Michael Bloomfield + Al Kooper + Steve Stills

sixkiller2003

New member
Michael Bloomfield + Al Kooper + Steve Stills

Super Session מ 1968... כמה טוב הם יכולים להוציא ביחד.. תענוג לאוזניים..

Investigations

New member
אלבום נפלא!

במיוחד האינסטרומנטליים, אווירת בלוז מחשמלת! אחד המאסטרפיסס, פשוט מופת!

Celluloid Hero

New member
נשמע כמו אלבום לרוחי

גם מהדוגמיות באמזון, אבל עושה רושם שלא יהיה פשוט למצוא אותו במחיר סביר וחבל. אם אתם מכירים עוד פנינות שכאלו מבית היוצר של אל קופר אני אשמח לשמוע עליהם. (יש לי את הדיסק הראשון של blood sweat and tears שם הוא פשוט ענק, אבל עושה רושם שאחריו הוא די נעלם מהמפה בתור יוצר).

AeroTom

New member
למה לא?

הוא נמצא כמעט בכל חנות מוזיקה בישראל (אפילו ברשתות הגדולות לפעמים) ובמחיר של 40-50 ש"ח בדרך כלל. לפחות בחנויות של מרכז ת"א (דיסק סנטר, האוזן, קצת אחרת...). גש לחנות הקרובה לביתך ורכוש עותק של האלבום, כי זה אלבום לרוח כל אחד שנמצא פה בסביבת הפורום הזה כנראה
אחלה של הקלטות משלושת המוזיקאים האלה וסוג של אלבום חובה גם בכל בית.

Celluloid Hero

New member
אני רץ לקנות../images/Emo13.gif

ההשערה שלי הסתמכה רק על העובדה שאי אפשר לקנות אותו חדש באמזון (בד"כ זה קורה עם דיסקים שהם out of print), אני שמח לשמוע שטעיתי.

AeroTom

New member
כנראה שלא חיפשת טוב ../images/Emo13.gif

כי בהחלט אפשר לרכוש אותו חדש באמזון. אבל בכל מקרה, לא צריך לחכות ולשלם משלוח. קנה אותו בארץ באחת החנויות שציינתי.

melancholy man

New member
ממש לא נעלם

קודם כל, לפני BS&T ולפני בלומפילד קופר וסטילס, קופר היה חבר בלהקה לא הכי מצליחה אבל מאוד מוצלחת בשם הבלוז פרוג'קט, שאלבומם השני Blues Project -Projections הוא אחד היותר טובים שאני מכיר, ומשלב בצורה יוצאת מהכלל בלוז ופסיכדליה, אומנם זה הרבה פחות אלבוםפ של קופר מ BS&T או מהאלבום עם בלומפילד וסטילס, אבל זה לא פחות מאלבום מופת. קופר ובלומפילד, שיתפו פעולה גם בהופעות חיות, לי יש את Live Adventures of Al Kooper & Mike Bloomfield, שהוא אלבום ההמשך המושלם ל Super Session קרירת הסולו של קופר משנות השבעים ואילך בהחלט שווה התיחסות רצינית ונפרדת, שני הטובים שבאלבומיו, לפחות לדעתי הם אלבום הבכורה: I Stand Alone ומה שהוא אולי הטוב שבאלבומיו New York City (You're a Woman), שרק שיר הנושא הקסום שלו שווה מחיר של דיסק שלם.

Celluloid Hero

New member
הזכרת לי נשכחות

את ה blues project אני מכיר ואוהב, אני חושב שיצא לי לשמוע עליהם לראשונה לפני 6 או 7 שנים כשראיתי איזה סדרת טלוויזיה על התפתחות הרוק (מאותן סדרות שהיו מראים בערוץ 33 באופן מחזורי בסופי שבוע) ובדיוק היה פרק על התפתחות הבלוז רוק. הם קיבלו התייחסות די נרחבת כאחת מחלוצי הז'אנר (עד כמה שזכור לי הם נחשבו לממש להקת מחתרת בזמנו) לצד להקות כמו קרים והיראדברידז (שגם אליהן נחשפתי לראשונה בזכות התוכנית הזו). לגבי אל קופר- אני מזהה חור בהשכלה שאני אצטרך לסתום בשלב מסויים ואני חושב שאני אתחיל בכך שאני אשיג את האלבום שהשרשור הזה פתח בו.

למעלה