mip! miss me? =[
O omni96 New member 16/12/05 #2 we doooo =] dont we all?! say you do ! hows england? how many edwards have you fucked? what did you buy for me? love=]
we doooo =] dont we all?! say you do ! hows england? how many edwards have you fucked? what did you buy for me? love=]
פ פקה פקה New member 16/12/05 #4 yay! me 2../images/Emo23.gif its cold here! I love it :]]] לא זיינתי אפחד, אבל זה לא נורא כי אני יותר בקטע של רוסים ;] קניתי מלא שטויות!!!!! לעצמי, כאילו. חיחי ^^ [המגפיים החדשות שלי ]
yay! me 2../images/Emo23.gif its cold here! I love it :]]] לא זיינתי אפחד, אבל זה לא נורא כי אני יותר בקטע של רוסים ;] קניתי מלא שטויות!!!!! לעצמי, כאילו. חיחי ^^ [המגפיים החדשות שלי ]
N N o v o c a i n e New member 20/12/05 #24 אם אני יברר ויגלה שהמגפיים האלה תקניות, תשאילי לי אותן רק בשביל הקטע?
G Green mnm New member 16/12/05 #3 oh paka!! i miss you so much! איך יכולת להעלם לי ככה יא זונהה?? בלי כל הודעה מוקדמת... חסר לך שאת לא מפצה אותי אהההם אהההם פיצוי מאנגליה אהההההם.
oh paka!! i miss you so much! איך יכולת להעלם לי ככה יא זונהה?? בלי כל הודעה מוקדמת... חסר לך שאת לא מפצה אותי אהההם אהההם פיצוי מאנגליה אהההההם.
פ פקה פקה New member 16/12/05 #5 im sorry! =[[[[ הייתי בטוחה שכתבתי כאן שאני נוסעת =/ אני אפצה אותך! במשהו בריטי.. משהו בריטי בשם ג'יימס...
im sorry! =[[[[ הייתי בטוחה שכתבתי כאן שאני נוסעת =/ אני אפצה אותך! במשהו בריטי.. משהו בריטי בשם ג'יימס...
N N o v o c a i n e New member 20/12/05 #25 תגידי לי ממתי נהייתי זונה וממתי נהיית הסרסור שלי? כל עוד אני מקבל 80 אחוז והלקוחות שוות זה בסדר.
P PunkPash New member 17/12/05 #12 לא למדתי ברופין והנעליים האלחה מזכירות תאוטובוסים של ערבה רגב סגולים מכאלה זה ממש דומה