Merida matts sport 300

nayula

New member
Merida matts sport 300

שלום לכולם. נכנס בי הדיבוק לאחרונה. אני בא מעולם האופנועים (אלה שמבהילים אתכם בנס-הרים...), ועכשיו, כשאין אופנוע, אני רוצה לנסות גם אופני הרים. ביקשתי לראות אופניים למתחילים, הראו לי את Merida matts sport 300, עשיתי סיבוב, ממש נחמד
אבל המחיר... 2000 ש"ח
מישהו מכיר את הדגם? זה מחיר הוגן? יש עוד המלצות למתחילים? התקציב הוא עד 2000 ש"ח. ההיצע כל כך גדול, אני אשמח להכוונה. תודה

בויקו

New member
שלום לך כנס

כדי לך לאוסיף עוד טיפה כסף ולקנות את הדגם הבא בסידרה של מרידה matts sport 500 הם יותר טובים והמחיר שלהם בערך הוא 2450ש"ח לך על זה בקיצור. יאללה ביי דן

nayula

New member
למה לעצור ב-2450 ש"ח?

אם אני מוכן להוסיף עוד טיפה, רק 500, למה לא לקנות אופנים ב-3000 ש"ח? ואם כבר 3000 ש"ח, מה, נתקמצן ולא נקנה את האח המתקדם ב-3500? וכו' וכו'... אני ממילא חורג להפליא ממה שהתכוונתי להשקיע, אבל שמתי לעצמי גג. הבחירה הצטמצמה לשני דגמים באותו מחיר (2000 ש"ח) matts sport 300 haro v3 מי נותן יותר תמורה לשקל? תודה

nivj

New member
To my opinion

Take the haro, they have better Fork and rear drailer, Yuo may want to check fuji bikes in ctc hasmonaim.

ערן י

New member
לדעתי מרידה

לדעתי לך על המרידה ,השילדה היא "SHOT GUN TUBING" שמורידה את משקל האופניים והיא גם חזקה יותר. רוב הרכיבים של ALIVIO מול ACERA ב - HARO , זה הבדל משמעותי. לדעתי בדגם שמגיע לארץ יש מעביר אחורי DEORE העיקר שתתחיל לרכב בשטח, ותשכח את האופנועים בהצלחה

flitzeR1000

New member
../images/Emo12.gifלמה לשכוח מאופנועים ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

nayula

New member
זה מה שאמר לי בעליו הגאה של V3

ציין את המעביר האחורי (אני חושב) ואת המהלך הקצר יותר (ב-20 מ"מ) של הבולם.

omercupp

New member
יש גם את הג'מיס (JAMIS)

JAMIS DURANGO SX SPORT עם בולם טוב משניהם (והרי ידוע שבולם עושה את ההבדל) MANITOU SIX

e y a l b

New member
לך על המרידה

לי יש את המרידה מערכות לפי דעתי טובות למתחילים. אם תקנה במקום אמין גם יעזרו לך עם כל הכיוונים.

omercupp

New member
במרידה הבולם ממש נחות

הבחירה הרעה לדעתי מבין השלוש 1. JAMIS 2. HARO 3. MERIDA

בויקו

New member
כנס ../images/Emo36.gif

עם תיקנה אופניים ב-2000 שקל אתה לא תאהב אותם מנסיון שיש לי אני מציע לך לא לקנות ב-2000 ולאוסיף קצת כי אחרי זה שתבין קצת באופניים ותיתקע עם אופניים זולות אתה תיצטער על הטעות שעשית וחבל בקיצור אני ממליץ בחום על: natts sport 500 ותישאל עוד רבים אחרים והם ימליצו לך על אותו דבר, כי חברת מרידה ממש שיחקו אותה הם נותנים לך אופניים קלות 12 קילו ובמחיר ממש זול עם מערכות ממש נחמדות למתחילים. וכדאי לך ללכת לראות את ה-500 ולעשות נסיעת מיבחן ואז אתה תבין שהם שוות את הכסף הדגש| בהצלחה לך בתחום החדש ותהנה מהחיים

nayula

New member
אני שואל כאן בפורום

ובינתיים רק אתה ממליץ... זה הדגם שיש לך?

doodoog

New member
כנ"ל (klx650r) ואין כמו אופניים ..

לנשמה ובעיקר לכושר פתאום תראה כמה שהעליות לא כ"כ קלילות ( אפילו מדורגות) אני לא ידען כ"כ גדול בנושא האופניים אך מקריאה והקשבה כאן בפורום לעיצות של אחרים למדתי רבות בכ"א אני יודע כי ברוזן ומינץ מאוד הולכים לקראת הלקוחות כמובן יש אחרים ( ואני כבר משוחד... קובי רוק שוק ) אבל בהחלט תוכל להתחיל לרכב עם אופניים טובות לדעתי סביב הסכום של 4000 ש"ח מה תקבל בפחות? מרידה ש"מ ( שיכוך מלא ) תוכל לקנות גיאנט nrs 3 בסביבות ה 4000+ ואני בטוח שיש עוד חברות עם אופנים מעולות אני חושב שמהאופנוע שמכרת תוכל להפריש סכום צנוע זה בתור התחלה לא? :) דודו

nayula

New member
גדול עלי...

בהתחשב בעובדה שאני רק רוצה לטעום מזה, ולא נכנס בכל המרץ כמו שהיה עם האופנוע, 4000 זה ממש יקר...

roy650

New member
כנ"ל (CBR600F4) ואין כמו אופניים ..

בוא'נה זה נהייה מעניין ... יכול להיות שיש עכשיו טרנד כזה של מעבר מאופנועים לאופניים ? יש עוד כאלה ? עכשיו שכבר קנית יש לי רק עוד שני דברים לומר: 1) אם תתאמן ותתחזק (רגליים, גב ובטן) תראה ברכה בעמלך גם ברכיבות אגרסיביות על האופנוע - גם מבחינת קואורדינציה וגם מהבחינה שמתעייפים פחות. 2) אם גם תתפס חזק לעניין (כמוני) - אז במבט לאחור עוד תבכה על ש"ביזבזת" 2000 ש"ח (שוב כמוני) ולא הלכת על חבילה קצת יותר מתגמלת מבחינת רכיבה ומבחינה נפשית (קנאה...קנאה...) תתחדש!

schwinnie

New member
בדוק גם schwinn

יחס עלות/תמורה מעולה לרמת כניסה כמו שאתה מחפש. ניתן למצוא ב-סינגל-טרק, סלאלום ו-ונטיל (ובטח בעוד כמה חנויות).

nayula

New member
../images/Emo65.gifקניתי HARO V3../images/Emo65.gif

יופי לי
אם תראו כתם לא ברור חותך אתכם באיפה-שזה-לא-יהיה - סביר להניח שזה לא אני
תודה למגיבים.

למעלה