mio need help

• פותח הנושא gz3
  • פורסם בתאריך

gz3

New member
mio need help

חברים יקרים קיבלתי מתנה (משומש) מכשיר (נראה ל י דגם 180 לא מצאתי איפה כתוב) mio pocket pc על כל פנים כיצד אני מסנכרן \רואה\ מעביר קבצים בינו לבין המחשב שלי??? בחיבור למחשב בוא כביכול מזהה אות וורוצה להתקין תוכנה אך לא מצליח למצוא אותה... אין לי דיסקים ולא שום דבר אחר.... מה לעשות מאיפה אני מוריד\קונה או כל אופציה אחרת תוכנה שתאפשר לי לראות ולעבוד מול המכשיר תודה על הכל שלום שנה טובה לכולם

BravoMan

Active member
גש לאתר MICROSOFT

ותוריד תוכנה בשם ACTIVESYNC. זה חינם ומתאים לכל המכשירים.

gz3

New member
תודה רבה אבל עוד משהו

הורדתי והתקנתי ואני מצליח להתחבר למחשב..תמונות מסמכים ושירים... אבל אני לא מצליח להתחבר לmicrosoft office outlook לסנכרן יומן ואנשי קשר ???איך אני עושה את זה? תודה

BravoMan

Active member
איזו גרסאת OUTLOOK מותקנת עצלך?

AS 4.1 תומך רק ב2000 ומעלה בעוד ש4.5 (BETA) תומך רק בXP. וגם לא ניתן לסנכרן עם EXPRESS. חוץ מזה הכל צריך להיות אוטומטי (כל עוד במסך הראשון הרדתה V מSYNCRONIZE WITH SERVER)

gz3

New member
אז ככה קצת יותר פרטים

יש לי xp עם outlook 2003 וגרסת סנכרון 4.5 beta וכן הורדתי את ה v במסך הראשון שאומר : SYNCRONIZE WITH SERVER ובזמן סנכרון הppc מודיעה לי על תקלה (רק מול sync with exchang server )יש לי הודעה שאומרת לי ללכת לאפשריות ולהגדיר נתוני שרת ...error code: DEV_9 ושם הוא מבקש שם משתמש סיסמא ודומיין(אין לי מושג על להגדיר הוא מה זה דומיין) אשמח לתשובות ... שנה טובה

BravoMan

Active member
רגע, את עובד מול שרת EXCHANGE?

אם אתה רוצה לסנכרן מול OUTLOOK שולחני תכנס (במכשיר) לACTIVESYNC ובטל את כל ההגדרות ב"הגדרות שרת". אם אתה מסנכרן מו שרת EXCHANGE תברר את נתוני השרת עצל מי שאחראי אליו.

gz3

New member
ממש לא עובד מול שרת

1.איך אני מבטל את ההגדרות ?? 2.מול המחשב זה מתבצע טוב(קבצים רגילים) אבל ללא אינפורמציה שיש ביומן ולא את אנשי הקשר שיש לי ב outllok רק זה חסר לי ואני לא מבין איך לעשות שיהיה סנכרון גם מול יומן ואנשי קשר תודה

gz3

New member
יש התקדמות

אז ככה אני כן מצליח לסנכרן לoutlook משימות פתקים וכו אבל יומן ואנשי קשר אני לא מצליח... מצורף קובץ תודה רבה

gz3

New member
מישהו יכול לעזור בסנכרון

אז כאמור אולי יש למישהו עוד רעיון מה לעשות ע"מ שגם היומן וגם אנשי קשר יסתנכרנו??? תודה מראש שלום

למעלה