יו נקרעתי!! אני מסתכלת על התמונה, לא מבינה מה את רוצה מהחיים שלי... עד שקראתי... את גדולה!!
A aviv32 New member 17/2/12 #43 יו נקרעתי!! אני מסתכלת על התמונה, לא מבינה מה את רוצה מהחיים שלי... עד שקראתי... את גדולה!!
א ארבלה המטורללת New member 19/2/12 #48 האייקון המקורי שתכננתי לשים בכותרת היה: אבל זה מרגיש כמו הרמה להנחתה OMG זה כל מה שנותר לי לומר
A aviv32 New member 19/2/12 #49 טוב על מה עוד נשאר לנו לפנטז אחרי ה של סטפני בירח הדבש??? אי אפשר להאשים אותנו
A aviv32 New member 15/2/12 #19 לא אהבתי את כל המצוירים שהצעת אני מרגישה שזה כאילו חילול קודש ומוריד מערך הסאגה לשים כריכה מצויירת חחח
לא אהבתי את כל המצוירים שהצעת אני מרגישה שזה כאילו חילול קודש ומוריד מערך הסאגה לשים כריכה מצויירת חחח
D daydreambeliever New member 15/2/12 #15 גם אני הדפסתי וכרכתי! אנחנו כאלה חננות אבל הגרסה שלי ממש מאעפנה, בחלק מהמשפטים חסרה המילה הראשונה אפשר לקרוא אבל זה קצת מבאס. יש לך גרסא טובה להדפסה?!
גם אני הדפסתי וכרכתי! אנחנו כאלה חננות אבל הגרסה שלי ממש מאעפנה, בחלק מהמשפטים חסרה המילה הראשונה אפשר לקרוא אבל זה קצת מבאס. יש לך גרסא טובה להדפסה?!
A aviv32 New member 15/2/12 #17 וואי את חייבת ללכת על זה!! זה מתאים- ה"שמש" (=בלה) שזורחת בעיניים הצהובות ממילא של אדוארד... מצאתי את זה לפני כמה ימים בשיטוט לילי באינטרנט וזה פשוט "חיכה" לך חחח מדהים לדעתי! (חוצמזה- אני אני רציתי גירסא להדפסה!)
וואי את חייבת ללכת על זה!! זה מתאים- ה"שמש" (=בלה) שזורחת בעיניים הצהובות ממילא של אדוארד... מצאתי את זה לפני כמה ימים בשיטוט לילי באינטרנט וזה פשוט "חיכה" לך חחח מדהים לדעתי! (חוצמזה- אני אני רציתי גירסא להדפסה!)