michelle branch awards

michelle branch awards

הפורום יבש.......אז זהו שלא!!!!!!! אתם מצביעים !!! הוידיאו הכי טוב: goodbye to you are you happy now? breath everywhere all you wanted the game of love השיר הכי טוב: find your way back goodbye to you all you wanted drespretly tuesday morning ההופעה הכי טובה: all you wanted - TRL the game of love - TRL everywhere - TRL are you happy now? - TRL find your way back - AOL Breath - AOL האלבום הכי טוב: hotel paper The spirit room Broken Braclet הדואט הכי טוב: Michelle Feat Santana Michelle Feat Justincase Michelle Feat Hanson Michelle feat Jessica harp הגיטרה הכי טובה: גיבסון אקוסטית בלאק ביוטי טיילור תצביעו!!!

Dreaming Soul

New member
אני ראשונה!

אז ככה.. הוידאו הכי טוב: Breathe השיר הכי טוב: All You Wanted (החלטה קשה) ההופעה הכי טובה: לצערי לא ראיתי את ההופעות האלה, אבל עכשיו שאני יודעת עליהם אני אחפש אותם. האלבום הכי טוב: Hotel Paper הדואט הכי טוב: Michelle Feat Santana הגיטרה הכי טובה: אני לא מומחית ולא שמעתי את כל הגיטרות, אבל אקוסטית היא ממש טובה...

White Stripe

New member
מצביעהההההההה../images/Emo41.gif

הוידאו הכי טוב: Everywhere
השיר הכי טוב (אויש זה קשה): All You Wanted
ההופעה הכי טובה: TRL - Are You Happy Now
האלבום הכי טוב: אין על The Spirit Room אנשים! פשוט אין!
הדואט הכי טוב (איפה שריל קרואו..?): Santana feat. Michelle Branch (ככה זה צריך להיכתב..)
הגיטרה הכי טובה: לא חשוב כמה ישכללו - אקוסטית זה הכי, אחי! ועכשיו משו שרציתי לציין: לא יודעת מה בחרתם עוד לא קראתי אבל אני חושבת שהרוב יבחרו בכל קטגוריה במשהו החדש.. אז אנשים.. זה נכון שחדש זה מרענן וטוב וישן זה כבר חרוש אבל בהתייחסות אובייקטיבית בחרתי מה שבחרתי :)

Scoob¥ Doo1

New member
גם אניייייייייייייייי ../images/Emo41.gif

הוידאו הכי טוב: Everywhere
השיר הכי טוב: All You Wanted
ההופעה הכי טובה: ראיתי רק את של אל יו וונטד
האלבום הכי טוב: ללא ספק - The Spirit Room
הדואט הכי טוב: עם סנטנה
הגיטרה הכי טובה: אממ אין אותה ברשימה, אבל - חשמלית

AndreaCorr ©

New member
רעיון נחמד ../images/Emo9.gif

הוידיאו הכי טוב: everywhere השיר הכי טוב: goodbye to you ההופעה הכי טובה: everywhere - TRL האלבום הכי טוב: hotel paper הדואט הכי טוב: Michelle Feat Santana הגיטרה הכי טובה: טיילור

Sweet Misery

New member
המפ.

הקליפ הכי טוב: Goodbye to You השיר הכי טוב: Tuesday Morning ההופעה הכי טובה: - האלבום הכי טוב: Hotel Paper הדואט הכי טוב: Michelle feat Jessica Harp הגיטרה הכי טובה: טיילור חבל שאין יותר מבחר בחלק מהקטגוריות.

OrdinaryDay

New member
Me too../images/Emo12.gif

הוידיאו הכי טוב-ALL YOU WANTED השיר הכי טוב-אממ... drespretly (הגירסה האקוסטית) ההופעה הכי טובה-are you happy now? האלבום הכי טוב-The spirit room הדואט הכי טוב-Michelle Feat Santana הגיטרה הכי טובה-אקוסטית

תוצאות!!!!!

הוידיאו הכי טוב: EVERYWHERE השיר הכי טוב: all you wanted ההופעה הטובה ביותר : are you happy now TRL האלבום הכי טוב: hotel paper הדואט הכי טוב: Michelle Feat Santana הגיטרה הכי טובה : אקוסטית (למרות שמישל אוהבת טיילור)

White Stripe

New member
ישששששששששששש!

הכל יצא בול כמו שרציתי ואז שקראתי שהאלבום שנבחר זה הוטל פייפר התבאסתי אני יותר אוהבת את דה ספיריט ואז ראיתי תיקו ואני מאושרת שניהם מעולים

למעלה