midi

• פותח הנושא kinay
  • פורסם בתאריך

kinay

New member
midi

אוקי, אז חזרתי אחרי שיפוץ קל למחשב והתקנת אודיג'י 2. חיברתי את האורגן בכבל מידי למחשב, שתי שאלות: 1) האם זה בסדר שאחרי שחיברתי את הכבל לאורגן עדיין שומעים ממנו צלילים? 2) מה לעשות בקיובייס כדי לעבוד עם האורגן ולא עם העכבר? תודה.

HeavenlyB

New member
כדי לא לשמוע צלילים מהאורגן

שתי אפשרויות. 1. לתקוע פלאג בשקע אוזניות של האורגן, זה בד"כ מבטל את הרמקולים. 2. אם יש אופציה באורגן שנקראת LOCAL OFF, השתמש בה.

kinay

New member
אז זה בסדר?

כאילו, אין בעיה עם זה ששומעים מהאורגן? הכבל לא אמור לבטל את השמע מהרמקולים? ואיך אני מנגן בקיובייס עם האורגן?

HeavenlyB

New member
כן, זה בסדר גמור

הכבל לא אמור לנתק כלום. למרות שזה רעיון טוב שאפשר להציע לחברות שמייצרות את הכלים האלו
הקיובייס בעקרון צריך להכיר בחיבור. כל מה שצריך הוא לפתוח ערוץ מידי, ולבחור את ה INPUT של המידי שלך, או לבחור ALL MIDI INPUTS.

kinay

New member
אוף, לא מצליח לי..

נראה כאילו המחשב לא יודע שמחובר אליו משהו.. כשהאין נמצא על all midi inputs אני אמור לשמוע משהו כשאני לוחץ על האורגן? נסה לפרט יותר או להסביר צעד צעד, עד הפקת צליל.. סליחה על החוצפה. תודה מראש..

HeavenlyB

New member
לא אתה לא אמור לשמוע כלום

מידי הוא לא סאונד, אלא פקודות שמורות למכשיר מסויים לנגן. אם לא בחרת איזשהו כלי נגינה וירטואלי, או חיצוני, אז אתה לא תשמע כלום. בפרוייקט, בתפריט DEVICES תבחר VST INSTRUMENTS ושם פחתח לך איזשהו כלי נגינה מסויים. אחרי שפתחת, בערוץ מידי שלך, תבחר את ה OUTPUT שישלח לאותו כלי שפתחת. עכשיו, כשהערוץ מידי במצב הקלטה (כפתור אדום), אתה אמור לשמוע את מה שאתה מנגן.

kinay

New member
אוקי, לא הולך..

אחי בכל אופן, ממש תודה לך!!

kundara

New member
נראה לי

שאם תנמיך את הווליום עד הסוף באורגנית זה יהיה אחלה.

למעלה