זה מיני PC, לא מיני TV
בוחרים על פי מספר דברים. זה מסודר פחות או יותר בסדר יורד של חשיבות (לדעתי):
1. מותג (לא חובה). יש את חברת Rikomagic (אני כמעט בטוח שזה האיות), שהיא מייצרת מוצרים איכותיים. יש עוד כמה חברות מוכרות.
2. זיכרון RAM - לדעתי לא פחות מ-1 ג'יגה, עם עדיפות ל-2 ג'יגה.
3. מעבד - לפחות ליבה כפולה, ואם יש את הכסף, אז גם מרובעת. צריך לבדוק שהמהירות שרשומה במכירה היא לא גבוהה מהמהירות המקסימלית שמוצהרת על ידי היצרן - וויקיפדיה תהיה החברה הטובה ביותר שלך בהקשר הזה.
4. גירסת אנדרואיד - בכל מקרה לא מתחת ל-4, ועדיף כמובן גירסא מתקדמת ככל האפשר. רוב הסיכויים שלא יהיו עידכוני גירסא, אז הגירסא שבה תקנה את המכשיר היא הגירסא שבה הוא יישאר.
5. נפח איחסון - הייתי מציע להשקיע עוד כמה גרושים כדי שנפח האיחסון הפנימי יהיה גבוה (8 ג'יגה ולא 4 ג'יגה, ואולי אפילו 16 ג'יגה אם יש). לדעתי לא יהיה מצב שלא תהיה אפשרות הרחבת זיכרון על ידי כרטיס, אבל לך תדע.
6. תמיכה ב-USB OTG - זה יאפשר לך לחבר עכבר אלחוטי שיש לו דונגל משל עצמו. למשל בדוגמא שהבאת, המקלדת/עכבר מתחברת עם חיבור USB קטן.
7. פיצ'רים אופציונליים נוספים - נניח בלוטות', או חיבור רשת, או ריבוי כניסות USB.
8. אפשרות לבחור בממשק בעברית, למי שזה חשוב לו. לדעתי זה ממש לא חשוב, אבל אני לא מתיימר לקבוע עבור אחרים (מה אני, אפל?
).
הערה כללית לגבי מקלדות/עכברים. אם אתה לא משתמש במקלדת ועכבר רגילים, אז עדיף הסוג של המקלדת/עכבר אלחוטיים כמו בדוגמא שהבאת, מאשר מקלדות ארוכות שנראות כמו שלט של טלוויזיה. מהניסיון שלי אני יכול להגיד לך שזה לא קל להקליד בהן.