mike oldfield

bralon1

Member
mike oldfield

מישהוא קטעי מוזיקה אינסטרומנטאליים שלו? תודה מראש.

zambush

New member
אני לא מוצא הרבה קשר לג'אז ../images/Emo73.gif

וגם לא לבלוז
האלבומים האינסטרומנטלים שלו (ודגש על אינסטרומנטלים, כאלה שהוא מנגן בהם בבערך 30 כלים) ששמעתי ואני מחזיק, Tubular Bells ו- Ommadawn הם פרוגרסיב רוק\רוק אומנותי, סימפוני, ושלל דברים אחרים (לא מוגדר ממש)

bralon1

Member
לא ידעתי שהוא לא שייך לג'אז. פשוט

שמעתי קטע אינסטרומטאלי שלו עם להקת הפיוזן gong.

locnar

New member
אני חושב שעם גונג שמעת כנראה את

אלן הולדסוורת' ולא את אולדפילד. להקה גדולה, ופייר מורלן ענק!

bralon1

Member
לקטע ששמעתי קוראים downwind

ורשום שזה עם מייק אולדפילד.

FABER

New member
איתי.

בלי קשר לשרשור (לא רציתי לפתוח אחד חדש) האם יש לך הקלטות של חומר שלא יצא בדיסק ? אם כן אני אשמח לשמוע אותו. אני לא רוצה להשמע מחמיא יותר מדי אבל הדיסק שלכם דורש המשך משאיר לי טעם של עוד, אז אם אין לך הקלטות המלצתי היא לך שתתחיל להקליט. אגב הצדק עם bralon1.

locnar

New member
אם אתם אומרים...

אז אני חייב לשמוע... גונג עם אולדפילד בהחלט חידוש עבורי, ואני מת על גונג... פבר - קודם כל תודה :) בקשר לדיסק - CUSTOM MADE כולל את החומר המוקדם של הלהקה עד שנת 98'. יש עוד המון חומר מ98 ועד 2000, וחלקו גובש למעין דמו, שהיה אמור לשמש בסיס לדיסק שני בשם COGITO ERGO SUM. אני לא יודע אם אתה מכיר את החומר, אבל ניתן עדיין להוריד אותו חינם מאמברוזיה (האתר נסגר לצערי בחודש הבא אז כדאי למהר להוריד...) בכתובת הבאה: http://ambrosia.tv/content/artists/ArtistTracks.asp?ArtistID=4027 יש שם כמה קטעים מCOGITO ERGO SUM, קטע וידאו מערוץ 2 שלקוח מהופעה באילת 99 ולא נמצא בדיסק, ועוד קטע שלי שלא קשור לקונפיוז'ן שהקלטתי סקיצה שלו לפני כמעט שנה. אני לא יודע למה התכוונת בכך שהמלצת לי "להתחיל להקליט", כי את קונפיוז'ן כבר לעולם לא יהיה ניתן להקליט... אבל קטעי סולו שלי, וקטעים בהלחנתי שבוצעו במסגרות שונות מקונפיוז'ן יש מוקלטים בסיטונות... לצערי רוב אלה שלא הספקתי להקליט כנראה כבר לא יוקלטו עקב פרישתי מהתחום, אבל אולי יווצרו תנאים בקיץ שיאפשרו לי להקליט פעם אחרונה, את כל מה שממש חשוב לי וטרם הוקלט. אני פשוט מפחד שזה ישמע חרא כי אחרי חצי שנה שלא נוגעים בכלי אין ממש כושר לבצע קטעים מורכבים מעט... בכל מקרה, אני ממש מעריך את ההתעניינות שלך, ושמח שאהבת את המוזיקה!!! חכה שתשמע את הביצוע של קונפיוז'ן עם אלי לוזון ל"לייטלי" של סטיבי וונדר... :) (קראנו לזה "קונפלוזון")

FABER

New member
אני ,כנראה, כהרגלי -מאחר

האתר האמור סוגר את שעריו ב-1.6 והמיידע שבו יימחק -אני מקווה שאתה מגבה את החומר שלכם שם עפ"י המלצתם. עקב איזושהי בעיה טכנית אינני מצליח להוריד את הקבצים לו זו בלבד שאינני שלם עם ההורדות מהאינטרנט בכלל ומעדיף להוציא את כספי על המקור -אם יש אחד כזה. יתרה מזאת אני מוכן לבוא אישית ולקחת אותו,שוב בהנחה שהוא קיים. יום טוב

locnar

New member
עכשיו אתה קרעת אותי... :)

