micro SD - צורך יותר כוח?

• פותח הנושא דש1
  • פורסם בתאריך

דש1

New member
micro SD - צורך יותר כוח?

האם יכול להיות שהכנסת כרטיס הרחבה מסוג micro SD צורך יותר כוח ועל כן גורם לגמר מהיר יותר של הסוללה במכשיר MP3?

יאיר B

New member
זה אמור להיות זניח מבחינת שימוש בסוללה.

כמה זמן פחות היא מחזיקה לך (אם אתה עם כרטיס ובלי כרטיס, אבל תבדוק באותם תנאים בדיוק - אותם אוזניות, אותה עוצמת קול, לא לגעת בנגן שלא יפעיל את המסך, אותם קבצים בדיוק).

דש1

New member
תודה על תשובתך. להלן המשך.

אני משתמש ב Sansa View- מכשיר מדהים. לרוב אני משתמש בו באוטו. עד שהוספתי את ה Micro SD הייתי טוען את ה SANSA פעם בשבוע. כעת לאחר הטענה הוא מחזיק לי יומיים באותו סדר גודל של האזנה. אני מעריך סה"כ 2-3 שעות האזנה - זה בערך עשירית ממה שצריך להיות! כמובן שיכול להיות שקרה משהו אחר לכן אני מנסה לבודד את הבעייה כעת. אני טוען היום את המכשיר והסרתי את ה MICROSD ונראה האם ישפיע.

יאיר B

New member
זה מוזר. זה סה"כ כרטיס זיכרון. זה לא כזה דבר

רציני (בעיקרון מה שצורך הכי הרבה חשמל זה תאורת המסך). לא יודע מה להגיד לך (אולי יש בעיה עם הנגן/כל הסדרה? מקווה מאוד שלא, זה אכן יופי של נגן, אבל לא היה אצלי מספיק זמן כדי לבדוק את נושא הכרטיס).

stardust19

New member
פתחנו כבר דיון כזה בעבר לפני שבועיים או יותר

והגענו למסקנה שלא משפיע. כמו כן קצת חפרתי על הענין באינטרנט ואין הבדל עם כרטיס או בלי. יכול להיות ויש פגם מסוים במכשיר של הבחור... מוזר הענין. מבחינה טכנית אין הבדל בצריכה מוגברת של הזרם בשימוש עם הכרטיס.

stardust19

New member
באמת שווה שיפנה לחנות שממנה רכש את המכשיר

וידרוש הסבר על התופעה. אני כמובן אשמח לשמוע את ההסבר

למעלה