Microsoft MIS שאלה + התלבטות

Guys33

New member
Microsoft MIS שאלה + התלבטות

יש צורך בארגון שלי להטמיע MIS אני מחפש קצת פידבקים איך זה עובד ומה צריך בשביל שזה יעבוד טוב ההתלבטות שלי היא כזו יש לי שני שרתי Exchange 2000 עובדים דרך VPN באותו Domain שנהיים AD יש לי עוד שרת אחד שהוא AD השרת בארץ הוא (נא לא לצעוק עלי קבלתי מצב נתון) AD Controller ראשי אופציה 1. להוסיף שרת MIS 2001 נפרד ב DMZ ואז נחסך ממני הצורך ברישיון CAL חדשים. אופציה 2. לעשות שדירוג רק לשרת בארץ 2003 ואז יש צורך ב CAL חדשים ואולי גם לשדרוג של כל הרשת ל 2003 וזה כבר פרויקט יקר. אופציה 3. לעשות שדירוג רק של השרת בארץ ל 2003 ולהשאיר את הרשת כמו שהיא אשמח לקבל המלצות תודה גיא

antidot

New member
------>

בא נראה אם הבנתי נכון... 2 אתרים מרוחקים שמחוברים בVPN שלושה DC-ים עם W2K כאשר שנים מהם מריצים E2K (יש E2K בכל אתר) מה המטרה של הטמעת MIS ? כעקרון, ניתן להריץ E2K3 בforest של 2K ואף על W2K, כך שהשידרוג היחיד הוא של Exchange.

Guys33

New member
תשובות ..

תיארת יפה מאוד את הרשת שלנו אנחנו רוצים להטמיע MIS בכדי לסנכרון Outlook למכשרי Imate המריצים Pockte PC 2003 עם Outlook mobile עם קו יעודי מאורנ'ג שרות שנקרא AFN לצערי אין למכשרים האלו תמיכה של Checkpoint לכן זו הדרך שנבחרה אשמח לדעת מנסיון האם זה כדאי

למעלה