MIDWEEK למצעד הבריטי

WaitingGame

New member
MIDWEEK למצעד הבריטי

מעודכן להיום 01 Orson - No Tomorrow 02 Pussycat Dolls - Beep 03 Chico - Its Chico Time 04 Black Eyed Peas - Pump It 05 Sugababes - Red Dress 06 Corinne Bailey Rae - Put Your Records On 07 Kanye West - Touch the Sky 08 Girls Aloud - Whole Lotta History 09 Michael Jackson - Beat It 10 Madonna - Sorry

dor307

New member
קדימה PCD!! מקום 1

שמעתי שהן בפער של 50 עותקים מהמקום ה1. סורי ממש נופל חזק כל שבועץ ומייקל מצליח להכניס עוד שיר ל10 ככה שזה לא כישלון טוטאלי. שמח שGA גם מכניסות לטופ 10.

DesertRose7

New member
לא לא!

אני מקווה שהם ישארו במקום ה-1 נחמד.. זה ממש המחנה שלי נגד המחנה שלך|צחוקמרושע|

WaitingGame

New member
יש לPCD גם הורדות חזקות

אז יכול להיות שהן יעלו למקום ה-1 עד סופ''ש. גווו פוסי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ובקשר לORSON,הרגע הורדתי את השיר והוא ממש משעמם ולא משהו.
שחר,מה לעזאזל מצאת בו?!
וסתם משהו מפגר,הקול של הסולן מזכיר בדיוק את הקול של רוב תומאס. אז לפחות דבר אחר טוב יש בשיר.

DesertRose7

New member
אני אוהבת../images/Emo70.gif

שמעתי הרבה דברים על השיר הזה.. אבל משעמם?! עד כדי כך?! מוזר לי.. אני ממש אוהבת
הוא גם לא נמאס עלי למרות החרישות

dor307

New member
יש עידכונים?

ייאלה פעם שלישית גלידה! אני לא חושב שהיה כבר הרבה זמן 3 שירים מקום 1 מאלבום בכורה...בטח האחורנים שעשו את זה זה ווסטליף(אגב השיר האחרון שלהם חמוד ביותר,למרות הסלידה שלי מווסטליף אני חייב לציין שזה מחזיר אותי לימים הטובים שהם הופיעו פה כל יום ראשון וחמישי)

NoNick3000

New member
לא שלחו יותר עידכונים & מקום 1 חדש

סוריי דור,בכל הפורומים שגלשתי בהם לא קיבלתי עידכון של יום שישי (ובד''כ אמורים לקבל) וגם לא של יום שבת. תצטרך לחכות למצעד המלא מחר. ולפי איזשהוי nially שגולשת בפורום של GA, הן כרגע נמצאות במקום ה-1. נשמע די פיקטיבי,אבל נצטרך לחכות למחר. * מחזיק אצבעות *

הוא טעה../images/Emo118.gif

חח ניאל
הוא קורע התוצאות מתפרסמות רק בערב.. והן יהיו כנראה טופ 5, אבל אין שום מצב למקום ראשון.. זה די מוגזם, כי לא הולך להן טוב בהורדות אבל אם כן טופ 3.. אני אהיה מאושר o_O

למעלה