מי זאת המרגרט הזאת שממשמשת אותה?
את אמורה לזכור אותה מ-"הנותרים"
לאיזה בית בהוגוורטס הייתם מתמיינים? טוב תקשיבי, לא התכוונתי לענות שאלות ההזויות שלך. למעשה, התכוונתי להמציא שאלות משלי ולענות עליהן במקום לאות מחאה על השימוש הפסול בבינה מלאכותית. אבל לא ישנתי אתמול וסביר להניח שגם לא אשן היום אז אין לי כוח להתחכם.
היא מופיעה בקליפ כמה פעמים. אולי את לא מזהה אותה כי היא ממש צעירה שם.
בקטעים של ההופעה על הבמה, כשבראד שר יש לידו שתי בלונדיניות, אחת זו טיילור והשניה זו קלי פיקלר (יוצאת אמריקן איידול עונה 5). [שתיהן היו מופעי החימום של בראד בטור של אותה שנה.] ובסוף כשג׳ייסון אלכסנדר (ג׳ורג׳, בשבילך) מפנטז שהוא בראד על הבמה, רואים את טיילור ליותר משניה.
וואלה נכון. איזה מוזר לראות אותה לפני שהיא הייתה מפורסמת
כתבתי ללונה הוא כבל אותם בחוזים דרקוניים והעביד אותם בפרך בתור להקה, הוא הנבל שלהם.

הסטייל של העשור הזה הוא מוזר. למשל איך זה שMullet חזר לאופנה אחרי איזה 30 שנה?
זה חזר?

למה אנשים מחזירים לאופנה דברים מכוערים?!
כשאת קוראת לי בשמי המלא אני מרגיש שאני בצרות
אז כפי שכבר קבענו את אכן סלית'רין, ואל תאמיני לחירטוט של הצ'ט, הוא פשוט מתוכנת להיות מנומס ולהגיד דברים חיוביים.
סלית'רין = הרעים.
אוף לונה את עושה לי פומו עם כל ההארי פוטר הזה. ראית גם את הסרטים או רק קראת את הספרים?
ונועם טור החתיך (שכן הייתי צריך להכנס לויקיפדיה כדי למצוא את השם שלו)(מסתבר שהוא היה בן זוג של קרן פלס)
מה זה "מסתבר". זה איך שהייתי קוראת לו פעם (החתיך ההוא שמשום מה התחתן עם קרן פלס) למרות שגם ידעתי שהוא היה בעונה 1 של הישרדות, אבל דווקא אז לא ראיתי, התחלתי משום מה לראות באופן ממש הדוק מעונת ה-VIP הראשונה (שהייתה דווקא דיי טובה, גם לא עשו שכל פרק הוא משימה, וגם הביאו אנשים שבאמת נחשבים vip - כמו אושרי כהן ואנה אהרונוב).
אבל לעונה 3 כבר לא יכלתי להכנס. הפרקים של זה פשוט יותר מידי ארוכים. ויש יותר מידי פרקים. בכל עונה של השרדות הישראלית יש כמעט 40 פרקים (באמריקאית יש פחות מחצי) וכל פרק הוא איזה שעה וחצי אפילו בלי פרסומות (ואם אתה אובדני ומנסה לראות עם פרסומות כי אתה רוצה לדבר על זה מחר בעבודה אז זה בכלל סיוט).
העונות האחרונות (חוץ מהאחרונה אחרונה שלא ראיתי) היו ממש נוראיות, בעצם זה התחיל להיות נורא כשבאיזשהו שלב הם ממש עשו שכל פרק זה משימה (אני חושבת שזאת העונה שצולמה ב-2020, כי היה את הקורונה ואז הם ממש מרחו את הפרקים), אבל בעונה לפני זה זכור לי הדחה פעם כל שני פרקים שזה איכשהו סביר לפורמט ישראלי. כמובן שבאמריקאי זה הדחה כל פרק, אבל האמריקאי הרבה יותר טוב מהישראלי, זה ברור.
