עכשיו אתה קרעת אותי...
1. אין לי צורך לגבות, כי יש אצלי מספר ארכיונים נרחבים...

2. אם אתה לא מצליח להוריד אתה יכול לגשת ללינק בתחתית דף ההורדה וסייב אס... 3. כפי שאני נוהג לומר להרבה אנשים (משום מה בזמן האחרון הרבה אומרים לי...) לא צריכה להיות שום בעיה מצפונית או אחרת עם להוריד את החומר חינם, וזאת מכמה טעמים: א. אני, בעל זכויות היוצרים, פירסמתי את זה מיוזמתי ובכיף, כך שזו הרשאה ורשות גורפת לכל מען דהוא להוריד ולהנות. ההגנה היחידה שיש כאן על זכויות זה קרדיטים - ההכרה במי הלחין, עיבד, וביצע - לא הגנה מסחרית. ב. קונפיוז'ן זה כבר לא עסק מסחרי כמה שנים טובות, ובכל מקרה זה תמיד היה יותר בשביל המוזיקה והסיפוק שלנו מאשר מטעמים כלכליים. התחלנו סתם לנגן ביחד, ולא העלנו על דעתנו שיום אחד נופיע, נקליט, נמכור, ונעבוד בפיוז'ן בארץ. שזה קרה היינו מאוד מאושרים, אבל כרגע אין לאף אחד שום אינטרס כלכלי בקונפיוז'ן. כבר קיבלתי הצעות חולות נפש ל500 ש"ח על דיסק מקורי ושטויות כאלה, מאנשים בעלי יצר אספנות עז... אני לא מבין למה לא להוריד ולצרוב אם אני מחליט שאני נותן את זה מתנה... חינם...?

ג. החומר שאתה שואל לגביו מעולם לא פורסם מסחרית. כל מה שלא בא מקסטום מייד הוקלט לייב בהופעות או בחדר חזרות, ולא באופן מקצועי (לא שהדיסק הוקלט באופן מקצועי... וגם הדיסק הוקלט לייב... אבל לפחות היה מיקס...) כך שזה ממש לא שווה הרבה כסף גם אם הייתי רוצה למכור...

אני אשלם לך שתאזין, יותר נכון...

ד. אני נגד הגנה מסחרית על זכויות יוצרים ובעד שינוי מבנה התעשיה לצורה בה התוכן הוא חינם ונחלת כל האנושות, והממון מגיע משיווק עקיף, "בנק רוחני", והופעות. אבל זה כבר נושא לדיון חדש בנושא מבנה תעשיית המוזיקה הרקוב, ואיך לשפר אותו (יש לי כמה רעיונות חזקים שאני תומך בהם...) ה. אני כבר לא עוסק במוזיקה, בוודאי שלא מקצועית, כך שאני מסרב עקרונית לקבל תשלום או תמורה. אני רוצה מאוד שאנשים יאזינו ויאהבו, ושיקולי כסף ממש לא קשורים לרצון המסיונרי שלי להפיץ פיוז'ן בעולם

4. אם כל זה לא מספק אותך מסיבה כלשהי, אתה מוזמן ליצור קשר, ואעביר לך כל חומר שתבקש (מלבד עותק מקורי של "קסטום מייד") מתי ואיך שבא לך. 5. אני מקווה שאתה לא רואה בהודעה הזאת חס וחלילה נפנוף או משהו, אתה כמובן מוזמן לקפוץ אלי אישיתבאמת ולקחת אם בא לך, אני אהיה נחמד ואכבד אותך אפילו בשתיה חמה/קרה, כיבוד קל/כבד, וסמים קלים/קשים.

סתם חשבתי לחסוך לך את הטרחה. 6. אני חייב ללמוד לצנזר בהודעות. מה זה האורך הזה? אי אפשר לתמצת? למשל, כל הקטע הזה עכשיו לא נחוץ. כל סעיף 6 בזבוז של זמן והקלדה. כדאי שאפסיק את זה. זה באמת קצת מוגזם.