michelin pilot power pure 2ct

gilbmx

New member
michelin pilot power pure 2ct

באמת שהייתי נעול על ה diablo. אבל אז ראיתי את אלה והחלטתי שרע זה לא יהיה.
אין לי מספיק נסיון עם הצמיגים האלו או עם אחרים בשביל לתת סקירה טובה, אבל התרשמות יש.

צמיגים קודמים - IRC MB67 המקוריים (שהחזיקו 26.5K ויכלו לתת עוד קצת)
בינתיים - כ 800 ק"מ על הצמיגים כולל מסלול מאולתר אחד ונסיעה לרמת רזיאל בירושלים.

בהתחלה הייתה תחושה מוזרה בהטיות - זה אולי הסיליקן ואולי הידיעה שמדובר ב 2 סוגי גומי שונים. התחוה הזו התעמעמה מהר מאד. הצמיג נותן הרגשה של "יש לך עוד" בהטייה. עם הרכיבה שלי באמת יש לו. אני הגעתי עד ל 85 - 90 % מהכיסוי שלו/

בלימות - באופי הרכיבה שלי אין הרבה בלימות חזקות כך שאין לי חיווי ממשי בנקודה הזו.

החלקות על מעבי חצייה - אותו הדבר כמו בקודם.

קישור

rusti james

New member

תודה על השיתוף

צמיג מעניין מאין כמוהו - בהחלט הסט הבא שלי על הקטנוע.

rusti james

New member
it`s all about the

מצטרף ל
שלך {
}
אם כי לפי מצב העו"ש לא סביר שזה יקרה בקרוב...

בינתיים אני ממשיך בתוכנית המקורית - למשוך עם הB&W לפחות עד 100K

אבל לא הייתי מתנגד לאיזה ק.ט.מ. דיוק 200 למשל

orgeva

New member
רוכב עם אותו צמיג,95% עירוני,לא צמיג מציאה.

על אספלט עירוני מצוי (חלק) וסימוני כביש,האחיזה לא יותר טובה מכל צמיג פשוט (מקסיס או סאבא).

על אספלט מחוספ שסלול היטב ונקי מסימונים האחיזה טובה,אבל גם צמיגים של 250 ש"ח אוחזים על אספלט טוב.

בקרוב אבדוק אותו על רטוב (למרות שאני משער שלא משהו)

יתכן שמחוץ לעיר באמת אפשר לנצל את הפוטנציאל של הדגם הנ"ל.
בערך 6K ק"מ,מתחילים לראות מעט סימני שחיקה בחלק הרך.

ממליץ לך לנסות בעתיד את המצלר feelfree,כרגע אני עם קדמי,צמיג מצוין (בעבר גם היה לי אחורי,נהנתי ממנו יותר מהמצלר הנוכחי).

פעם הבאה אני מתכוון לבדוק את הדיאבלו.

gilbmx

New member
בלי להגיע לקצה המעטפת קשה למדוד

מענייין אותי - מה גורם לך להמליץ על ה feelfree ?

אני יכול להגיד שה IRC שהיו לי היו קשים כמו צינורות השקייה ועדיין לא הייתה לי בעייה בטח שבעיר וגם מחוץ לעיר. עם המישלן אני מרגיש קצת יותר "דבוק".
בתור דוגמא את הסיבוב כניסה החדש לחולון מכביש 4 צפון לדרום - אחרי החלפת הצמיגים לקחתי את הפנייה ב כ5 קמ"ש יותר והתחושה הייתה שאני יכול להוסיף עוד בלי לחשוש. יכול מאד להיות שהסיבה היא שחזרתי מירושלים ולא חזרתי מראשון לכן - הגוף מתורגל יותר, אבל זה ההרגשה.

orgeva

New member
אתה נותן דוגמאות של כבישים טובים

בינעירוניים. אני מדבר על נסיעה עירונית נטו ואני מצאתי את הפיור כפחות טובים ביחס למצלר

morphy1

New member
אני קניתי עכשיו את הפירלים המדוברים

דיאבלו בהמלצת המוסך שלי הוא אומר שהמשלין והדיאבלו שניהם ברמה הכי גבוהה כמו להשוות בין במו למרצדס .
אפרפו צמיגים מוסך אחר ניסה לדחוף לי צמיג מ2009 וצמיג כאילו חדש (נראה לי ירד מקטנוע חדש שעבר תאונה אבל מציג אותו כחדש לגמרי) מזל שאני קצת מבין ולא אוכל את הלוקשים שלהם
עד עכשיו הפירלים מרגישים ממש טוב בנסיעה עירונית

למעלה