1. אין לי צורך לגבות, כי יש אצלי מספר ארכיונים נרחבים... :) 2. אם אתה לא מצליח להוריד אתה יכול לגשת ללינק בתחתית דף ההורדה וסייב אס... 3. כפי שאני נוהג לומר להרבה אנשים (משום מה בזמן האחרון הרבה אומרים לי...) לא צריכה להיות שום בעיה מצפונית או אחרת עם להוריד את החומר חינם, וזאת מכמה טעמים: א. אני, בעל זכויות היוצרים, פירסמתי את זה מיוזמתי ובכיף, כך שזו הרשאה ורשות גורפת לכל מען דהוא להוריד ולהנות. ההגנה היחידה שיש כאן על זכויות זה קרדיטים - ההכרה במי הלחין, עיבד, וביצע - לא הגנה מסחרית. ב. קונפיוז'ן זה כבר לא עסק מסחרי כמה שנים טובות, ובכל מקרה זה תמיד היה יותר בשביל המוזיקה והסיפוק שלנו מאשר מטעמים כלכליים. התחלנו סתם לנגן ביחד, ולא העלנו על דעתנו שיום אחד נופיע, נקליט, נמכור, ונעבוד בפיוז'ן בארץ. שזה קרה היינו מאוד מאושרים, אבל כרגע אין לאף אחד שום אינטרס כלכלי בקונפיוז'ן. כבר קיבלתי הצעות חולות נפש ל500 ש"ח על דיסק מקורי ושטויות כאלה, מאנשים בעלי יצר אספנות עז... אני לא מבין למה לא להוריד ולצרוב אם אני מחליט שאני נותן את זה מתנה... חינם...? :) ג. החומר שאתה שואל לגביו מעולם לא פורסם מסחרית. כל מה שלא בא מקסטום מייד הוקלט לייב בהופעות או בחדר חזרות, ולא באופן מקצועי (לא שהדיסק הוקלט באופן מקצועי... וגם הדיסק הוקלט לייב... אבל לפחות היה מיקס...) כך שזה ממש לא שווה הרבה כסף גם אם הייתי רוצה למכור... :) אני אשלם לך שתאזין, יותר נכון... :) ד. אני נגד הגנה מסחרית על זכויות יוצרים ובעד שינוי מבנה התעשיה לצורה בה התוכן הוא חינם ונחלת כל האנושות, והממון מגיע משיווק עקיף, "בנק רוחני", והופעות. אבל זה כבר נושא לדיון חדש בנושא מבנה תעשיית המוזיקה הרקוב, ואיך לשפר אותו (יש לי כמה רעיונות חזקים שאני תומך בהם...) ה. אני כבר לא עוסק במוזיקה, בוודאי שלא מקצועית, כך שאני מסרב עקרונית לקבל תשלום או תמורה. אני רוצה מאוד שאנשים יאזינו ויאהבו, ושיקולי כסף ממש לא קשורים לרצון המסיונרי שלי להפיץ פיוז'ן בעולם :) 4. אם כל זה לא מספק אותך מסיבה כלשהי, אתה מוזמן ליצור קשר, ואעביר לך כל חומר שתבקש (מלבד עותק מקורי של "קסטום מייד") מתי ואיך שבא לך. 5. אני מקווה שאתה לא רואה בהודעה הזאת חס וחלילה נפנוף או משהו, אתה כמובן מוזמן לקפוץ אלי אישיתבאמת ולקחת אם בא לך, אני אהיה נחמד ואכבד אותך אפילו בשתיה חמה/קרה, כיבוד קל/כבד, וסמים קלים/קשים. :) סתם חשבתי לחסוך לך את הטרחה. 6. אני חייב ללמוד לצנזר בהודעות. מה זה האורך הזה? אי אפשר לתמצת? למשל, כל הקטע הזה עכשיו לא נחוץ. כל סעיף 6 בזבוז של זמן והקלדה. כדאי שאפסיק את זה. זה באמת קצת מוגזם.

FABER

New member
אומנם אני יכול להסכים איתך על הרבה

סעיפים אך הטענות האלו בטלות ב-60 מבחינתי. אלו לא זכויות היוצרים שמפריעות לי להוריד את הדיסק או את קטעי המוסיקה. אלה איכות ההקלטה או ההעברה הדיגיטלית ב mp3 או בכל פורמט אחר. אומנם אפשר למצוא קטעים איכותיים ואם אתה בר מזל ומצאת העברה דיגיטלית טובה אז הרווחת-אבל החיפוש הוא בנרות ההקלטה של custom made היא הקלטה לא רעה -אומנם לא באיכות מרקיעת שמיים אך גם לא זוועתית -איכות סבירה בהחלט בהתייחס לאולפנים שבהם הקלטתם והעובדה שזה live, מלבד כמה סולואים שם בפסנתר. בקשר להצעתך - יש ברשותי את הדיסק המקורי של custom made -או לפחות את אחד ההעתקים שיצאו לחנויות (עדיין לא פיענחתי מהיכן הוא בדיוק-אולי מאחת ההופעות. ...דוליטל אולי...?) באשר להצעתך לשתיה חמה (קפה שחור 1 סוכר תודה!)-קשה לי לסרב. אם יש לך קירבה לאזור ת"א אז עוד נשתמע.

locnar

New member
אתה שומע הבדל מעבר לרמת דחיסה 128?

