metallica collection

MrJacKasS

New member
אהא בואו תקנאו בי !!!

לי יש Ride The Lightning Master Of Puppets And Justice For All... אהא !! תקנאוווו ...!!

כמו ש"כפיריבוי" כבר אמר.....

תעלה תמונות, תוכיח שבאמתת יש לך את זה..... אם כן, אז כדי להיות בטוח, הגראג' דייז שלך הוא חמישה שירים? או שיש בו גם ת'שירי בונוס? אתה מעוניין בלמכור מהאוסף שלך?

Kfiriboy

New member
../images/Emo45.gif

frayed

New member
*

הGARAGE זה הגירסה של ה5 שירים הגירסה עם השירי בונוס זה בוטלג עלוב. אם אני יצליח להשיג מצלמה דיגטלית בשביל לצלם אז אני יעלה את התמונות. ואני לא מוכר שום דבר למי ששאל! רק את הDVD audio של האלבום השחור שיש לי 2 עותקים שלו והעותק למכירה עדיין בניילון.

אממממ

זה לא בוטלג עלוב, אבל ברור שעדיף את הגראג' עם החמישה שירים, ואותו אני רוצה... אתה בטוח שאתה לא רוצה למכור?

frayed

New member
אחי זה בוטלג

אם אתה כל כך רוצה לקנות תקנה בEBAY מה הבעיה? משם קניתי את כל הדיסקים.

......

הזמנתי מאיביי דיסקים, אחד אמר שהוא לא יודע איך לשלוח לישראל, ואני מחכה שיגיעו דיסקים אחרים שהזמנתי, אם יגיעו בשלום, אני אזמין עוד, אתה בטוח שאתה לא רוצה למכור אותו?

אוח נו

זה ברור שזה סתם בולשיט ושזה לא באמת שלו....הוא מצא באינטרנט רשימה של דברים של מטאליקה ורצה לעבוד עלינו....אף אחד לא היה כותב ככה את הרשימה של החפצים שיש לו...עם כבר היה רושם נגיד garage days re-reseved לא Garage Days Re-Revisited $9.98 - Elektra (9 60757-2) בטח בולשיט לא נראה לי שהוא יידע מה המספר של הדיסק(הדבר הזה)וחברה...או שהוא ירשום אותה...קקי של שור

6Pusycat6

New member
אין לי כותרת...

Kill 'em All Ride The Lightning Master Of Puppets ...And Justice For All יש לי את העטיפה אבל נעבד לי הדיסק...
Black Load S&M לא הDVD יש לי צמיד אם זה נחשב... ופוסטר...

למעלה