MEZZE

ZINGER777

New member
MEZZE

היום הייתי שם פעם ראשונה, חשבתי זה מקום טיפה יותר גדול טעיתי אבל לא נורא היה אווירה ביתית ונעימה, אני הזמנתי סנדוויץ' טבחים שהגיע ב2 לחמניות נ"ג בלחמניות היה רוטב לא מוגדר אבל טעים, חביתה עם עשבי תיבול ועגבניה וליד הגיע סחוג וזיתים ירוקים. המנה הייתה טעימה חבל"ז טרפתי את זה מהר והייתי שבע...:) אמא שלי הזמינה משהו הודי עם תפו"א אורז גזר ורוטב סמיך היא אמרה שזה מאוד טעים והיא לא יכלה להגמור את זה אז ביקשנו לארוז. המלצריות יודעות מה זה צליאק ור קתגידו להם שאסור גלוטן והם מבינות ויודעות מה מותר ומה אסור(וגם בתפריט מסומן הגלוטן) המלצה שלי: לכו לשם ומהר!!! לכו בחנוכה/לא משנה מתי, העיקר שתלכו זה פשוט טעים! המסעדה ממוקמת ברחוב אחד העם 51 בת"א. אח"כ הלכנתי עם אמא שלי לנטורל קייקס, הבנתי שזה בעצם פיצה סלסה, והם כבר לא זכיינים של נ"ק יותר, אז חזרנו הביתה באוטובוס ונרדמתי...Z z Z z ... אם מישהו יודע איך אפשר לפנות לנ"ק שישנו באתר שלהם את זה שכבר לא מוכרים בפיצה סלסה שיגיד לי בבקשה תודה מראש, אוֹרְיָן. (ניקדתי את השם כי הרבה אנשים לא מבינים אותו)

מית צאן

New member
פעם ראשונה ואחרונה

בפעם הראשונה והאחרונה שהייתי שם ראיתי שהם מחזיקים בצלחת הגשה יפה ומכוסה עוגות משני סוגים :עם גלוטן ובלי גלוטן, כשהערתי להם על כך שאסור להחזיק צמוד התגובה שלהם היתה מגעילה. מאז לא חזרתי לשם. חוץ מזה קראתי בפורום שהיה איזה מפגש שם והרבה יצאו עם כאב בטן.אולי הם השתנו בינתיים , אני לשם לא חוזרת!

ZINGER777

New member
אואה...

מזל שלא אכלתי עוגה... אבל הבעלים שם צליאקים בעצמם, לא? אם כן אז הם יודעים מה המשמעות של נ"ג...

מסתבר שלא

אני הייתי באותו מפגש פורום, ומעבר לכך שהאוכל היה לא טעים והמלצר היה אנטיפת ומגעיל, אכן יצאנו רובנו עם כאבי בטן. דניאלה הציצה למטבח וממה שהספיקה לראות, המטבח קטן מאוד ויש תנור אחד וספק אם יש הפרדה בין המנות. זו רעה חולה של הרבה מקומות שרוצים להגיש נ"ג, אבל לא מקפידים על ההפרדה, כנראה מחוסר מודעות. אגב, אנחנו לשלב הקינוחים לא הגענו, הכאבים היו נוראים מדי.

ZINGER777

New member
פאק

לי דווקא המלצרית הייתה נחמדה מאוד ואין לי כאבי בטן למזלי...

למחוק את המקום מרשימת הלקסיקון שלנו

גם אני הייתי באותו מפגש פורום, שבעקבותיו בטני התאמללה באופן קשה.

daniela21

New member
מקום דוחה.

כ"כ מנצלים את העובדה שמחזיקים שם לחמניות ללא גלוטן כדי להכריז על עצמם כמקום אטרקטיבי לצליאקים. אבל זה ממש לא עובד ככה. כדי להיות מקום אטרקטיבי צריך לדעת בראש ובראשונה להפריד בין המוצרים הנטולים ללא ולהיות אדיב וסובלני כלפי ציבור לקוחות שאתה מתיימר לשרת. באמת לא להיט גדול. אז קנו כמה לחמניות בחנות טבע הקרובה ומידי פעם יש גם עוגה שעומדת לצד עוגה "רגילה". אני אחרי פעמיים של כאבי בטן לא אחזור לשם. היחס היה גועלי ברמה כזו שאני אפילו נפגעתי באופן אישי. המקום עצמו (עיצוב ואווירה) פלצנית למדי והתפריט לא מי יודע מה מגוון, כנ"ל לגבי הארוחות.

למעלה