MIO 558

annaari

New member
MIO 558

שלום בעקבות המלצה של אחד מחברי הפורום אני מתעניין מאוד ב -558 (במקום ה-QTEK שרציתי לרכוש) האם ניתן בקלות יחסית לקבל ולשלוח דואר אלקטרוני ופקסים דרכו בתוכנות האופיס? איך מתבצע הסינכרון למחשב במשרד? האם צריך להוסיף מודם סלולרי ומה עלותו? מה עלות העברית? האם ניתן לחבר מקלדת חיצונית ומה עלותה? ובכלל האם למישהו פה יש ניסיון (טוב או גרוע) בעבודה איתו האם לא כדאי בסופו של דבר מחשב נייד? המחירים די דומים.. תודה אריק

../images/Emo26.gif

1. קלות זה ענין יחסי, לי זה מאוד פשוט וקל. 2. הסנכרון ע"י עריסה או חיבור אלחוט BT. 3. אם יש לך מכשיר תומך BT/IR לא צריכים. 4. העברית: איירון או PDAC. 5. מקלדת: אני חושב שניתן לחבר כל מקלדת USB פשוטה. שאל את "עורך דין פרטי", יש לו אחד כזה. תתחדש.

הנה אני

אז ככה: אני מקבל ושולח אימיילים בלי בעיה גם דרך האופיס וגם באופן אלחוטי. גם הסנכרון מתבצע בקלות וללא בעיה. אם תרצה לחייג מהמכשיר אתה יכול להשתמש בסלולארי תומך BT ניתן לחבר מקלדת USB רגילה למכשיר ובמקרה זה עדיפה העיברית של PDAC כי יש בה דרייברים מובנים למטרה זו. אינני יודע כמה עולה עיברית אוקצור, מכשיר מעולה.

ron20

New member
אריק שלום ../images/Emo26.gif

מכל מה ששומעים עד עתה ה 558 מכשיר מוצלח. אבל כל השאלות ששאלת לא מתיחסות אליו כפרט אלא אל פוקט PC כלל. כל התשובות לשאלות ששאלת רלוונטיות לכל פוקט PC ... שילוב יכולות אונליין הנח ביותר היום הוא WIFI (hotspot) שיכול להיות חינם בהתאם למיקום או סלולר GRPS ... (המכשיר עולה כמו מכשיר והשרות עוד כמה עשרות ש"ח לחודש - לפי חבילות ...) 1. אימייל פשוט וקל 2. פקסים - לא ניסיתי (מניח שניתן דרך שרותי web ) 3. עברית 250-400 תלוי איפה רוכשים 4. מקלדת - פה יש יתרון ל 558 (USB) לשאר המכשירים המקלדות די יקרות מחשב נייד זה משהו אחר ... יותר שימוש פחות נייד, מתאים יותר למי שזז ממקום למקום אבל "פורש" עמדת עבודה לכמה שעות ... זה לא תחליף ... למרות שיש תחומיי חפיפה- תלוי בשימוש ואם תפרט את שימושיך יהיה יותר קל ליעץ.

2cookie

New member
2. סנכרון עם עריסה, BT או WIFI

לבחירתך
3. אתה יכול לקנות מכשיר תומך BT ויש בינו לבין המיטאק טווח של 10 מטר וככה המיטאק מקבל אינטרנט- או לקנות כרטיס CF שהופך את המכשיר לטלפון, ראיתי כזה משומש ב600 שקל- ממש כלום. 4. עברית- 240 ש"ח. 5. כל מקלדת חיצונית שמתחברת דרך USB, אבל יש עניין מסויים עם תמיכה עברית אבל רועי גולדשטיין נציג אינטליום אמר בפורום פעם שתהיה תמיכה למקלדות בעברית ל558, אין לי מושג אם כבר יש או שזה עוד "יהיה". המיטאק יחזיק לך הרבה יותר זמן ממחשב נייד זול, שהבטריה שלו תיגמר תוך שעה. בכל מקרה הוא קטן ונוח יותר לסחוב אותו.

annaari

New member
תודה לכל המגיבים

השימוש העיקרי שאני מייעד למכשיר הוא כתיבת ושליחת הצעות מחיר בקבצי WORD עם קצת תמונות שימוש במכשיר כפקס או שליחת ההצעות דרך מייל אם מכשיר הסלולרי של תומך BT אז לפי הבנתי אני צריך DUNGLE USB לMIO?

2cookie

New member
DONGLE תצטרך כדי לסנכרן

אל-חוטית על המחשב. למיו יש BT מובנה..

למעלה