופציה של הגדרת משתמשים שאפשר לקבל מהם אוטומטית קבצים ממש, אבל ממש חמודה, פשוט חולה עליה.
יעיל בהורדות מפיל סרברים שיש להם Autosend.
העיצוב החדש פשוט מזעזע
למרות שבכלל המירק לא נראה משהו, אבל החדש עוד יותר
כיף לXP שיהנו מעיצוב יותר נורמלי
אני חושב שציפתי לראות קצת יותר חידושים מעניינים, ולא דברים כמו $mnick $fnick ושטויות שכאלה. אבל בכל זאת, לדעתי מירק היא אחת מקליינטיות הIRC הטובות ביותר, אם לא הטובה ביותר
אז מה הדעה שלכם
אתם מוזמנים להביע ולהגיב

למעלה