Michelle Branch Is Cool With Avril

dun16

New member
Michelle Branch Is Cool With Avril

Is there room enough for young females trying to make music?(9/7/2003) Michelle Branch says yes. The "Are You Happy Now" singer tells dotmusic.com that contrary to reports, she has no beef with Avril Lavigne. Branch says, "You know, we are friends. I called her when her record came out and told her I loved it. She's really a sweet girl and it'll be interesting to see which path her career takes especially now she's working on her second album and I'm on my third." She adds, "It'll be interesting to see how we all turn out." Lavigne gave an interview in February in which she said that Branch looks like another pop star, Vanessa Carlton. "They both look alike. It's weird actually," said Lavigne. Branch has sold more than 180,000 of latest album Hotel Paper during its first two weeks on the shelf, and 2001's Spirit Room has sold more than 1.8 million copies since its release. Lavigne's Let Go has shipped more than 5.5 million in its first year of release.

dun16

New member
מישל../images/Emo99.gif אווריל../images/Emo67.gif

אווריל טיפשה... מישל וונסה לא דומות...! אולי רק בזה ששתיהן מאוד מוכשרות ומחברות את השירים שלהן בעצמן ומנגנות...
מישל חמודה שהיא מפרגנת...

OrdinaryDay

New member
משום מה כולם אומרים שהן דומות../images/Emo4.gif

אבל אני פשוט לא רואה את זה! הן נראות ממש שונה אחת מהשניה! וגם סגנון המוזיקה שלהם בכלל שונה. אני חושבת שזה פשוט בורות מי שמשווה את שניהן, גם אם זה במראה וגם אם זה במוזיקה. פשוט בורות!

Sweet Misery

New member
אבריל לא יכולה להיות נחמדה.

וזה הורג אותי. היא חייבת להיות ביקורתית בשביל לעשות לעצמה תדמית. דה מגעיל.

dun16

New member
ראסמיון! ../images/Emo19.gif

היייי... את צודקת! אווריל סתם פקצה... כאילו שהיא באמת לא מבדילה בין ונסה למישל... היא סתם משחקת אותה קולית מאאאגניבה כזאת סקייטרית עם כל העניבות וכל הבולשיט שלה... לא מגיע לה כל הפירגון שמישל נתנה לה.... יש שמתבלבלים בין מישל וונסה.... אחותי אמרה לי כזה לפני כמה זמן:"תפסיקי לשמוע מישל זה יצא מכל החורים"! וזו הייתה בפעם הזאת בכלל ונסה.. חחחחחח... הן לא דומות.... רק בשביל כאלה שלא ממש מכירים מי זאת כל אחת.... אבל אווריל סתם טיפשה... אהבתי אותה לפני כמה זמן אבל עכשיו שאני רואה קליפ שלה או משהו אני מעבירה, כאילו, לא בתור מחאה או משהו כזה.. חחחחח... אני פשוט לא אוהבת אותה ואת המוזיקה שלה יותר... השירים שלה כבר מאוסים בעיניי... או משהו כזה...
אני עושה קעקעוע בחופש הגדול שנה הבאה!
(עד שאמא שלי תשנה שוב את דעתה... חחחחחחח)

AndreaCorr ©

New member
כל הכבוד למישל על הפירגון!!

ואני לא מבינה מה הבעיה של אווריל לפרגן. זה ממש מגעיל.. חוץ מזה, אני בכלל לא מבינה את התחרותיות ביניהן. כל אחת עושה את המוזיקה שלה, וזהו.

Sweet Misery

New member
אאאמן. ../images/Emo45.gif

אין לי בעיה עם אבריל (טוב, עם אבריל כן, עם המוסיקה שלה לא). אבל שתוריד פרופיל.
או משהו.

למעלה