milo ventimiglia- פנטזיות (מיניות)

the shrew

New member
milo ventimiglia- פנטזיות (מיניות)

כולכן ממש מוזרות, אוהבות את טריסטיאן וכאלה... אף אחת פה לא חולה על ג'ס? חולמת עליו כל הלילה (והיום)? תתבישו לכם! הוא הבנאדם הכי מדהים בעולם והכי שווה בעולם ואני אישית הייתי רוצה אותו יותר מכל דבר אחר ורוצחת כדי לקבל אותו. אז בבקשה אנשים, תמונות! איפה החלומות המלוכלכים? הסטיות הקטנות? התמונות שלו בלי חולצה על הקירות שלכן? לא קרה לכן אפילו לרגע שראיתן תמונה שלו והיה לכן דחף בלתי נשלט לפתוח את כל הכפתורים?!

Shablula

New member
../images/Emo12.gif

כן, נו ברור!! את כל הכפתורים...את כווווללללם!! לול..

לאנה

New member
קיי, דבר אחד בלבד...

טריסטיאן?!, טריסטיאן?!, אם את מחליטה להזכיר את שמו של אלוהים, אנא, עשי את זה נכון... ט-ר-י-ס-ט-ן!, הבנת אותי מיסי?!
*מחוממת*

the shrew

New member
איזה פוצה!

דבר ראשון, לאנה, טריסטן הוא אחד האנשים הכי מכוערים שיש, בשיא הרצינות- ומי בכלל שם עליו כשיש ג'ס ודין ליד?! אז תעשי טובה וקחי את האובססיה שלך למקום אחר כי טריסטן עזב מזמן והוא לא יחזור, מצטערת לאכזב אותך. אז לכי תאונני על תמונה של מישהו שווה כמו ג'ס או אחד מהבנים מ"הכי גאים שיש" אבל אל תגידי שטריסטן הוא אלוהים כי זה פתאטי... מרחמת עלייך מותק!!!

z O e i

New member
אממ.. אפשר את תשומת ליבכן רק לשניה?

תודה
רק רציתי להגיד שלפני שאתן מתחילות לפתח ריבים של מי יותר חתיך ראין או בראין פשוט אל תתנו להודעות כאלה להשפיעה עליכן. אני לא רוצה לראות את הפורום האהוב עלי מדרדר לשטחיות בכאילו כזה. אז בבקשה בבקשה
ז"א, ברור שכל אחת יכולה וסבבה שתביעה דעתה אבל בלי "שלי יותר חתיך" "שלך מכוער" "נהנה בננה" בלה בלה בלה שיטס. פליז?..

נכון. חוצמזה, שהם גם ../images/Emo68.gif

לא יהיו שלכן לעולם. אז מה הקטע? טיילור הכי שווה.

../images/Emo46.gif

תקשיבי, בלי שום קשר לדעות שלך, שגם לדעתי הן לא נכונות, נראה לי שעברת הרגע על לפחות 3 מחוקי הפורום, אז בבקשה להפסיק עם זה. אסור ל... נו... מילה בעברית... בסדר: flame מישהו באופן אישי ככה, וגם השפה והגישה לא היו משהו.

לאנה

New member
ושוב, רק דבר אחד...

זה עצוב שאת מאוננת על תמונות של ג'ירפות. אה, ואני לא צריכה את הרחמים שלך, שלי מספיקים לי.
*אז שני דברים, בייט מי*
אגב, אני באמת לא מבינה מה הבעיה שלך... בסך-הכל תיקנתי אותך, ואם לא אהבת את הצורה שבה עשיתי את זה יכולת להגיד לי, מה גם שאת זאת שהתחלת את השרשור של "הייתי רוצחת כדי לקבל את ג'ס, ידה ידה ידה"... אז תסתכלי על עצמך לפני שאת מדברת עלי, ועל טעם ועל ריח, "מותק", אין להתווכח.

אוקיי..

תראי זה שאת אוהבת את ג´ס, דין או כל דמות/שחקן אחרת זה בסדר גמור וזאת זכותך אבל זה לא בסדר מצידך שאת מותחת ביקורת ועוד מצורה ממש לא יפה על מישהי מהפורום (והיא ממש לא היחידה) שאוהבת את טריסטן. אז אם זה לא מתאים לך, זה שאנחנו אוהבות את טריסטן/צ´אד וכותבות עליו דברים אל תקראי.. וגם לא כדאי לך ממש לקלל כי יחסמו אותך ואז לא תוכלי לכתוב בכלל..

