MIO H610 - איך הוא ??? המטרה שלי היא בעיקר ניווט. המסך שלו לא קטן מדי ?
פ פרפר עם זנב New member 4/6/07 #1 MIO H610 - איך הוא ??? המטרה שלי היא בעיקר ניווט. המסך שלו לא קטן מדי ?
P pharoah New member 5/6/07 #2 תראה... היתה לי התנסות רעה עם MIO 310 (גם הוא PND) שהוא די דומה במהות שלו ואני יכול לומר שזה פשוט צרה צרורה.
תראה... היתה לי התנסות רעה עם MIO 310 (גם הוא PND) שהוא די דומה במהות שלו ואני יכול לומר שזה פשוט צרה צרורה.
A AYELET1 New member 5/6/07 #4 מציעה לך בחום לחכות לדעות נוספות!!! כבר ניווטתי עם מסכים קטנים. זה בכלל לא כל כך נורא.
2 2cookie New member 5/6/07 #5 כתבתי עליו כאן http://www.gadgetim.co.il/contentItems.php?itemID=7830§ionID=190&parentID=44
פ פרפר עם זנב New member 6/6/07 #6 תשמע, בעקבות הכתבה שלך הלכתי וקניתי אותו, (את האמת הייתי די נעול כבר מקודם), והוא פשוט מכשיר ניווט חמוד ביותר. המסך היחסית קטן, באמת לא מפריע וגודל המכשיר (או יותר נכון קוטן) הוא פשוט מגניב ושימושי.
תשמע, בעקבות הכתבה שלך הלכתי וקניתי אותו, (את האמת הייתי די נעול כבר מקודם), והוא פשוט מכשיר ניווט חמוד ביותר. המסך היחסית קטן, באמת לא מפריע וגודל המכשיר (או יותר נכון קוטן) הוא פשוט מגניב ושימושי.
P pharoah New member 6/6/07 #7 אני מציע לך... ...לבדוק טוב טוב האם תוכנת הניווט המותקנת על הSD תקינה... בכל אופן, תתחדש!