minstrel in the gallery

minstrel in the gallery

של ג'ת'רו טול...קניתי בהמצלת מוכר בחנות פרוג בעיר הקודש..ואהבתי! אלמום אדיר לטעמי! אחד המשובחים אי פעם! אבל...אפילו בדיון הארוך והמעמיק (והפלצני) לגבי טיב הנגינה וההלחנה של ג'ת'רו טול לא מצאתי התייחסות לאלבום. נדמה לי שהוא לא מכר כמו הגדולים שלהם (למרות שלטעמי הוא טוב יותר).. האם זה העניין? או שיש סיבה אחרת להתעלמות השיטתית של רבים ממביני הדבר מהאלבום?

colddog

New member
אחלה אלבום

היצירה המרכזית בו (baker street muse) קצת לוקה בחסר לטעמי ביחס ליצירות הפרגורסיביות האחרות של הלהקה (thick as a brick) אבל עדיין מדובר באלבום מצויין...שירים שלוש וארבע ממש עושים לי את זה. חזק ואמץ

the band member

New member
דעתי

האלבום מרגש אותי כל פעם מחדש שאני מאזין לו. כפי שנכתב בביקורת בשרת, היצירה נכתבה לאחר תקופה מאוד קשה וגם כואבת של אנדרסון, וממש שומעים זאת באלבום. האלבום ברובו אקוסטי, ואני פשוט אוהב את החומר האקוסטי של TULL. לפי דעתי השיא של האלבום (או השיר שלפחות מרגש אותי יותר מכולם) הוא רקוויאם, השיר פשוט מרגש אותי, עם העצב הנוגה הזה של אנדרסון. כמו Wond'ring Aloud, אנדרסון פשוט יודע לרגש ביצירות האקוסטיות המדהימות שלו (טוב...לא רק באקוסטיות).

Gil Keltch

New member
בהחלט אלבום מצויין

ומהטובים ביותר של טאל, מעריצים מסויימים גורסים אפילו שזהו האלבום הטוב ביותר שלהם

למעלה