MIDI & MFC

MIDI & MFC

שלום לכולם אני רוצה לעשות תוכנית פשוטה בMFC שקשורה לקבצי מוסיקה מסוג MIDI אני יודע שהMESSAGES הרגילים כמו WM_PAINT WM_DESTROY ניתנים לטיפול ע"י המקרו´ים DECLARE_MESSAGE_MAP BEGIN_MESSAGE_MAP וכו´ הבעיה היא שקיימים MESSAGES אחרים מלבד WM_PAINT WM_DESTROY ודומיהם כמו למשל: MIM_DATA ( MIM_DATA הוא MESSAGE שקשור לפורמט MIDI ונשלח לתוכנית בכל פעם שמנוגן תו באורגן שמחובר למחשב בחיבור MIDI ) איך אני תופס כאלו "UNSTANDART MESSAGES"???? תודה ומקווה שהובנתי ביי ביי

ihovav

New member
אז ככה :

קודם כל - אני לא חושב שמה שאתה אומר - הגיוני אני לא סתם אומר - אם זה היה סטנדרט - היה על זה תיעוד מסודר וזה היה נכלל בMESSAGES הסטנדרטיים אני לא מכיר אישית את הMESSAGES האלו - אבל אם הם לא מוגדרים ואתה יודע את השם שלהם - כנראה שהם מוגדרים כ - WM_USER+X - כלומר הגדרה של מישהו חיצונית מ מייקרוסופט בכל מקרה - אני מציע לך לבדוק את הנושא והכי טוב - אם תבדוק העם יש ערך מאחורי ההגדרה - כלומר האם איפה שקראת את זה יש גם את הערך של הMESSAGE הזה ואם יש - תנסה להגדיר בעצמך , לקמפל ולראות אם הקומפיילר נותן לך הודעת שגיאה של כפילות הגדרה - כי אם כן כנראה שזה כן מוגדר כסטנדרט בווינדוז

אולי פתרתי

הוספתי את הפקודה midiInStart ועכשיו כן נדמה לי אני יכול לתפוס MIM_DATA MESSAGES בעצם זה כל הזמן נשלח לי אםםםם?? אז תודה בכל אופן

למעלה