Midnight Sun בעברית

dhara

New member
Midnight Sun בעברית

היי לכולם! התחלתי לעבוד על התרגום של Midnight Sun לעברית - כמובן שאין בזה שום מטרות רווח, אני לא מתכננת להפיץ/להדפיס/לשכפל/למכור את זה ואין לי שום כוונה לנכס לעצמי את כשרונותיה של סטפני מאייר ולטעון שאני יצרתי את כל העניין - הכל נעשה, עד כמה שזה יישמע מעט הזוי, מתוך ההנאה שלי בלבד! בקיצור, אם מישהו/מישהי נרתע מלקרוא את זה באנגלית או סתם מתחשק לו לקרוא את זה בעברית, דברו איתי! אני לא מתקדמת עם זה מאוד מהר בגלל שאני עובדת, אבל זה הרבה יותר נחמד לתרגם כשאני יודעת שאולי מישהו ירצה לקרוא. ושוב כמובן שכל הזכויות שמורות לסטפני מאייר ולה בלבד, אין לי שום עניין לבצע גניבה ספרותית, הכל שייך לה (למרות שהלוואי שאדוארד היה שלי
ורק שלי!) ואין לי שום כוונה לעשות רווח מכל סוג שהוא!

קצת לא קשור....

איך אפשר למצוא את MS בישראל? כי שמעתי שיש רק את 4 הספרים הראשונים..

Fall Out Liel

New member
MS לא יצא כספר../images/Emo168.gif

זוהי בעצם טיוטה ראשונית אשר מכילה 12 פרקים, ואפשר לקרוא אותה דרך האתר של סטפני מאייר. הסיבה שזה לא יצא כספר היא כי גנבו את הטיוטה הזו והפיצו אותה ברחבי האינטרנט, מאייר התעצבנה ועד עכשיו היא בחרם ולא מוכנה להמשיך את הספר.

האהאה

אז על הטיוטה הזה אתם תמיד מדברים.. XD ואיך אני יכולה לקרוא אותה? יש אתר? או שהוא ירד מהאינטרנט?

אין מצב שסטפני מאייר תמשיך לכתוב את MS? הוא כ

הוא כל כך טוב... נחמד לראות את זה מנקודת המבט של אדוארד.. איזה אנשים זבל ... מי הדפוק שהפיץ את זה?

xXx Lilo xXx

New member
צריך לירות במי שהפיץ X_X"../images/Emo29.gif

גאד O_O אני מתה להמשיך לקרוא את MS!

dhara

New member
../images/Emo13.gif בכיף! זה לוקח לי יותר זמן ממה שהייתי רוצה

כי אני עובדת כל יום, אז אני מנסה לדחוס את זה למתי שאפשר..

למעלה