MIFGASH

Under the GUN

New member
MIFGASH

bıglal she galı tzahka al haanglıt shelı anı ehtov be hıbrısh
me & galı are goıng to tel avıv ın 4.10 mı od ba? lesamen

jogy

New member
אף אחד!

מטומטמים אתם! רביעי חמישי השבוע זה חג! ב 4-5 ל 10 אין אוטובוסים ותחבורה או חנויות פתוחות, זה כמו יום שבת! מפגרים! תשנו את זה מהר לפני שיתבטל עוד מפגש! ארררר

jogy

New member
*התגובה נכתבה בלהט הרגע ויש לצין כי אין אני

מתכחש לפורום ובתור חבר גאה בפורום אני מחשיב עצמי כחלק מהטמטום הכולל... קיצר איזה תאריך מתאים לכולם? שלישי זה מחר ואני מניח שיהיה קשה לארגן את כולם...ושישי זה קצר אבל זאת האופציה היחידה נראה לי... מה אתם חושבים?

jogy

New member
עוד משהו

לנה הזכירה לי שבחמישי בערב יש אוטובוסים.... אפשר לממש את התוכנית הישנה של מפגש יומיים ולעשות מפגש חמישי בערב-שישי בצהריים... מישהו באזור עם בית\ מקום לישון ולארגן מפגש? בכל מקרה אני חושב ששישי הכי הגיוני להפגש, בין אם זה ליומיים או רק שישי, כי אחרת החופש נגמר וחופש הבא עוד כמה חודשים... בהתחשב בזה שחיכינו ממש הרבה זמן למפגש אני אומר עדיף מפגש קצר (ולבוא מוקדם) עכשיו, (ואפשר מפגש נוסף בחנוכה), מאשר סתם לבטל עוד מפגש....

אני לא יכולה. אבל אני מאוד בעד מפגש קצר בשישי

אני בכל מקרה נוסעת לת"א בשישי עם מישהו רוצה לבוא. וחנוכה זה מפגש יומולדת 18 שלי, חסר לכם שתדפקו:p

r love gerard

New member
אני גם ככה בשישי בסנטר../images/Emo9.gif../images/Emo129.gif

אני פוגשת חברה טובה. אם אני אראה אתכם אני אקפוץ להגיד שלום

אמממ..יש סיכוי ../images/Emo4.gif

אני ינסה לשנכע את ההורים שלי לחזור ביום חמישי בערב או משהו... אם אני יצליח אז סבבה, אני שם. אם לא.. אז יש בעיה, אבל אני ישתדל. אהה.. וזאת מורן אני פשוט בדרך לטבריה ואני משתמשת במחשב נייד של בת דודה שלי ://

Under the GUN

New member
תפוזוזנה הוציא אותי הומו

*לא רוצה לנסוע באוטובוס לבד רוצה שירה בציבור שוב!

למעלה