METALLICA - לאן?

Iron^Maiden

New member
METALLICA - לאן?

טוב, אז תראו.. אני באופן כללי מאד אוהב אותם (כמו מיידן, לא להגזים). אין ספק שארבעת האלבומים הראשונים הם מאסטר פיס.. קיל`אם אול הוא בין אלבומי הטראש מטאל הטובים אי פעם והכי טוב של שנות ה-80 (רק RUST IN PEACE עדיף בהרבה). רייד ומאסטר דומים למדי, ושניהם זה הווי מטאל במיטבו, לא ניתן היה לעשותם טוב יותר - אלבומים מושלמים. וגם ג`סטיס האכזרי אלבום ברמה הגבוהה ביותר.. אחר כך הייתה ירידה אך אני לא הייתי יורד על שלושת האלבומים האחרונים. מטאליקה (השחור) הוא אלבום מטאל סביר מאד, ויש בו כמה וכמה פנינים (WHEREVER I MAY ROAM ועוד), גם אם לא כולם כבדים כמו שהיינו רגילים. ובקשר לLOAD וRELOAD, אין להתייחס אליהם כאל אלבומי מטאל כי הם אלבומי HARD ROCK, ובזה הם סבירים פלוס.. בגדול הלהקה שינתה סגנון אבל האלבומים שלהם הם לא הבעייה כי הם סך הכל די סבירים (הכוונה לחדשים). הבעייה היא שג`יימס בעיקר נהיה עצלן מפונדרק.. למעשה היחיד שהיה איכפת לו היה ג`ייסון ניוסטד חסר ההשפעה אך הוא עזב את הלהקה (ואולי בצדק). בכל אופן מטאליקה עצלנים מאד וחסרי כל מוטיבציה להוכיח משהו.. ולכן הם כל הזמן דוחים את כניסתם לאולפן.. ואני עוד לא ציינתי את זה שאין להם באסיסט ולא נראה שהם עושים שום דבר כדי לשנות את זה.. בכל מקרה האלבום החדש נדחה ונדחה, והם דווקא אמרו שהוא יהיה כבד יותר, אל תצפו לשום דבר קרוב לארבעת (או אולי חמשת?) האלבומים הראשונים - אבל אם הוא ימשיך את הקו של השירים החדשים יחסית (NO LEAF CLOVER וMINUS HUMAN) אז זה צריך להיות אלבום די טוב סך הכל.. ולכל מי שנדמה לו שמטאליקה הולכים לפרוש או-טו-טו, אז אתם יכולים לשכוח מזה.. כי זה ההובי של החברה, ואם נמאס להם מזה הם פשוט לוקחים איזה שנה טיים-אווט (כמו שהם עושים עכשיו).. ואחר כך הם יחזרו לעשות משהו.. ביי!

dishate

New member
חוות דעתי על מטאליקה של היום

תחילת ההדרדרות של מטאליקה החלה עם load ו-reload אבל לדעתי האלבום השחור עד כמה שהוא מיינסטרים, הוא מיינסטרים טהור ומדהים. (שם לדעתי הם היו אמורים להחליט על פרישה). א ב ל . . . שני האלבומים האחרונים אכן מראים כתיבה שונה ויותר תחושה של ``יאלה עם אנחנו כבר פה באולפן בואו נג`מג`ם משהו ונרכיב עליו מילים והופה שיר חדש.`` שומעים אצלהם אווירת ג`ימג`ום נטו. חוץ מכמה יציאות מדהימות לדעתי כמו bleeding me, hero of the day the outlow torn ואפילו feul הוא דיי מרענן..(כמובן שיש עוד כמה) אבל שימו לב גם לכתיבת המילים שלהם שלדעתי עדיין ברמה גבוהה ביותר ואת זה יציין no leaf clover שלדעתי פשוט מקסים ושם פחות שומעים אוירת ג`ימג`ום ויותר כתיבת עניינית. לסיכום הלוואי עלינו להיות במצבם היום ולדעת שיש אנשים כמונו שמבקרים אותנו... הם עשו היסטריה והיסטוריה בעולם ואני דווקא דיי מצפה לאלבום החדש, למרות שהפעם אני באמת ישקול אם לקנות או להוריד הכל ב-mp3... :cool: B-) B-(

metal

New member
אני מסכימה - גימס , תיפרוש

כפי שכבר כתבתי פה כמה פעמים , גימסי גימס , תופס תחת והורס הכל ...אני נורא נעריכה את הלהקה הזו ומכירה אותה קרוב ל8 שנים - ואני מנסה להיות כמה שיותר אוביקטיבית , ואני קולטת עד כמה המצב שלהם בקנטים. אני עדיין אוהבת את מטאליקה הישנה והטובה ויש שירים שממש עושים לי את זה - כי אני גדלתי על מטאליקה ...אז אולי הציפיות היו מעל ומעבר , ונכון הם ``התבגרו`` . אבל בהחלט מחרגישים שהם אולי פונים לקהל שונה - קהל ``רוק אמ טי וי`` שהוא לא הקהל ששמע אותם בתחילת שנות השמונים .... אני לא יודעת כבר מה יותר עצוב לי : אם הם ימשיכו לעשות אלבומים ויעשו דברים כל כך ממוסחרים ואז נצטרך לקרא להם ``פלסטיקה`` או אם הם יפרשו. בשני המקרים אני יודעת שהמחזה שראיתי לפנייי כשנתיים לא יהיה שוב - מי שזוכר את ההופעה , שהיתה הופעה ממש טובה (אני שרפתי למישהו את השיער בטעות ...אבל זה כבר בעיה של ילדה טיפשה) שאני בספק אם אי פעם תחזור.

dishate

New member
בכל מקרה..

הם ע נ ק י י ם בהופעות חיות ואת זה נראה לי שהם לא ישכחו איך לעשות עד שהם ימותו... אני בכל אופן מקווה שהם יחזרו לכאן שוב כמו שקירק הבטיח (!!!) כי נשארתי עם טעם של עוד אחרי ההופעה שהיתה קצרה משהו... העוצמה תשאר איתם לנצח לא משנה מה הם יקליטו מתי ואיך.. הם הוכיחו לדעתי שלמרות שהיום לפי האלבומים האחרונים הם פחות מטאל אלא רוק כבד, זה עדיין מנוגן בנוי ונשמע מעולה. וג`יימס היום סולן הרבה הרבה יותר טוב מאשר מטאליקה הישנה.. (לפחות זה אומר שעוד יש למה לצפות). חברים ! אל תקברו אותם עדיין! אני בטוח שיש למה לצפות מהם. טוב דיברתי מספיק.. לילה טוב לכולם!

S.C

New member
פירוש...

בעמוד הראשי של תפוז יש קישורים להודעות הנבחרות של אותו יום , אז מתי שכתוב מזל טוב על הודעה נבחרת באותו יום זה יהיה כתוב בעמוד הראשי... ואם ההודעה שלך ממש טובה (לפי דעתם תפוז) אז אתה יכול להיכנס להודעת היום שזה בכלל כבוד ואתה זוכה בכרטיס כניסה לאיזה מקום ואמרו לי שזה מסריח... מצטער תגל שאני הורס את האשליות על הפרסים , אבל זה מה שאמרו לי...

למעלה