MEZZE
היום הייתי שם פעם ראשונה, חשבתי זה מקום טיפה יותר גדול טעיתי אבל לא נורא היה אווירה ביתית ונעימה, אני הזמנתי סנדוויץ' טבחים שהגיע ב2 לחמניות נ"ג בלחמניות היה רוטב לא מוגדר אבל טעים, חביתה עם עשבי תיבול ועגבניה וליד הגיע סחוג וזיתים ירוקים. המנה הייתה טעימה חבל"ז טרפתי את זה מהר והייתי שבע...
אמא שלי הזמינה משהו הודי עם תפו"א אורז גזר ורוטב סמיך היא אמרה שזה מאוד טעים והיא לא יכלה להגמור את זה אז ביקשנו לארוז. המלצריות יודעות מה זה צליאק ור קתגידו להם שאסור גלוטן והם מבינות ויודעות מה מותר ומה אסור(וגם בתפריט מסומן הגלוטן) המלצה שלי: לכו לשם ומהר!!! לכו בחנוכה/לא משנה מתי, העיקר שתלכו זה פשוט טעים! המסעדה ממוקמת ברחוב אחד העם 51 בת"א. אח"כ הלכנתי עם אמא שלי לנטורל קייקס, הבנתי שזה בעצם פיצה סלסה, והם כבר לא זכיינים של נ"ק יותר, אז חזרנו הביתה באוטובוס ונרדמתי...Z z Z z ... אם מישהו יודע איך אפשר לפנות לנ"ק שישנו באתר שלהם את זה שכבר לא מוכרים בפיצה סלסה שיגיד לי בבקשה תודה מראש, אוֹרְיָן. (ניקדתי את השם כי הרבה אנשים לא מבינים אותו)
היום הייתי שם פעם ראשונה, חשבתי זה מקום טיפה יותר גדול טעיתי אבל לא נורא היה אווירה ביתית ונעימה, אני הזמנתי סנדוויץ' טבחים שהגיע ב2 לחמניות נ"ג בלחמניות היה רוטב לא מוגדר אבל טעים, חביתה עם עשבי תיבול ועגבניה וליד הגיע סחוג וזיתים ירוקים. המנה הייתה טעימה חבל"ז טרפתי את זה מהר והייתי שבע...