../images/Emo6.gif

מה שהיא אמרה! ד"א, אנשושים, חזרתי! *שיעול ממושך* אני עדיין חולה (מאוד
), אבל לפחות נאור תיקן את בראד
.... למעשה, זה לקח בדיוק חמש דקות, אבל התכוונתי שלפחות הוא נתן לי שלוש דקות פנויות *כעס מוסווה*.
מזתומרת, חדשושים, אתם לא יודעים מי זה בראד?! בושו והיכלמו. רק שתדעו לכם, שזה חור בהשכלה! אז בואו נעשה היכרות קצרה: בראד - המחשב עם האינטרנט, הנמצא בחדר של נאור. הוא היה קצת חולה עד שנאור חזר מהטיול שלו (המחלה הפתאומית שלו לא קשורה לעובדה שהיא קרתה בדיוק כשישבתי מולו!)... בראד פיט - האבא *האמיתי* שלי ושל לאנה! ג'ניפר אניסטון - כנ"ל, חוץ מה"אבא" פארט. זה אמא. ד"א, שניהם מבלים כרגע את זמנם ברכישת דיסקים עבורנו
. סקוט - מחשבי הקט, נמצא בחדרי, יתום מאינטרנט לעת עתה. אלי - קיצור של אליזבת. היא חסרת אינטרנט, ונמצאת במסדרון. ד"א, היא הייתה פעם שלי. לעיתים אני נתקפת געגועים ויושבת לידה, אבל אז אני קמה מהר מחשש כבד שהעיניים שלי יהרסו לנצח מהמסך משנת תרפפ"ו (מה שמזכיר שצריך היה באמת לקנות מסך חדש אחרי שהקודם נהרס... שוב, אין קשר לעובדה שישבתי מולו!) אנשים, ביום שני 14 ילדים מהכיתה שלי לא באו לביצפר! ואני ושחר היינו חולות... וכולם השתעלו... חוץ ממאיה, אבל ישבתי לידה ואל דאגה, עד ההפסקה הראשונה היא כבר נראתה משתעלת מספר פעמים לא מבוטל! ד"א, באותו יום (שני) לא יכלתי יותר, כמעט הקאתי בשיעור הרביעי, ובאו לקחת אותי הביתה... *שיעול עצוב* למה עצוב? (
) אנשים, אני משועממת מעבר לכל דמיון! אני יושבת כבר 5 ימים רצוף רואה רק... MTV וVH1 וכל ערוצי המוזיקה החדשים המוזרים האלה... הצילו! אין שום דבר באלפייייי הערוצים האחרים ואני עומדת למות... מסכנה תמר, היא בבית כבר מיום ראשון! לה לפחות היה מחשב מלווה באינטרנט... אנחנו כל כך משועממות! אתמול דברנו בטלפון, וראינו בטלוויזיה איזו תוכנית מצוירת בערוץ קרטוּן... זה היה... אה! המסכה! אניווי, באיזשהו שלב ראינו חזיר מצויר מדבר. איך שנקרעתי מצחוק! אני רעבה לבידור!!! טוב, נראה לי שנסחפתי... אבל לא הייתי הרבה זמן... ואני חולה... וצריך להתחשב בי... אל תשנאו אותי... בבקשה... בבקשה...

PURPLE CHICKEN

New member
אני חושבת שזאת העונה.../images/Emo11.gif

באמת!
גם אני הייתי חולה (למרות שלי אף אחד לא איחל החלמה מהירה, או תרגישי טוב, או לפחות השתתף בצערי!
) ולא הלכתי לביצפר ביום שלישי ו רביעי וסבלתי משעמום כבד.
אמנם לי כן היה מחשב ואפילו אינטרנט, אבל מסתבר שבשעות הבוקר הנוראות אין הרבה אנשים בפורום.
אני הולכת להתחרט על הרגע שאמרתי את זה- אבל בימים נוראים אלו עברה במוחי המחשבה שאפילו בביצפר יהיה לי פחות משעמם!
אויש, זה נורא.
האמת שגם עכשיו אני לא בריאה לגמרי, אבל... טוב, אז, מיכי (
)- החלמה מהירה חבובה
אם נורא משעמם לך את יכולה להתקשר, למרות שאני מצוננת וסביר להניח שלא תביני אותי (
), אני מבינה את הרגשתך.

החלמה מהירה../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif

מחר יום שישי
(חוץ מהעובדה שיש מתמטיקה...
).

PURPLE CHICKEN

New member
תודה חבובה!../images/Emo9.gif

יום שישי זה חביב.
זאת אומרת, ביצפר סאקס, אבל ביצפר תמיד סאקס, ויום שישי הוא עוד יחסית סביר, כי יש לי רק 4 שבועות, ועדיף שאני אפסיק עכשיו.

למעלה