האמת שהעונה האחרונה שראיתי בישראלי עלתה לי שאלה שאולי היא קצת פילוסופית-
בעיקרון מי שבוחר את המנצח אלו המושבעים. מי אלו המושבעים? כל מי שהודח החל ממחצית העונה כששני השבטים מתחברים לשבט אחד. באמריקאי זה תמיד היה ככה, וזה שונה לגמרי כי זה לא מהצבעות קהל (בד"כ יש פרס לחביב הקהל ואז יש מצבעות מהבית, אבל זה לא הפרס הגדול). בגירסה הישראלית הרבה פעמים רצו להכניס גם הצבעות מהקהל למשחק ממש, אז נתנו להדיח מישהו בגמר, ואז המושבעים היו מצביעים וזה היה שנה אחרי שהתוכנית הסתיימה והמושבעים יכלו לראות את כל העונה וגם להירגע במשך שנה. זה תמיד גורם להצבעות ממש שונות מאיך שצריך להצביע- שזה על האי בפרק האחרון שיש את מי שהגיעו לגמר (בד"כ או זוג או שלישייה), והמושבעים שואלים אותם שאלות, ואז הם מצביעים, והגמר הוא בשידור חי, אבל רק אז מגלים למי הם הצביעו על האי, לפני שהם ראו את כל העונה בטלוויזיה או שהיה להם זמן לשנות את הבחירה שלהם בגלל שאחד מהמתמודדים הפסיק לדבר איתם והיה להם זמן. (שזה כמובן הופך את זה למשחק אחר לגמרי).
אבל ברוב העונות גם הישראליות שראיתי, הם גם עשו את הקטע הזה עם ההצבעות במועצה האחרונה, ואז לייב שבו מגלים מי הצביע למי (הקהל רואה את הלייב מייד אחרי שהוא מסיים את העונה, אבל בשביל המתמודדים עוברת משהו כמו שנה מאז הצילומים).
משהו מעניין שסטטיסטית בכל העונה הישראליות שראיתי, בד"כ מי שזכה בגמר זה מי שפחות שנאו אותו המושבעים- כלומר האחד מאלו שהגיע שנחשב כאחד שפחות הוביל מהלכים ופחות היה בבריתות חזקות לאורך העונה, אלא תמיד איכשהו היה מעין גלגל 4/5 להצבעות כזה. ראיתי כמה מהעונות של האמריקאית (אבל ממש מעט, יש להם איזה 30 עונות). אני זוכרת שבעונה האחרונה הישראלית שראיתי בקטע שהמושבעים שואלים את מי שנשאר בגמר שאלות כדי להחליט למי להצביע לניצחון, הרבה פעמים אנשים לא רוצים להצביע לכאלה ש"בגדו בהם". והאלה שנחשבו יותר דומיננטים והובילו יותר מהלכים הם לרוב אלו שיותר כועסים עליהם, אבל הטיעון שלהם חזרה זה תמיד- "אתה דווקא צריך לבחור בי אם הצלחתי להדיח אותך בלי שתדע, כי זה חלק מהמשחק, זה מראה שאני אסתרטג יותר טוב", והם מוסיפים שבאמריקאית תמיד זוכים אלו שהכי הרבה כועסים עליהם ואלו שבגדו הכי הרבה כי אנשים מצביעים לפי "מי הכי טוב במשחק), אני לא בטוחה אם זה נכון כי כמו שאמרתי ראיתי מעט מדי עונות של האמריקאי כדי לזהות לפי מה המושבעים שם בד"כ בוחרים. אבל זה גרם לי לחשוב על משהו מעניין- למה שהמושבעים לא יצביעו למי שהם הכי שונאים. הרי אין חוקים לגבי למי הם צריכים להצביע? כלומר אף אחד לא אומר להם- תצביעו לשחקן ששיחק את המשחק הכי טוב, אלא פשוט תצביעו למי שאתם רוצים ממי שהגיע לגמר, אז אולי בעצם האסטרטגיה הכי טובה, אם משחקים בהישרדות ישראל זה דווקא לא להיות ה"אסטרטג הכי טוב" וזה שעושה את רוב המהלכים, אלא באמת להגיע לגמר בתור סוג של "זה שהגיע בטעות כזה, לא ממש בגד באף אחד והיה לרוב לא בברית כך שרוב המושבעים לא ממש שונאים אותו כשהוא הצביע להם? (השאלה הזאת זה כמבון אם מנקים את כל השטויות שההפקה בישראל עושה (והיא עושה) כדי להשאיר אנשים שהם רוצים יותר זמן וכו', ומתייחסת כאילו מראים לנו גירסה "טהורה" של הפורמט.
וכן, זה לחלוטין הזוי בטירוף שהסדרה הזאת עדיין משודרת ומצולמת גם במצב הקיים שלנו.
אבל תכלס זה תמיד היה הזוי שהדבר הזה קיים (גם האמריקאי) כשיש בעולם אנשים שבאמת רעבים ללחם, ואנשים שחיים בתנאי עבדות ועוד כל מיני דברים.
כמובן שב-"תרגיע" הייתה סצנה שבה ניצול שואה ומישהו שהיה בתוכנית הישרדות רבים על מי נחשב שורד או משהו: