MFG בדיסק חדש...... סאמפלים ניתן לשמוע פה פול און 2006....
Z Z R u b A V e L New member 11/1/06 #4 לא לא לא רק לא פול און ../images/Emo88.gif אבל למי אכפת MFG תמיד ישארו MFG וגם אם האלבום הוא כולו פול און אני בטוח שיש להם מה לחדש לג'אנר עכשיו רק נשאר לפילטריה להוציא אלבום
לא לא לא רק לא פול און ../images/Emo88.gif אבל למי אכפת MFG תמיד ישארו MFG וגם אם האלבום הוא כולו פול און אני בטוח שיש להם מה לחדש לג'אנר עכשיו רק נשאר לפילטריה להוציא אלבום
S Sid New member 11/1/06 #5 חבל... היה עדיף שהם לא היו מוציאים אלבום חדש זה פשוט הורס את הטעם הטוב מהדיסקים הקודמים שלהם אותה נוסחה של פול און שאם הייתי שומע אותם סתם ככה הייתי חושב שזה עוד חומר של אסטריקס או אליאן פרוג'קט וכדומה...
חבל... היה עדיף שהם לא היו מוציאים אלבום חדש זה פשוט הורס את הטעם הטוב מהדיסקים הקודמים שלהם אותה נוסחה של פול און שאם הייתי שומע אותם סתם ככה הייתי חושב שזה עוד חומר של אסטריקס או אליאן פרוג'קט וכדומה...
X X Ripper New member 11/1/06 #7 הטראק הרביעי זה לא טראק של פסנג'ר? ולא נימאס להומגה מהסאונד הזה של איצטדיונים?
Z Z R u b A V e L New member 11/1/06 #10 Enlightment חושך לחושך.. עד שמצאתי.. א ו ר לא יודע מה הולך היום במסיבות בארץ אבל נראה לי שהקטע הזה יבוא טוב בשעות הדמדומים(במעבר בין הלילה ליום עוד לפני הזריחה)
Enlightment חושך לחושך.. עד שמצאתי.. א ו ר לא יודע מה הולך היום במסיבות בארץ אבל נראה לי שהקטע הזה יבוא טוב בשעות הדמדומים(במעבר בין הלילה ליום עוד לפני הזריחה)