כי רוב האנשים לא... אני תמיד התעצבנתי על המיני דיסק שמקמפרס והאמפי שמעצבן בתדרים הגבוהים ואיש לא הבין אותי... אויה... :( -כמובן שממש מצחיק כל הקטע של התפלספות של שנה בכיוון הלא נכון :) -מה זה דוליטל? -אזור בזל/ז'בוטינסקי/דיזינגוף, או מה שמכונה "הצפון הישן". תל אביבי מהיסוד. -אני עוד שבועיים ניגש לבגרות במתמטיקה, אני גם עובד, ומחפש עוד עבודה, אז בשבועיים הקרובים יהיה לחץ אטומי, אבל אם יבוא לך באמת וברצינות לקפוץ מתישהו, אז אחרי שירד הלחץ תתקבל בהכנסת אורחים נאה, כמקובל באזור ת"א :)

FABER

New member
לרוב האנשים אין את הכלים לשמוע את

הבדלי האיכויות בין רמות הדחיסה. בהינתן המיקום הנכון וציוד האודיו המתאים גם אדם "פשוט" יוכל לשמוע את ההבדלים-זה לא בשמיים זה ברמקול. על כל חובב מוסיקה שמבלה את זמנו בהאזנה לאחת, לשאוף לצליל האיכותי ביותר, זה אומנם כרוך בהוצאה כספית לא מבוטלת עקב מחירו הגבוה של הציוד ושל אביזריו הנלווים-אז לאט לאט בונים מערכת אבל לבסוף התוצאה מסבירת-פנים ומולידה הנאה חדשה ממוסיקה-אחרי הכל אנו נהנים ממוסיקה בעזרת חוש השמיעה אז למה לא לפנק אותו? (את החוש) - אני כנראה לא עוקב, ולא הבנתי את השורה על ההתפלספות-אנא באר -בקשר להזמנה, זמן ניכר מהשבוע שלי אני מבלה ביהודה הלוי כך שכשירד לך הלחץ אני אשמח לקפוץ ולהאזין לקטעים שטרם הספיקותי לשמוע (ו-1 סוכר לא לשכוח!) חג שמח

locnar

New member
אם אתה מתכוון לציוד שמע

אז אני ממש לא מבין בזה... אבל אתה אומר שברמה גבוהה של רמקולים אתה יכול לשמוע הבדלים בין אודיו רגיל ואמפי? ההתפלספות הייתה שלי - ששפכתי אלף מילים על זכויות יוצרים, קונפיוז'ן וכו', ובכלל הכוונה הייתה לאיכות סאונד.. :) בקשר לכל השאר, הרי ICQ: 140907377

FABER

New member
הכוונה היתה לכל מכלול הציוד

כולל הסביבה שבה אתה שומע -אקוסטיקה זאת אומרת. בחלק מן הפורמטים תוכל לשמוע הבדלים מזעריים ובחלקם בכלל לא. שוב, זה תלוי בהרבה גורמים , ישנם אנשים הטוענים שהם מבדילים בין רמות שונות של איכויות וישנם כאלו המבטלים את הטענה הזאת לחלוטין -זה ויכוח עתיק יומין ומאוד אינדיבדואלי ובחלקו פסיכולוגי/פיזי. לא מזמן החלפתי את הרמקולים שלי מחברה אנגלית לחברה איטלקית שמייצרת אותם ביד וההבדלים הם של שמיים וארץ (מבלי קשר לארץ מוצאם זה פשוט איכות חומרים ובניה) אני לא ילאה אותך בשאר הפרטים על המגבר והפרוססור וכל שאר הציוד אבל יש להם משקל מכריע בשמיעה -באיך שהתדרים עוברים. בנוגע לזכויות יוצרים-אני בחלקי תומך במלחמה נגד חברות הדיסקים ותאגידי הענק האלו שמגלגלים עלינו מיליונים אך מצד שני אני מוצא עצמי מדי שבוע פוקד את חנויות הדיסקים במצוד אחר משהו חדש אך אני לא מהסס להוריד קטעים שאני חושק בהם מהרשת.(זה נשמע לכם סותר אבל...) אני חושב שאם הלהקה שלך עדיין הייתה קיימת והיית מכניס כמה שקלים לכיס על כל מכירת דיסק אז דברייך היו נשמעים אחרת- אומנם נשמע רע אבל כך מתפרנסים ממוסיקה (מלבד ההופעות או מכירת חולצות של הלהקה) - ולכל מי שחושק בשיחה של מחוץ לפורום או סתם בא לו לפטפט על שום דבר -החלטתי ללכת עם הזרם ולפתוח icq משלי ולהלן המספר 340233649 תרגישו חופשי "להציק" לי אני אשתדל להציק בחזרה

FABER

New member
קבלו תיקון טעות - אין כרגע icq

זה מפריע לי כרגע לעבוד כשיהיה אתם הראשונים לדעת.

למעלה