michley duble stitch

תותיער

New member
michley duble stitch

שלום רב
אני חובבנית מתחילה שעוד לא ניסתה מעולם.. קבלתי מחברה מכונת תפירה מישלי תפר כפול (השם הרשמי בכותרת ההודעה שלי
) ללא ספר הוראות חיפוש בגוגל לא הביא לתוצאות מועילות אשמח אם מישהו/י יכול/ה למצוא לי קישור עם הוראות שימוש במכונה זו. מכיוון שאין לי מושג איך משתמשים בכלל, בשום מכונה, אשמח להוראות מפורטות או למניואל הרשמי. תודה רבה מראש שבוע טוב תותי.

שש שבע

New member
לאף אחד אין את הוראות ההפעלה של מכונה

בראש אבל כל תופרת מומחית יכולה לתפעל כל מכונה בעזרת הגיון . ולכן אנא בטובך, צרפי תמונה של המכונה מכל הזויות, ואנחנו נשמח להסביר לך את דרך ההשחלה.ואת ההפעלה. אל תשכחי לצלם את החלק התחתון פתוח. וכן את שאר חלקי המכונה המצוריפים, רגליות וכו'. עד אז... נחכה בסבלנות

תותיער

New member
תודה:) אין לי מצלמה אבל ההודעה הבאה

מכילה את התמונה הרלוונטית. תודה לתומריקוש על התמונה

תותיער

New member
כן זו בדיוק זו../images/Emo9.gif

בשום מקום אין הוראות הפעלה
אם אתה מוכן, אשמח לשמוע איך בדיוק מכניסים את החוטים שם...לא מצאתי תא קטן שנפתח מלמטה כמו שראיתי בהסרים על מכונות "גדולות" ופחות "צעצוע"יות ואין לי בעיה בכלל שהיא חצי צעצוע,
נראה לי שכדי להחליט אם אני אוהבת לתפור או לא, זה בהחלט מספיק.
תודה

שש שבע

New member
היא לא "חצי צעצוע" אלא צעצוע שלם

והתפר שלה הוא שניר בלי חוט מלמטה, ונפרם כמו בסריגה... חבל על המאמץ, על שכאלה נאמר "שונא מתנות יחיה"

תותיער

New member
חבל

רק שאת כ"כ לא נעימה בטון גם בהודעתך הקודמת וגם כאן. כנראה שאין אצלכם מקום לאורחים מזדמנים. ותודה לך תומריקוש על הכוונות הטובות. שיהיה שבוע נפלא לכולם

הטון היבש של שש התייחס לאיכות של מכונת התפירה

, ולא אליך. לו אני הייתי מגיבה ראשונה, כנראה שהייתי כותבת בטון חמור הרבה יותר. מה שמרגיז את שתינו (תרשי לי, שש?) הוא היחס המזלזל של היצרנים, שמרשים לעצמם לקרוא למוצר הזה מכונת תפירה. איכות העבודה של המוצרים האלה היא כל כך נמוכה, שצריך מיומנויות גבוהות במיוחד כדי להגיע איתן לתוצאות סבירות. מפני שמחירן נמוך כל כך, תופרות חובבות רבות קונות אותן, מתאכזבות שהן לא מצליחות להפיק מהן מוצרים סבירים, ומתרחקות מתפירה לעד. מאחר שאני, וכך כנראה גם שש, הייתי רוצה לראות כמה שיותר אנשים נהנים מהאומנות הנזנחת של התפירה, מצער אותי לראות עוד ועוד אנשים נופלים בפח הזול של צעצועי החמישים-עד-מאתיים-חמישים-ש"ח-עם מחט, שמדמים את עצמם למכונות תפירה. אלה, ורק אלה (כנראה) היו הרגשות שעמדו מאחורי התשובה של שש. את מוזמנת לשאול כל מה שתרצי, ותעני בשמחה וברוחב לב, אבל אי אפשר לתפור כלום אמיתי עם ה"מכונה" שלך. ואל תכעסי על שש, בבקשה.

את רואה, רות?

בדיוק לזה מתכוונים שמדברים על האווירה שכאן וזו אחת חדשה שרק רוצה לשאול

ayala26

New member
זה לא צעצוע אבל זו גם לא מכונה לתפירה

זו מכונה שמיועדת כמו בתיאור המוצר שתומר צירף לתיקונים של מכפלות ולא לתפירה של מוצר שלם מהתחלה עד סופו. בשביל לדעת אם את אוהבת לתפור לא צריך מכונת תפירה
כשאני ידעת פשוט "קפצתי למים" וקניתי מכונת תפירה לפני שידעתי מה יהיו טיבו ואורכו של התחביב הזה וקניתי מכונה פשוטה (מסוג טויוטה אבל חדשה מהחנות משהו כמו 250 יורו כשמוכר אחר, לא זה שקניתי אצלו אמר לי פעם "פחות מ-200 יורו זו לא מכונת תפירה
)) ולדעתי האישית עדיף מכונה שאפשר באמת להתנסות בה מאשר להתעצבן שהיא לא באמת תופרת ועל סמך התנסויות מתסכלות להחליט שזה לא בשבילך... המכונה בקישור לא מיועדת לתפירה. כשלא מבלבלים אותה עם מכונת תפירה ודבקים במטרות שלשמם היא נועדה אז היא מתנה נחמדה מאוד למי שלא תופרת.

הבעיה

היא שאם את לומדת על מכונה שכל הזמן נתקעת לך ולא מתמודדת עם בדים, והתפר שלה הוא ללא חוט תחתון ולכן נפרדם ולכן גם לא מלמד אותך איך משתמשים במכונה תפירה באמת, זה שבמקום לחבב עליך את התפירה זה ישניא עליך את התפירה. אני פרקתיאת המחט מהמכונה הזו וגזרתי את חוטי החשמל מבפנים כדי שלא יהיה חשש ותרמתי אותה לגן ילדים כצעצוע מעולה, אגב יותר זול מלקנות 'מכונת תפירה צעצוע' בחנות צעצועים. והיום כשיש לי ילד אני מחפשת משהו שרוצה להפטר ממשהו כזה כדי שיהיה לו גם. אין צורך לקנות מכונת תפירה ב 200 יורו, יש טכנים שמשפצים מכונות תפירה ישנות וטובות ומוכרים אותם הכל מ 500 שח', ויהיו מוכנים גם לשדרג לך אותה עם הזמן. המלצה של מנוסות היא שתנסי לשאול אולי מכונה אחרת או לקנות לך אחת זולה אבל אמתית כזו שתדרבן אותך לתפור. במכונה הקטנה שלך מהירותהתפירה ביד גבוהה יותר מאשר במכונה. שיהיה בהצלחה

ayala26

New member
לי אין כזאת כמו בקישורים

הטויוטה שאני קניתי היא מכונת תפירה באמת עם חוט עליון ותחתון וכל התכים הבסיסיים ועוד כמה אקסטרה. היא כיום בסדר גודל מחירים של הזינגר החדשות. ובקשר למחיר של 200 יורו, הכוונה כמובן לחדשות. ברור שמשומשות הן זולות יותר אבל המחיר שלהן בהתחלה לא היה כשל מכונות לתיקוני מכפלת.

למעלה