metal ring

אדה1

New member
metal ring

שלום, ברצוני לעשות לולאות מתכת - כמו בגב של מחוך. אגב, מה השם של זה בעיברית? היכן ניתן לעשות בתל אביב? מה העלות? האם הם עושים על המקום או שצריך להשאיר את הבגד ולחזור ביום אחר? תודה מראש.

אדה1

New member
האם מישהו מכיר???

האם יש מכשיר ביתי שעושה ניטים ולולאות כאלו? מה העלות של זה? היכן ניתן לרכוש אותו? תודה מראש.

השם בעברית הוא איבקות. איבקה ביחיד.

עושים את זה בחנויות סידקית, במקום. אין צורך להשאיר. לא יודעת עלות. זה בטח קשור גם לגודל האיבקה. בחנויות סידקית אפשר לקנות גם קיט ביתי להכנסת איבקות, ניטים או תיקתקים. גם פה, העלות משתנה לפי הכמות והגודל, אבל את יכולה לנסות לשאול בטלפון את זינגר בנחלת בנימין פינת אחד העם בת"א.

חנות ידועה לכל מה שקשור בסדקיות

יש לו מלא תיקתקים וניטים הכל יש לו גם מכונה שעושה ניטים שזה מה שאת צריכה אבל זה עסק לא זול. זה עולה 160 למעכונה פלוס שטאנץ מיוחד לטבעת שאת צריכה (שאין לי מושג מה מחירו) את יכולה גם לקנות מעין מספרים כאלו עם שטאנצים בסוף אבל מנסיון זה טוב בעיקר לדברים הדקים פחות לבד עבה. אני משתמשת בעיקר בסקאי אז זה לא מספיק לי ואני אצטרך לקנות מכונה כזאת החנות נמצאת במונטיפיורי 20 אם אינני טועה בת"א

רות מלר

New member
פיבי אני לא יכולה יותר

הרגת אותי מהסקרנות מה את עושה עם סקאי ? את מוכנה להעלות תמונות ?

יש בפליקר שלי בחתימה

כמו שאמרתי אני חובבנית ואולי גם אני מתבלבלת וקוראת לדמוי עור סקאי בפליקר שלי יש חלק מהדברים שעשיתי אני עצלנית אז עוד לא העלתי את האחרונים האחרון שהעלתי זה תיק שעשיתי לעגלת תינוק מדמוי עור ובד נוסף שאין לי מושג מה שמו

רות מלר

New member
איזה חומר זה ?

התיק הטורכיז והיכן את קונה אותו ? http://www.flickr.com/photos/26595203@N03/2660730357/in/set-72157606126326753/

אני קונה בראשון ובנחלת בנימין

את הטורקיז קניתי בראשון. ע"פ בעלת החנות הוא דמוי עור עלה לי 40 ש"ח החנות נמצאת ליד תחנה מרכזית הישנה בראשון היא בדר"כ חנות של בדי ריפוד אבל אני מוצאת בה הרבה דברים ובמחירים יחסית סבירים לחנות קטנה שלא נמצאת בנחלת בנימין

רות מלר

New member
כשאפשר רק במקום אחד-זו לא פרסומת

הלוואי והיינו יודעים על עוד מקומות גם בערים אחרות ולמי שתל אביב רחוקה לו-היה יותר קל

niznaz333

New member
אם את צריכה ניטים עם חור באמצע

הפשוטים, כמו שאמרת כאלו שיש בגב המחוך אז יש מכשיר ביתי קטן שעושה את זה.. אני ראיתי בחנויות היצירה ב55 ש"ח וזה מגיע עם 10-15 ניטים לדוגמא בכל מיני צבעים וגדלים. אני חושבת שראיתי גם בסידקיות ברחוב השומר אבל שם זה הגיע רק המכשיר וקונים את הניטים בנפרד.

ניוטון3

New member
לולאות מתכת

הי את יכולה לקנות קיט של לולאות מתכת ולעשות זאת בעצמך . זה ממש לא סיפור יש קייטים כאלו בכל המיני קטרים . אני חושבת שזה של חברת פריים

אדה1

New member
תודה תודה תודה

אהיה בתל אביב בשבוע הבא ואבדוק את המלצותיכם/ן.

למעלה