MIO 100 - החלום.

לות

New member
MIO 100 - החלום.../images/Emo6.gif

באמת. קטנוע שהוא רטרו אמיתי, אני ממש אוהבת. חיפשתי משהו יד שניה, שמור. כשלא מצאתי - עברתי לסאן יאנג (ים) אחרים. ולפני כמה זמן מצאתי אותו -
MIO 100, יד שניה, שנת 2006.
הדיל הוא כדלקמן: טסט לשנה, ביטוח עד אוגוסט, מטופל ע"י החברה, שמור והמחיר הוא 9000 שח. כמה שאלות : 1. המחיר באמת שווה את זה? (לדעתי כן, אני פשוט רוצה לדעת עוד תגובות) 2. אני עובדת ולומדת באזור ת"א - ר"ג - הרצליה. המאמי הזה ישרוד את איילון? 3. מה טווח המחירים של ביטוח לסוג + שנה של הMIO ? תודה. שיהיה לילה טוב.

e-shfiyut

New member
זה נראה לי קצת יקר...

חדש עולה פחות מ11000 הרי... איילון, אפשרי אך לא כיף/נוח במיוחד.

mh53

New member
מיו 100 כלי מצוין

אמין מאוד, וחסכוני. ישרוד בכיף את הנסיעות הנ"ל אבל יסבול ממהירות סופית נמוכה - כ100 קמ"ש (אני הגעתי איתו גג ל90) לגבי המחיר, מה המחירון? קחי בחשבון ששור ה100-125 התחזק מאוד בזמן האחרון. הביטוח יקר, כ3300 לנהג יחיד. (חובה בלבד לשנה.)

ז ר ח

New member
90? קמ"ש?

כמה אתה שוקל? 30? אני הגעתי איתו ל80 קמ"ש. שיוט יתבצע ב70 קמ"ש.

jinjy SportBike

New member
יהיה עדיף לך לא לסוע מאיילון

אלא מתוך העיר ושם הנפח ירגיש הרבה יותר נוח

ז ר ח

New member
מחיר טוב.

ישנם משומשים מעטים בשוק. אני מכרתי מיו2007 ב10500 ש"ח ועדיין מתקשרים אלי. כלי מאוד מבוקש. ביטוח(חובה) יעלה בסביבות 3300ש"ח. ה"מאמי" הזה שורד בקושי את איילון.

לדעתי, היחידה שהיא רטרו זו הווספה

מיו באמת חמודה ויש לה כמה אלמנטים שמזכירים את הרטרו אבל זה לא כמו שאת רואה את הווספה ולוקחת נשימה עמוקה ונאנחת שאין לך כזה. אבל מיו באמת חמודה ולא רעה. אם כבר קנית אותה, אז תתחדשי וסעי לאט.

מאיפה זה בא ? הוספה זריזה...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-61650,00.html הנה משהו שאולי תלמד קצת... והמיו יותר טוב ? נו באמת...

ramimz

New member
וואלה, כל הכבוד לך, לנבור בארכיון ולהביא.....

כתבה מלפני 7 שנים, קבל ח"ח. בכל אופן, פעם הבאה יהיה נחמד לצרף לינק נורמלי לכתבה, זה מאוד פשוט.

לות

New member
יש לי עוד כמה שאלות

מה עם להוסיף לו ארגז - סתם מכוער (שזה ממש לא שיקול) או יקשה עליו? לא ראיתי ווספה של 125 סמ"ק - קישור לווספה יד שניה או תמונה יעזרו. ותודה, כמובן

למעלה