../images/Emo6.gif
מה שהיא אמרה! ד"א, אנשושים, חזרתי! *שיעול ממושך* אני עדיין חולה (מאוד
), אבל לפחות נאור תיקן את בראד
.... למעשה, זה לקח בדיוק חמש דקות, אבל התכוונתי שלפחות הוא נתן לי שלוש דקות פנויות *כעס מוסווה*.
מזתומרת, חדשושים, אתם לא יודעים מי זה בראד?! בושו והיכלמו. רק שתדעו לכם, שזה חור בהשכלה! אז בואו נעשה היכרות קצרה: בראד - המחשב עם האינטרנט, הנמצא בחדר של נאור. הוא היה קצת חולה עד שנאור חזר מהטיול שלו (המחלה הפתאומית שלו לא קשורה לעובדה שהיא קרתה בדיוק כשישבתי מולו!)... בראד פיט - האבא *האמיתי* שלי ושל לאנה! ג'ניפר אניסטון - כנ"ל, חוץ מה"אבא" פארט. זה אמא. ד"א, שניהם מבלים כרגע את זמנם ברכישת דיסקים עבורנו
. סקוט - מחשבי הקט, נמצא בחדרי, יתום מאינטרנט לעת עתה. אלי - קיצור של אליזבת. היא חסרת אינטרנט, ונמצאת במסדרון. ד"א, היא הייתה פעם שלי. לעיתים אני נתקפת געגועים ויושבת לידה, אבל אז אני קמה מהר מחשש כבד שהעיניים שלי יהרסו לנצח מהמסך משנת תרפפ"ו (מה שמזכיר שצריך היה באמת לקנות מסך חדש אחרי שהקודם נהרס... שוב, אין קשר לעובדה שישבתי מולו!) אנשים, ביום שני 14 ילדים מהכיתה שלי לא באו לביצפר! ואני ושחר היינו חולות... וכולם השתעלו... חוץ ממאיה, אבל ישבתי לידה ואל דאגה, עד ההפסקה הראשונה היא כבר נראתה משתעלת מספר פעמים לא מבוטל! ד"א, באותו יום (שני) לא יכלתי יותר, כמעט הקאתי בשיעור הרביעי, ובאו לקחת אותי הביתה... *שיעול עצוב* למה עצוב? (
) אנשים, אני משועממת מעבר לכל דמיון! אני יושבת כבר 5 ימים רצוף רואה רק... MTV וVH1 וכל ערוצי המוזיקה החדשים המוזרים האלה... הצילו! אין שום דבר באלפייייי הערוצים האחרים ואני עומדת למות... מסכנה תמר, היא בבית כבר מיום ראשון! לה לפחות היה מחשב מלווה באינטרנט... אנחנו כל כך משועממות! אתמול דברנו בטלפון, וראינו בטלוויזיה איזו תוכנית מצוירת בערוץ קרטוּן... זה היה... אה! המסכה! אניווי, באיזשהו שלב ראינו חזיר מצויר מדבר. איך שנקרעתי מצחוק! אני רעבה לבידור!!! טוב, נראה לי שנסחפתי... אבל לא הייתי הרבה זמן... ואני חולה... וצריך להתחשב בי... אל תשנאו אותי... בבקשה... בבקשה...