mgs2

eliran king

New member
mgs2

METAL GEAR SOLUD 2 sons of luberty עשיתי ניו גים את האפשרות האחרונה רמה נורמל. אני אם הבחור הבלונדיני הגעתי לקטע ש"סניק" בוגד בי ואני ערום אין לי כלום לא נשקים ולא מכשירים שיעזרו לי . מה אני עושה ולאן אני הולך עד עכשו הגעתי למקום ששורץ בחילים וכל מה שהצלחתי למצוא זה "box5" לאן אני הולך אנא פרטו ונמקו תשובתכם תודהתענו לי בפורם

Tenchi

New member
מה הבעיה?

תנסה לא להתפס, דבר ראשון. אם תמשיך ישר ותתחמק מאויבים תמצא ration אם אני לא טועה. בכל מקרה, תעלה לקומה העליונה ולך ימינה. אתה תגיע למסדרון משונה שבסופו דלת שלא נפתחת, לך אחורה ואז סנייק פתאום יופיע שוב, ייתן לך את הבגדים והציוד והמשחק ימשיך. אלון =(^.^)=

psm

New member
התחמקות מהחיילים והשגת הציוד.../images/Emo101.gif

קודם כל, בשלב זה של המשחק אתה נמצא בתוך ARSENAL GEAR. והחיילים שם הם הקשים ביותר והמיומנים ביותר בכל המשחק, כלומר אם הם יתפסו אותך לא יהיה לך יותר מידי סיכוי. דבר ראשון תסתתר מאחורי הארגז כדי שהחייל הראשון לא ישים לב אליך. עדיף שתשתמש בקפיצה של RAIDEN לארגז השני על כדי שאותו חייל לא ישים לב. תמשיך קצת קדימה ותמצא מדרגות לקומה השנייה - תעלה עליהם ותגיע לקומה שנייה. TIP : כדאי שתלמד את המסלול של החיילים בקומה השניה ותזהר ממצלמות מעקב לא כדאי שתתפס בשלב זה. תזכור שהקולונל CAMPELL יזיין לך את השכל עם ההודעות שלו, אז על תתיחס עליהן. תשמיך עד סוף הקומה השנייה ופנה ימינה - שם תמצא מסדרון צידי. אם החיילים גילו אותך, הורידו לך חיים, אבל אתה הצלחת להימלט מהם - פנה ימינה ותמצא בסופו של המסדרון RATION. לאחר מכן המשך במעלה המסדרון. SNAKE יחכה לך שם ויתן לך את כל הציוד + בונוס שיהיה מאוד יעיל להמשך. PSM

psm

New member
|מה לעשות ב mgs2V|

קודם כל לא צריך לחשוב יותר מדי מה לעשות שם זה משחק בלי הרבה מחשבה רק אקשן טהור כעת לפתרון נכון שאתה ערום ונכון שאין לך כלום אבל זה מה שצריך לעשות יש מדרגות לקומה השנייה של המתחם מבלי לעבור אף חייל כעת שאתה למעלה יש בין חלק של קומה מעבר (לא ניתן לפספס) לך על המעברים הראשון והשני עד שתגיע לאותו חלק ראשון שעלית עליו שיש שם מצלמה וחייל וחלק מתחכי אשר עם תצמד אליו לא יראו גם וגם המצלמה וכעת שהחייל לא מסתכל אתה חייב לחצות רוב הסיכויים שהמצלמה תיתפוס אותך אך זוהי הדרך היחידה להתקדם. אחרי שתפסו אותך יש לך מין חור לנפילה למטה רוץ ונסה את הקפיצה המהירה של ריידן אם עברת יופי ואם לא הכול מהתחלה ועכשיו בהנחה שעברת האעזקה נשמעת אין לך עם מה להלחם אגם לא יותר מדי חיים ואתה חושב שזה הסוף לא נכון המשך לרוץ ישר ותהיה לך פנייה ימינה לדלת תעבור את החיילים שמנסנים לחסל אותך והגת לשם ברכות עברת את החלק הקל. כעת שאתה בתוך המסדרון שנראה שאין מה לעשות שם והכול סגור המשך ללכת מהסוף להצחלה עד שתקבל הודעה מעוזרת/חברה/בוגדת. לאחר השיחה תראה את סנייק שיחזיר לך את דבריך ומשם הדרך עוד ארוכה ומפטולת אך בלי קשיי הסברה מסויימים. תהנה מהפתרון.

למעלה