minolta dynax 7

minolta dynax 7

שלום אני מעוניין לקבל חוות דעת לגבי המצלמה הזאת מאנשים שיש להם נסיון עם המצלמה הזאת. רב תודות

אני שמעתי עליה רק דברים טובים

וגם ראיתי איך 'מתנהגת' עם עדשות שונות-יחסית למצלמות נחותות ממנה בהיררכיה.היא 'עולם אחר' - גם מבחינת המחיר

אני משתמש בה כ שנה ובמינולטה

בכלל למעלה מ20 שנים. זו אחת המצלמות הטובות שנפלו לידי. מהירה מאוד בפוקוס בכל מצבי התאורה, קריאת אור מדוייקת ב 3 מצבים (כללי, משוקלל מרכז וספוט). אני עובד עם עדשות סיגמא 70-200 : 28-105 : 17-35 והתוצאות מעולות. מערכת פלאשים מעולה עם קבלת תוצאות מדוייקות כמעט בכל מצב חשיפה, יכולת לעבוד בשיטה אלחוטית עם מספר בלתי מוגבל של פלאשים ללא צורך בסטרובים, כאשר המצלמה שולטת על הפלאשים וכמות הארה של כל פלאש. יכולת סינכרון של 1/8000 עם פלאשים שלמינולטה , מאפשר לעבוד בצמצם פתוח ולקבל עדיין חשיפת פלאש מדוייקת (דורש פלאשים של מינולטה(5400,5600,3600 ו2500 ), ניסיתי זאת ועובד מצויין. בקיצור על תהסס היה ויש לך שאלה שאל לאשתדל לעזור בין מעל הפורום או באמצעות מערכת המסרים. בהצלחה מוטי

shmulik b

New member
לדעתי ה../images/Emo59.gif הכי גדולה של המצלמה

היא היכולת שלה לזכור את נתוני הצילום זה ועוד מליון דברים אחרים . שמה בכיס הקטן מצלמות שיקרות ממנה פי 3......

אהלן שמוליק תתחדש על הניק

החדש
בכל מקרה המצלמה זוכרת 5 חשיפות אחרונות אבל בהחלט יש לה הרבה מאוד יתרונות שקשה למנות את כולן כיוון שאיני יודע מה השואל בראשית הטור רוצה לדעת או לאיזה מטרות הוא צריך את המצלמה. יכולת הפוקוס ב 9 סנסורים בצורת +ו-X אחדעל השני נותנים גמישות רבה במהלך עבודה עם המצלמה כמו גם אופציות אחרות שקיימות במצלמה. לו למצלמה היו קוראים ני.... או קא.... מחירה היה כפול עם למעלה מזה. אגב התוכנה של מצלמה זו משוכללת מהדיינקס 9 . יאללה תקנה כבר הגיע הזמן להגשים חלומות.

shmulik b

New member
היי מוטי. קיבלתי את המסר.לגבי ה-7

בשבילי.... אולי בגלגול הבא. אני די שקוע בציוד של "קנון". אבל בהחלט זוכר חלום רטוב של פעם.

תודות

תודה על האינפורמציה קראתי גם חוות דעת שפורסמות באתר photozone.de שמתי לב שבכל התגובות יש יותר דברים חיובים מאשר שלילים לגבי המצלמה הזאת. בנוסף המחיר שלה מאד אטרקטיבי לעומת ההיצע שלה. נכון לעכשיו אני משתמש בקנון T70 שאבי נתן לי הוא משום מה הפסיק לצלם בעברו היה מצלם הרבה החזיק PANTEX ואף מצלמת LEICA בכל אופן השימוש שעשיתי עם המצלמה עד היום בעיקר לצלם חויות מטיולים אם כי פה ושם ניסית קצת צילומי לילה ושחור לבן, במקביל יש לי גם מצלמה דיגיטלית של ניקון coolpix 5000. אני מאד מעוניין לרכוש את המינולטה כי אני מתכוון לקחת כמה קורסי צילום על מנת להעמיק את ידיעותי בנושא וממה שקראתי המצלמה אינה נחשבת כמצלמה מקצועית אלא SEMI-PRO ומצאימה לצלמים חובבים שרוצים להתפתח. זו היא מטרתי בכלליות ושוב תודה לכם

המצלמה תאפשר לך להתקדם במהירות

לכל תחןם שתבחר בצילום כולל חשיפות כפולות על אותו פריים וכל רעיון אחר שיגיע אליך במסגרת הקורסים או רעיונות שלך. היא נחשב לחצי מקצועית בעיקר בגלל הגוף שאינו עשוי מתכת כדוגמת הדיינקס 9 העשויה מתכת. לבטח לא תתאכזב. מוטי

למעלה